nov 21

MASCERADE..

Meg, mamma og min lillebror var på teater i går og så MASCERADE av Ludvig Holberg. Det var et  helt fantastisk stykke som dere kan lese om HER. Med Helge Jordal og Bjarte Hjelmeland i sentrale roller, og en ting kan jeg si: Bjarte Hjelmeland er en genial skuespiller og jeg simpelthen ELSKER mannen. Han er så genial at det finnes ikke ord, har alltid hatt et crush på ham jada, jeg vet han er homofil han er rett og slett super. Holdt på å le meg ihjel flere ganger av denne komedien, og det morsomste jeg vet er når skuespillerne selv blir satt ut på scenen og bryter sammen i latter, noe som skjedde her i hvertfall 3 ganger. Og jo mer teatersalen ler, jo vanskeligere blir det å hente seg inn igjen, spesielt når det er en i salen som ler MYE høyere enn andre. Gikk i hvertfall fra DNS med et smil om munnen og latteren satt løst hos oss tre familiemedlemmer på vei hjem.

Noen av dere som har vært på DNS i Bergen og sett stykket?

Ellers har jeg faktisk fått en blogganmeldelse til, fra søte Kari Rasmussen. Setter veldig pris på konstruktiv kritikk som kan hjelpe meg til å bli en bedre blogger. Så tusen takk søte deg Kari for anmeldelsen av min blogg;) Dere kan lese den HER om dere vil.

♥ Veronica S:

Denne jenta elsker Maria Haukaas Storeng. Alltid mye bilder av henne og spør du om musikktips kan jeg garantere at det kommer en sang fra selveste Maria.
Det er en herlig jente som skriver godt. Skriver også mye personlige innlegg.
Savner litt flere bilder på innleggene, det kan fort bli kjedelig uten bilder.
Karakter: 4/5


I kveld kommer Tina på besøk til meg, vi skal tyte litt etter gammelt og se finalen av Skal Vi Danse og spise godis. Vet ikke helt hvem jeg heier på egentlig, for liker både Mia og Carsten…så hvem som vinner er det samme, de er så flinke begge to.

Hva skal dere denne lørdagskvelden?

Veronica S

Veronica S11 kommentarer

 1. Jeanette sier:

  Så gøy!:D Bra dere koste dere!

 2. Iselin sier:

  sv: nei jeg hater julemat 😛
  Gøy med to julebord da!
  Kos deg 🙂

 3. sv: Tusen takk! Jeg er veldig glad i de skoene selv og, de er så utrolig behagelige å gå i (noe som ikke er så vanlig med så høye hæler)

  Jeg så også skal vi danse i går, superfornøyd med vinneren!

 4. Kari sier:

  jeg elsker teater <3

 5. Omana sier:

  er ikke så fan av teater egentlig, likter best å se film for da kan jeg sovne når jeg føler for det. det er flaut å sove når man er på teateret 🙂

 6. Kari sier:

  SV: Tviler jeg ikke på nei. Var ganske dårlig vær i Bergen for en uke siden når jeg reiste hjem også… Typisk Bergen det 😛

 7. Kari sier:

  SV: Forresten tusen takk for alle de fantastiske ordene du skrev til meg fra det du sa i begravelse. Du må vite at jeg setter utrolig pris på det <3

 8. Jannice sier:

  Du virker litt stalkerish på hun der’e Maria Haukås Storeng….

 9. Veronica S sier:

  @Jeanette: Ja, det var kjempegøy!

  @Iselin: hehe, ok, da så. ja, alltid kjekt med julebord.

  @Julie Husvær: hehe, det som gjelder er jo at de er god å gå i;) jeg er også fornøyd med vinneren.

  @Kari: jeg også;)

  @Omana: Hehe, jeg sovner aldri når det er teater eller film jeg.

  @Kari: Jepp. typisk Bergen, selv om det er en vakker by.
  Værsego du, skulle bare mangle søte deg;) Vet hva du går igjennom.

  @Jannice: kanskje du burde slå opp ordet stalker på http://no.wikipedia.org. Også får du heller se den lille gleden av den unødvendige kommentaren din drive vekk. For stalker er jeg i hvertfall ikke, jeg er en fan. En stalker er en som forfølger en person og er plagsom for vedkomne. Sånn som følger etter dem hvor hen de befinner seg. Og slik er i hvertfall ikke jeg, så velg dine ord med omhu du før du kommenterer på blogger. Man skal ikke anklage personer på den måten. Og til din informasjon, det er HAUKAAS ikke Haukås

 10. Anne-Birthe sier:

  Den stalker-kommentaren var litt sær.. :S

  Men hvertfall så virker mascerade veldig bra! Tror jeg må ta meg en tur på teater når jeg kommer hjem 🙂

 11. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: synes jeg og, åpentlyst at hun ikke leser bloggen min, men bare kommenterer for å kommentere noe negativt. But who cares liksom? når folk ikke har noe annet å gjøre, så får de styre på.

  dumt jeg ikke kan være med om du skal se det når du kommer hjem, for jeg er opptatt den 19 desember.. men kommer på scenen igjen i april da… 2010 og spilles til 01.05.10

Skriv et svar