nov 08

If my life where a musical…

Snakk om få gledesrus i kroppen når min kjære beste-venninne Anne-Birthe kunne meddele at Evert Taube forestillingen kommer til Grieghallen i Bergen den 23 Januar 2010. Det beste med det hele var mamma sin reaksjon: seriøst? okay, skal vi ta oss turen til Grieghallen og se den da? Hvem sier nei til noe slikt liksom? I allefall ikke jeg. Selv om det blir 2 gangen jeg ser forestillingen, så «slipper» jeg å reise til Oslo for å se den igjen, for måtte ha gjort det om ikke den kom til Bergen. For forestillinger er og blir fantastisk. Så er forhåpentligvis Hans Marius Hoff Mittet med til Bergen som Karl-Alfred. Kryss fingrene.

Den 20 November skal jeg forresten på DNS og se Mascerade, med Bjarte Hjelmeland i en av rollene. Jeg er kjempefan av Bjarte Hjelmeland, etter han ble teater-sjef for DNS i Bergen, har det vært satt opp så mange fine teaterstykker, ikke minst kjempemorsomme stykker med dyktige skuespillere. Skal sammen med mamma og min lillebror, lenge siden vi tre har funnet på noe slikt sammen. I en hektisk hverdag, selv om man bor sammen, så er det ikke alltid man har tid til å finne på noe sammen, bortsett fra å sitte foran TV’en sammen en Lørdagskveld eller noe. Jeg er kjempeglad i den familien jeg bor sammen med, så å gå på teater med dem gleder jeg  meg kjempemasse til.

Noen av dere som pleier å finne på slike ting med familien?

Veronica S

Veronica S

11 kommentarer

 1. Kari sier:

  SV: Skilt i virkeligheten? Hææ? Har de vært sammen?

 2. Veronica S sier:

  @Kari: jepp, de var gift de to, i noen mnd.

 3. Hilde sier:

  Høres bra ut 😀 Må få tatt turen å sett den jeg og når den kommer hit. Jeg pleier å finne på litt slike ting med mannen min og innimellom sammen med pappa og 🙂

 4. Jeanette sier:

  Så koselig!! Er Mascarade den med Helge Joner? 😀

 5. Veronica S sier:

  @Hilde: så koselig da;) ja, du bør nesten ta turen;)

  @Jeanette: Ja, med Helge Jordal og Bjarte Hjelmeland.

 6. Lotte sier:

  Ja, det var en utrolig nydelig film altså. Jeg må innrømme at jeg felte en liten tåre i løpet av filmen, var jo så trist! Men angrer ikke på at jeg kjøpte den 🙂

 7. Veronica S sier:

  @Lotte: hmm, den er veldig fin;) jeg også felte en tåre! Er en film jeg absolutt kan se flere ganger.

 8. elisegjestad sier:

  Jeg har aldri vært på en skikkelig musikal. Jeg har kjempe lyst. Det samme med teaterstykker. Teller kardemommebyen på Fyllingsdalen teater 😛 ? hah neppe.

 9. Veronica S sier:

  @elisegjestad: tro det eller ei, så gjelder det som musikal faktisk;)

 10. elisegjestad sier:

  Hehe jesss. nå kan jeg skryte av det til vennene mine 😀

 11. Veronica S sier:

  @elisegjestad: jepp, det kan du;)

Skriv et svar