okt 12

Free as a bird…

Da er første dagen i uken unnagjort, det vil si at jeg har kommet meg i live til jobb på en bekmørk sykkesti med mange psyko-syklister som tydeligvis BARE kan sykle en rett linje og helst kjempefort. Gått HEEELT ute i grøftekanten MED REFLEKS på meg, men likevel har noen snisset meg. Snakk om at folk har det travelt med å komme seg på jobb, helt seriøst, sykle hjemmeifra 15 minutter før hadde sikkert hjulpet. Begynner man dagen med stress, så er dagen ødelagt. Er sikkert derfor de fleste syklistene ser så vanvittig sur ut der de kommer. For det er nesten se samme jeg møter på tilbakeveien når jeg er ferdig på jobb, og kan ikke si det er mange smil over at en arbeidsdag er over nei. Har lært meg å ikke irritere meg over slike ting.

Hatt nok en strålende høstdag i Bergen UTEN en eneste regndråpe, livet er herlig! Nå om to strakser skal jeg fiffe meg litt opp, skal nemlig på konsert, Myrna Braza spiller i kveld. Hun er da mitt andre idol, så gleder meg. Ikke nok med det, skal treffe igjen Elisabeth som jeg ikke har sett siden Videregående, og det er en stund siden, så jeg gleder meg kjempemasse! Så konsert og venninnegjenforening på en og samme kveld.

http://www.youtube.com/watch?v=HDR8CBIRmPc

Hvordan har deres dag vært? Hørt om Myrna Braza før?

Veronica S

Veronica S

4 kommentarer

 1. Jeanette sier:

  Kos deg på konsert og med venninnen din! 🙂

 2. Hilde sier:

  Min dag har vært sånn passe 🙂 Men vi har jo hatt nyyydelig vær her i bergen i dag da så det har hjulpet 😀 kos deg masse på konsert!

 3. Anne-Birthe sier:

  SÅ gøy! Du må spørre Myrna fint om hun ikke kan ha konsert igjen i Bergen til jul/ begynnelsen av januar eller noe, jeg har så lyst å være med en gang 😉 Må kose deg masse, masse, høres ut som det kommer til å bli en super kveld 🙂

 4. Veronica S sier:

  @Jeanette: tusen takk vennen;) du skulle få vært med du og, men du hadde nok ikke kommet inn dessverre.

  @Hilde: ja, været skal vi ikke klage på;) uansett om det er kaldt..så er det vakkert! takk!

  @Anne-Birthe: det er notert, tror det skal være en del konserter fremover, så vi satser på en til jul;) har lyst å ha deg med også! Takk vennen;) du og<3

Skriv et svar