nov 14

Cecilie Melli…

mariacecilie

Da jeg var i Oslo, var meg og Cathrine innom butikken Cecilie Melli som ligger i Theresesgate. Grunnen til at vi var innom der, er fordi vi begge falt pladask for øredobbene hun har i butikken. De er fantastisk nydelige og jeg er nå den heldige eier av 3 par. Øredobbene fikk vi øynene opp for på grunn av Maria Haukaas Storeng, vi har lenge sittet og fundert over hvor hun har fått tak i sine nydelige øredobber i alle mulige farger. Så i et intervju, leste vi da at hun handler en del på Cecilie Melli. Lykken var stor da jeg fant nettbutikken, som jeg har surfet innom og siklet over tastaturet over en hel del ganger, før jeg kom meg til Oslo og i butikken.

Hun har mer enn bare øredobber, kjoler, hårpynt, vesker, ringer, armbånd og alt er så vakkert. Prisene er ikke så hakkende gale de heller. Så om det er en du unner vakre øredobber til jul, eller du selv trenger noe nytt og skinnende i ørene til julebordet, så stikk innom www.ceciliemelli.com og les og se mer. Jeg er i allefall offisielt forelsket!!

ceciliemelli

Jeg har de fargene som er øverst her, det siste paret har jeg ikke bilde av dessverre, men de er runde de også, i gammelrosa og sort med noen sorte glitrende stener i midten formet som en C.

Ellers skal jeg se resten av Skal Vi Danse nå, heier febrilsk på Carsten og Mia her jeg sitter. Synes alle egentlig er blitt skikkelig flinke, men er dem to jeg helst vil ha i finalen.

Har du vært innom Cecilie Melli før?

Hvem håper du kommer i finalen i skal vi danse?

Veronica S

Veronica S

11 kommentarer

 1. Cathrine sier:

  Jeg var jo på Cecilie Melli butikken med deg, og blir vel flere turer dit aner jeg. Masse fint å finne der ja! 🙂 Har faktisk lyst å skaffe burdekjole der også når den dagen kommer og jeg har funnet den riktige mannen 😀 2 par øredobber ble det og jeg ELSKER dem!

  Heia Carsten og Mia i kveld =)

 2. Seline sier:

  Kjempe fin blogg! :]

 3. malin ♥ sier:

  Drit fin blogg <3

 4. Jeanette sier:

  Så nydelige øredobber! Sånne kunne jeg godt tenkt meg! 🙂

 5. Kari sier:

  SV: Ja jeg ler godt hver gang jeg også 🙂 Men må se den i kveld for det om 😛
  Nynnes dagbok er morsom!

 6. Iselin sier:

  sv: Du er heldig som klarer det uten problemer! tenkte kanksje engang det hjalp å se for meg folk naken, men det funka ikke 😛 Ble bare kvalm av tanken på hvor mange rare det faktisk er på bane og buss 😛 Men det funka vist for ei venninde da 😛 Hver sin smak, haha xD

  Kjempe fine øredobber, men de må jo koste flesk? Så svine dyre ut 😮

 7. Karoline sier:

  Har faktisk vært innom! Nydelige smykker!

 8. Anne-Birthe sier:

  Utrolig fine! Nesten fristende å reise til Oslo kun for å stikke innom den butikken 😉

 9. Sv. Tusen takk! 🙂

 10. Veronica S sier:

  @Cathrine: var du? haha, tulla;) Ja gjett, det kommer nok til å bli obligatorisk å gå innom den butikken når jeg er i Oslo, uten tvil;)
  Carsten and Mia all the way;)

  @Seline: tusen takk du;) din og!

  @Elisabeth: 😉

  @malin<3: tusen takk du;) du har en veldig fin blogg du og.

  @Jeanette: takker og neier..var det et hint forresten? du får være med neste gang jeg skal til Oslo;)

  @Kari: den er det… danske filmer og svenske filmer er bra!

  @Iselin: hehe.. hater jo å ta buss da..men er uansett alltid sent ute til bussene eller så er det alltid noe tull når jeg rekker en tidlig buss..hehe.. men går greit så lenge musikken er i ørene.

  De kostet faktisk bare 200 kr paret, så var ikke så himla gale egentlig!

  @Karoline: ja.. hadde jeg vært lotto-millinær hadde jeg nok brukt halvparten hos Cecilie Melli.

  @Anne-Birthe: du skal være med neste gang.!! Men et tips: hold on be strong, for det var fader ikke lett å komme seg ut fra butikken igjen.

  @Ane et Benedicte: værsegod!

Skriv et svar