nov 11

spraybokser og slikt…

I går var jeg i stallen og fikk meg en kjempekoselig tur på hesteryggen, jeg på Rigel som vanlig og med følge av Even og Matthijs. I oppholdsvær hører jeg stående applaus eller? og kuldegrader ikke minst.  Var svinkaldt og kjempekjekt. Endelig oppholdsvær, hadde det ikke vært for mørke og lite løping så hadde det vært enda bedre, men ingen kan klage når man sitter på hesteryggen med et kjempebra selskap eller hur?
Kom meg hjem til Grey’s Anatomy, my gosh jeg elsker den serien!

I dag, så kom jeg på jobb, og gjett hva. I den tiden vi siste har gått fra barnehagen, til de første som kom på jobb i dag, så har noen tagget barnehagen. På vinduer, dører, vegg og noen benker. Heldigvis med sånn gull-spray man bruker når man skal lage julegreier på vinduene, men likevel. Hvem har slike fritidsproblemer at de må tagge en barnehage? helt seriøst? Hva bedriver ungdommen med egentlig? føler det er så mye sunnere å sitte foran TVSkjermen eller facebook og bruker tiden der, i stedenfor i en barnehage. Måtte bare få ut frustrasjonen, men er ikke noe jeg kan gjøre. Bare oppfordrer ungdommen til å ikke gå og tagge barnehager.

Ellers har jeg da oppdaget at jeg har Eurosport i kanallisten min, er utrolig at jeg ikke har oppdaget det før nå, men her viser de sprangriding til de grader, i TO til TRE timer om kvelden.. er veldig redd for å bli avhengig ja, er det noe jeg virkelig elsker, så er det sprangriding, greit, ligger hakket bak musikaler da, men ikke langt bak.

Hva har dere bedrevet Onsdagen med?

Veronica S

Veronica S

5 kommentarer

 1. Hilde sier:

  Hehehe.. jeg er blitt skikkelig tv-slave i det siste. Nå har jeg unnskyldning – jeg er sykemeldt! :p

 2. Hilde sier:

  Huff, så utrolig idiotisk med taggingen :-S Skjønner virkelig ikke poenget!

  Onsdagen har gått med til legebesøk og leksegjøring. Klar for sengen nå, natta 😀

 3. Kari sier:

  Onsdag går til jobb og skoleoppgaver. Du da? 🙂

 4. Jeanette sier:

  Huff, hvem som gjør sånt? Tagger barnehager, er det mulig.. MEN det blir litt feil å si at det er «ungdommen» som gjør det, som om det gjelder all ungdom.. Du skjønner hva jeg mener.. Anyways, jeg er uansett helt ENIG med deg, kan ikke de heller leke seg i paint eller noe annet på dataen? 😛

 5. Veronica S sier:

  @Hilde: hehe, er kjekt å være TV-slave innimellom faktisk, og da spesielt i din situasjon. Da jeg var sykemldt i ca 6mnd, da så jeg serie på serie på dvd:)

  @Hilde: ja, det er kjempedumt med taggingen, håper de lærer ettersom det får konsekvenser. Natta;)

  @Kari: jobb og skoleoppgaver er viktig. Min Onsdag har vært jobb og avslappning på en måte.. merker leddene mine er fryktelig lei denne kulden;(

  @Jeanette: du vet hva jeg mener, kjemmer ikke alle ungdommene under en kam, men nå mener jeg da de ungdommene som ikke har noe å gjøre på.. du skjønner hva jeg mener, og jeg skjønner hva du mener;) jepp, de bør enten leke seg i paint eller invistere i photoshop.

Skriv et svar