nov 12

Mitt budskap til verden..

Thomas Moen holder på med et prosjekt, inspirert av denne videoen her. Prosjektet går ut på at du skal skrive en setning du vil dele med verden i hånden din, ta bilde av det og legge ut på bloggen. Til slutt vil Thomas samle alle budskapene og lage en video av det.
Jeg synes dette hørtes kjempespennende ut, så mitt budskap er: There is always someone out there who will care for you. Setningen kommer fra sangen «Hold On Be Strong» som er en sang som betyr masse for meg. Teksten og melodien er skrevet av Mira Craig til Melodi Grand Prix i 2008, og den ble sunget av Maria Haukaas Storeng som vant den norske finalen og kom på 5 plass i Eurovision Song Contest. Teksten betyr kjempemasse for meg, spesielt denne setningen. Så oppfordrer jeg alle dere andre som leser dette til å gjøre det samme!

message

Er du med i prosjektet til Thomas? Om du er, hva er ditt budskap til verden?

Veronica S

Veronica S

15 kommentarer

 1. Karoline sier:

  Fantastisk bra! Godt å se du er med!

 2. Anne-Birthe sier:

  Høres ut som et skikkelig bra prosjekt! Og budskapet ditt er veldig godt 🙂

 3. Liljen sier:

  Så fint budskap 🙂

 4. Kari sier:

  SV: Ja det er veldig kjipt, men det er kjempe bra filmer. Spennende…:)
  Huff, ja vil tro det ikke er så godt for deg om dagen… Føler med deg <3

 5. Hanne sier:

  Så fin tekst du har valgt:)

 6. Kari sier:

  SV: Tuuusen takk kjære deg. Du er jo nydelig også da <3

 7. Veronica S sier:

  @Karoline: Takk;) jeg kunne ikke la kjangsen gå fra meg!

  @Anne-Birthe: ja sant, du bør bli med du også! Du har alltid noe lurt å komme med. Budskapet mitt er bra ja; men er jo en fantastisk person som synger og en fantastisk bra person som har skrevet det.

  @Liljen: tusen takk;)

  @Kari: hmm;) Men synes Varg Veum skulle vært bergensk da:P takk søte deg <3

  @Hanne: tusen takk!!

  @Kari: takk søte deg!

 8. sv: Takker. Ja de vofsene, de vofsene. 😛

 9. Rebekka sier:

  Liker det! 🙂

 10. guro sier:

  True, true (:

 11. Veronica S sier:

  @Web-Linn.no: ja, de er herlige de.

  @Rebekka: takker;)

  @guro: *gjør håndbevegelsene til true true true;)*

 12. dette likte jeg ;D sånt budskap som gir deg litt håp når ting er trist!

 13. Veronica S sier:

  @Maria Stenersen: aww, tusen takk;) synes jeg og.

 14. Thomas Moen sier:

  Tusen takk for bidraget! Da har jeg lagt ut mitt budskap videoen, sjekk om ditt bildet ble med! http://bit.ly/mittbudskap09 » legg gjerne ut videoen på din blogg også 🙂

 15. for et koslig bidrag!:)

Skriv et svar