okt 13

Gårsdagen..

I går traff jeg igjen en venninne jeg ikke har sett siden VGS. Jeg var utrolig spent på åssn det ville gå, siden vi hadde så god kontakt på VGS, så var jeg spent om kjemien fortsatt var der. Kom meg til byn til klokken 21:00 som planlagt (applaus), skulle treffe Elisabeth ved den blå steinen, og jeg kan si at kjemien var der med en gang. Var som om tiden hadde stått stille, det var så kjekt å se henne igjen og bare prate. Vi er ganske like, samme rare form for humor og masse lik musikksmak. Vi tok veien til Lille (en pub) der Myrna Braza skulle ha konsert. Fy fader, konserten var helt FANTASTISK. Myrna er virkelig en live artist, hun synger som en gudinne, hun elsker det hun gjør og det synes. Det var en vakker akustisk konsert med fint selskap;) Var så vært å komme hjem klokken 00:30 og å være trøtt på jobben i dag;)

Noen av dere som har venninner det går lang til mellom dere ser, og kjemien sitter som dere skulle hengt sammen dagen før?

Forresten, kom over en kjempebra blogg her om dagen, nemlig Trine Camilla sin blogg. Hun har skrevet noen blogg-regler, som jeg er HELT enig med. Ta en titt innom bloggen hennes og les reglene.

Er dere enig eller uenig? En regel som jeg likte veldig godt var: ✔ Svar tilbake på kommentarene du får. Den er jeg mer en enig i. Enten du svarer på bloggen din eller du svarer på den som har skrevet kommentar til deg sin blogg. Jeg synes det nesten er uhøflig å ikke svare på det du får kommentarer på.

Nå skal jeg snart kose meg med Grey’s Anatomy, ha en strålende tirsdagskveld.

Veronica S

Veronica S

5 kommentarer

 1. Sv. Ja, den er best. Har bare prøvd kylling jeg, tror jeg. Men det smaker som himmelen. Ha en fin onsdagsmorgen – og videre av dagen selvfølgelig 🙂

 2. Cathrine sier:

  Høres ut som det var veldig bra 🙂 Myrna er jo kjempeflink så skjønner jo at det var en bra opplevelse! Ønsker meg en konsert med henne i Oslo – virkelig!! 😀 Og det er jo alltid koselig å treffe venner man ikke har sett på så lenge. Faktisk så skal jeg det neste helg og gleder meg 😉 😉

 3. Anne-Birthe sier:

  Er så god følelse når man ser noen igjen etter lang tid og det er som om det ikke har gått mer enn en dag siden sist 🙂
  Savner virkelig Greys Anatomy, tirsdagene er ikke det samme uten 😉

 4. Veronica S sier:

  @Henrikke Kongtorp Kind: Ja, kylling er kjempegodt! tusen takk;)

  @Cathrine: hun kommer nok til Oslo når du minst aner det..er jo lettere for deg å komme deg på konsert nå som du bor der;)
  Åh, skal du det neste helg? hvem da? *knis*

  @Anne-Birthe: jaa, det er helt sant… det kan jeg skrive under på, var så glad når det begynte igjen:)

 5. Kari sier:

  SV: Jeg også ! HAr super høye forventninger til denne filmen 😀

Skriv et svar