nov 23

Design..

Jeg har da, i min sykemeldingstid klart å produsere 4 par øredobber, som jeg selv egentlig synes ble litt søte. Dem ligger på siden min www.veronicadesign.tk og koster 70 inkludert frakt.

Veronica Design

Veronica Design

Hva synes dere om dem?

I dag synes jeg bare synd i meg selv, verker i hele kroppen og vet strengt tatt ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Klarer ikke å ta på meg sokker selv og mamma må hjelpe meg på med genser og kneppe bukseknappen igjen for meg, for det klarer jeg ikke selv fordi jeg verker sånn. Vet jeg ikke skal klage, men det er så irriterende å ha slike «kan ikke klare alt selv og må ha hjelp» dager. Også går jeg som en gammel dame, bare jeg mangler rullatoren da:P Håper på en bedre dag i morgen, ellers ser det ut som enda en uke med sykemelding dessverre. Skulle ønske jeg kunne tatt med meg hele livet mitt og flyttet til syden, alle vennene mine, familien min, jobben min osv, dere skjønner.

Lørdag skulle jeg fortelle om ja, sorry at jeg hopper. Da hadde jeg besøk av en venninne, Tina. Mamma var på fest og min bror på jobb, så det var kjekt å ha selskap av Tina på kvelden. Vi hadde masse å snakke om (som vanlig), og vi har egentlig bestemt oss for å innta Oslo Spektrum den 6 Februar på Melodi Grand Prix finalen. Håper det går i orden i hvertfall, for om det er sant at A1 skal være med i MGP, så er det jo selvsagt at vi gamle fans henger med. Og det er jo bonus om Maria Haukaas Storeng også er med. Vi kom også over flere morsomme videoer av Ben på youtube som vi lo oss halvt ihjel av, så må nesten dele denne ene med dere.

Maria Haukaas Storeng slapp forresten en ny singel i dag «Kviskre ei bønn» sammen med Oslo Soul Children. Inntekten går til Blå Kors, som Maria er ambassadør for. Sangen er tilgjengelig på iTunes for dem som er interresert.

Hvordan har deres mandag vært?

Veronica S

Veronica S

8 kommentarer

 1. Iselin sier:

  kjempe fine øredobber 🙂 Du er kjempeflink til smykke design 🙂

 2. Anne-Birthe sier:

  Skulle ønske jeg kunne gjøre noe så du kunne følt deg bedre… *klemme på*
  Øredobbene ser kjempefine ut, du er flink! Høres ut som en kjekk helg, og takk for gode treningstips 😉

 3. kari sier:

  Så fine de var <3 🙂

 4. Veronica S sier:

  @Iselin: aww, takk skjønne deg;)

  @Anne-Birthe: bare at du skriver det gjør bedre vennen;) *klemtilbake*. Tusen takk;) Tenkte de treningstipsene var nyttige til en ivrig eksamens leser jeg da, for sånn mini pause innimellom liksom;)

  @Kari: aww, tusen takk søta!

 5. kari sier:

  SV: Ja det er ikke annet å gjøre, men prøver meg idag også:) <3 Wish me luck.

 6. Cathrine sier:

  Digger øredobbene 😉 De med blomster er sånne som jeg liker vlkdig godt!

 7. Veronica S sier:

  @Kari: good luck;)

  @Marika: takk;)

  @Cathrine: tusen takk du;) digger blomstene jeg og;)

Skriv et svar