okt 05

Freak like me…

Fikk et spørsmål av min kjære kollega L-I om hvor mye penger jeg har brukt på musikaler osv opp igjennom tiden. Jeg visste vel egentlig hvor mye jeg hadde brukt, men fant likevel ut at jeg kan like godt bare se igjennom billetter en gang til jadda jeg sparer på billetter, for å finne ut hvor mye jeg har brukt, fra jeg begynte å gå masse på ting i 2003. Så summen kan dere for så vidt dele på 6 år. Delte dem opp i kategorier slik:
Maria Haukaas Storeng relaterte musikaler/revyer (dvs, Hans Marius musikaler og):
3575 kroner

Maria Haukaas Storeng Konserter og lignende:
920 kroner

Andre Musikaler (som verken Maria Haukaas Storeng eller Hans Marius Hoff Mittet har spilt i):
3700 kroner

Konserter:
1440 kroner

Revyer (Marit Voldsæter osv):
1825 kroner

Annett (Gullruten, Hollywood Knights osv):
1434 kroner

Jada, dere kan kalle meg musikal/teater/kulturfreak om dere vil. Greit at prisene er fra 2003 kroner til i dag, men det er egentlig fra 2005-2006 de gjelder mest. Så tilsammen har jeg brukt kroner 12 894,- på kultur. Innimellom der er jo det noen reiser til Oslo og hotellopphold osv.  Jeg har hatt det masse gøy for disse pengene, verdt hver eneste krone, minus den siste YLVIS forestillingen, den kunne jeg godt fått tilbake pengene mine for, var ikke verdt de nesten 400kr eller var det mer? husker ikke. men whatever.

Nå har jeg ikke slengt med de neste teaterforestillingene jeg skal på, Mamma Mia, Evert Taube og Mascerade, men det tar vi etterhvert:)

Noen fler som er like flink å bruke penger på kultur som meg?

Veronica S

Veronica S

9 kommentarer

 1. Cathrine sier:

  Haha, fin sum det der men fordelt på mange år er det jo ikke så alt for ille. Tror du kan doble denne og så vil du nærme deg min sum 😛

 2. Kari sier:

  SV: Gode parfymer det også 🙂
  Det er så rart at parfyme lukter så forskjellig fra person til person..
  Hvordan har dagen vært da søta?

 3. Hilde sier:

  Hehe, var litt penger det der ja. Men det var jo en del år så da er det jo ikke så gale 🙂 Når skal du på mamma mia da?

  SV: Hihi, tusen takk! Ja, de likte han veldig godt der og han som skal intervjue han på torsdag var storfan så dette må jo bare gå veien 😀 Tattoveringen betyr kjærlighet 🙂

 4. Ikke verst, du! 😀 Men opplevelser kan være supert å bruke penger på – du får jo mange flotte minner! Og det er gull verdt! 😀

  Jeg bruker nok ikke like mange penger som deg på kultur, nei – burde spandert litt mer på det igrunn!

 5. KAYSO sier:

  i slike sammenhenger tenker jeg alltid – jeg kunne ha brukt pengene på ting som er myyye verre. Så jeg sier – så lenge det er noe man brenner for og liker så må en få lov til å koste på det litt. En får jo igjen for det 🙂 Jeg har i allefall den unnskyldningen når jeg kjøper meg klær, dvder og osv. Jeg kunne jo ha brukt dem på dop, alkohol og røyk, og det gjør jeg ikke 🙂

 6. Veronica S sier:

  @Cathrine: Ja, synes faktisk ikke det var så ille fordelt på noen år..kunne vært værre.

  @Kari: ja, det er de;) ja, det synes jeg og, skulle ønske de luktet likt på alle, for er så sinnsykt mange gode, men ikke alle som passer alle.

  @Hilde: Ja, er litt penger;) hehe. Men har vært mye moro for pengene og minner så da er det vært det. Mamma Mia skal jeg på i oktober, om 2 uker ca;)

  Så utrolig kjekt da!! men størst av alt er kjærligheten!!

  @Cecilie M: ja, det er det, virkelig! hehe, du må bli flinkere da, er så masse bra som går på teaterscenene for tiden.

  @KAYSO: takker for denne kommentaren. Tenker masse sånn jeg og, og ikke er jeg så masse på byen og fester og drikker heller, så spanderer heller på meg dette;) og nye klær:P ikke røyker jeg, bruker dop eller drikker masse heller, så sparer jo masse på det;)

 7. Hilde sier:

  sv: Jeg så mamma mia musikalen i september 🙂 min søster spiller step-in i rollen som Donna et par forestillinger i uken. Vet ikke om hun spiller den 23. oktober, men det ser du nok hehe. Du kan virkelig glede deg, det er den beste musikalene jeg har vært på!

 8. Veronica S sier:

  Guro Dugstad? er hun din søster? hehe. jeg så den med heidi jeg, når hun spillte donna.., så den nemlig i juni også:P hahha

 9. Nina sier:

  Jeg bruker definitivt ikke mye penger på kultur. Skal på Muse-konsert nå i oktober, og ellers drar jeg på kino en gang i måneden, og mer kulturell enn det blir jeg ikke;)

Skriv et svar