okt 07

HAVE YOU EVER?

Jeg var og er vel egentlig fan av S Club 7, mange synes det er utrolig barnslig, men det er pga TV seriene osv. Jeg ble jo fan når jeg var 12 eller noe, men det er fortsatt mange sanger av dem som betyr en del for meg. Mange minner til sangene også videre. Etterhvert som jeg ble eldre, så fant jo jeg ut at det er ikke bare «glad» pop de lager med en fancy melodi man får på hjernen. Det er noen sanger med veldig god mening i, ikke bare tulletekster som er men for 6 åringer på skoledisko (som det er mange som mener det er.) Men er to sanger jeg synes er spesiellt gode tekster på;) Say Goodbye og Have You Ever. Say Goodbye er siste sangen de sang sammen da.

http://www.youtube.com/watch?v=8FR0SBQd4X4

http://www.youtube.com/watch?v=efqtRgCEqKQ

Hva synes dere? Var dere fan av S Club 7 da dere var yngre?

Veronica S

Veronica S

11 kommentarer

 1. Hilde sier:

  SV: Ja, hun er halvsøsteren min hehe 🙂 Jeg kunne tenke meg å se den med Heidi som donna og 🙂 Selvom jeg nok helt sikkert ville synes at Guro var best ettersom jeg er ganske inhabil på området haha 😀

 2. Veronica S sier:

  @Hilde: ikke hat meg nå, men har ikke hatt sansen for Guro etter reaksjonen hennes da hun gikk ut av idol i 2003. Jeg synes jo at Heidi er vanvittig flink da, så håper litt på å se henne igjen som Donna. Men kan bli spennende om det er Guro som spiller.

 3. Kari sier:

  SV: Ja Tommy er HEIT 🙂 Hehe.
  Elsker X-Faktor. Hvem er kompisen din da? 😀

 4. Veronica S sier:

  @Kari: Ja..hehe;) Bård fra gruppen ECAS

 5. Hilde sier:

  SV: hehe, hater deg ikke for det vettu. Jeg likte heller ikke reaksjonen, og det tror jeg ikke hun gjorde selv heller. Men nå er dette 6 år siden da 🙂 Hun satser på musikaler nå, og driver som sangpedagog på siden etter mange års utdannelse innenfor det 🙂

 6. benedikte sier:

  jeg likte de før men hører ikke så mye på de nå lenger:p

 7. Theri sier:

  Jeg har aldri likt s club 7. 😛 Syntes hele greia var så fjorttis at jeg aldri gadd å høre på. Jeg fikk egentlig nok av de. 😛

 8. Jeanette sier:

  Jeg husker at jeg likte de:D Tror du hadde litt med musikkinnflytelsen å gjøre 😛

 9. Elisabeth sier:

  SV ja, det er både morsomt å lese og morsomt å gjøre. 🙂

 10. Anne-Birthe sier:

  Var ikke stor fan av S Club 7, men likte godt mange av sangene og har til og med ene cd’en. Enig i at det er fine tekster på de sangene 🙂

 11. Kari sier:

  SV: Ja de skoene er jo virkelig HELT forferdelige. Ligner hover til en hest. Hahahaha.
  Vi har storkost oss i bursdag forresten 🙂 Har du hatt en fin torsdag søte du? 🙂

Skriv et svar