okt 04

Minnebok møter Scrapbook….

Make Me Smile

Make Me Smile

Husker dere Minnebøkene som vi (for det meste jenter) hadde med oss på skolen slik at venninner og lærere kunne skrive fine ord til oss? Ikke minst at familiemedlemmene våre kunne skrive noen ord i boken vår? Og mange fler som skrev. Jeg fant mine igjen da jeg ryddet på rommet mitt i fjor, da mener jeg ryddet i banankasser pga flytting. Var nesten nødt til å ta en kikk i dem, og der var det så mange fine minner og ord fra kjente, kjære og nære. Noen er ikke blandt oss lenger, og noen har jeg mistet kontakten med, men minnene er der. Nå tar jeg dem frem en gang i blandt når jeg har en dårlig dag, og det er så koselig å lese.

Var innom Panduro Hobby her om dagen, og der lå det en del bøker fremme som det var laget egen forside på. Jeg pleier selv å ha en bok med meg i vesken hele tiden der jeg skriver ned idèer, sitater og tilfeldige fine dikt jeg finner rundt om, en bok som betyr masse for meg. Den er alltid i sekken/ranselen eller i vesken, og den begynner å bli rimelig full etterhvert, så bestemte meg for å lage meg en. Denne boken skal jeg bruke som en bok som skal få meg til å smile, virkelig smile. Samle sitater, sangtekster, bilder, hilsener osv som gjør meg glad også dra den frem de dagene jeg føler alt og hele verden går mot meg.

Synes egentlig at dette er noe alle trenger, noe å trekke frem som får en til å smile. Få venninner osv å skrive noen gode ord om en, for er man en god venninne, har man alltid noen gode ord. EVT. klippe ut eller lime inn gode ord fra bursdagskort du har fått med gode ord i. Det er nemlig ikke vanskelig. Man kjøper en bok med hard blank perm, helst spiralbok. Man kjøper ark i alle farger og fasonger, eller bare sort hvitt, bånd osv, og bare bruker fantasien. Jeg har kledd forsiden og baksiden som var i brun papp, med sort stivt ark, deretter limte jeg et bånd av hjerter som bård, klippet og brettet til et stivt hvitt papir med mønster i oppå det sorte. Klippet ut blomster fra et stivt ark med blomster på. Navnet er skrevet av bokstav-klistremerker.

Hva synes du om idèen? Går du rundt med en bok du kan dra frem og skrible i når du trenger det?

Veronica S

Veronica S

15 kommentarer

 1. Helene sier:

  Synes dette var en kjempegod ide jeg 🙂 Selv har jeg ingen skrible-bok med meg… Er faktisk litt dårlig til å bruke planleggeren min ogsåå 😛

 2. Det er jo en super idè 😀 Herlig!

 3. aaw, scrapbooking er så koselig! Jeg er desverre dårlig til å sette meg ned å gjøre det =P

 4. Jeanette sier:

  Whæææææ! Jeg fant bloggen din jo:D Den forsvant litt eller? Den ble helt rar en stund da med alt det med ipublish i hvertfall.. Jeg slettet min btw. Ååå, nå skal jeg begynne å kommentere igjen 😀

  Jeg syntes deg var en kjempe god idé med en sånn bok! Tror jeg skal begynne med det selv!

 5. Veronica S sier:

  @Helen: aww, hehe, min planlegger er ganske full:P haha.

  @Maria Isabell: takk<3

  @Martine Larsen: ja, det er kjempekos. Har ikke sånn kjempemasse tid jeg heller, tar det innimellom.

  @Jeanette: jaa, jeg fikk den opp igjen vet du! du må lage deg ny blogg vennen!! ja, begynn med sånn bok;)

 6. Sandra sier:

  Sv: Hehe, den med heving har jeg og vært borti. Jeg og en venninne skulle bake horn, og da vi skulle bake ut deigen, fikk vi bare 8 horn, og ikke 16 som egentlig var meningen. Vi skjønte ingenting, men bare lagde dem ferdig. Rundt en måned senere fikk jeg melding fra venninna mi der det stod «Jeg vet hvorfor vi bare fikk 8 horn, vi glemte å heve deigen!». Haha, fint det ikke er bare jeg som er distre 🙂

  Fint innlegg! Jeg lagde tidligere i år en «lykkebibel» der jeg limte inn bilder av folk jeg er glad i. Jeg er alt for dårlig til å ta den fram.

 7. Anne-Birthe sier:

  Boken ser skikkelig fin ut, og det er en veldig god idé 🙂 Hold av en side i den så jeg også får skrevet noe til deg!

 8. Hilde sier:

  Det hender seg at jeg har en bok i veska i ny og ne, hvor jeg bare skriver ned det som faller meg inn. Bloggideer, følelser, tanker.. Egentlig ganske greit.

 9. Hilde sier:

  Dette her var en kjempegod idé! Det tror jeg faktisk at jeg må se nærmere på 🙂

 10. Hilde sier:

  SV: tusen takk for det! Det er favoritten min av tattooene mine .. 🙂

 11. Elisabeth sier:

  SV takk for det 🙂

 12. Veronica S sier:

  @Sandra: Hahaha, fint å høre det ikke bare er meg *fnis*
  Tusen takk;) Du må bli flinkere til å ta «lykkebibelen» frem da;)

  @Anne-Birthe: Takker og neier du;) Haha, skeptisk til å holde en side til deg *ler* neida, selvsagt skal jeg holde av en side til deg. Trenger nok ikke holde av heller, er nok ikke så mange som vil skrive noe fint til meg:P

  @Hilde: Så bra da, er jo slike ting vi som regel trenger slike bøker til.. alt som detter i hodet på oss;)

  @Hilde: åh, takk;) så kjekt da!

  @Elisabeth: værsogo’

 13. Pernille sier:

  Sv; Fiskepudding er jo godt;D takk for kommentar forresten=)

 14. Camilla sier:

  Åh, så stilig 😀

 15. melissa sier:

  sitilig sånn bok 🙂

Skriv et svar