nov 25

Bursdag;)

Jeanette

Jeanette

Denne nydelige jenta (som også er min faste bloggleser) fyller i dag 18 år. Har kjent henne hele livet, er min lille «kusine» på en måte. Hun er mamma sin kusine sin datter. Men vi har vokst opp i samme nabolag og har hatt, og har masse med hverandre å gjøre. Hun er like nydelig på innsiden som på utsiden denne jenten;) Tiden går fort, men husker fortsatt at jeg satt masse barnevakt for henne og Melissa (lillesøsteren) og vi lekte med Polly Pocket og Barbie, vi hørte masse musikk, sang og danset. Mormoren dems, da hun levde, bodde rett over gangen (den gangen jeg bodde i blokk) så var der på overnattingsbesøk og så masse Disney filmer. Masse gode minner. Nå er jenta blitt myndig! Rart å tenke på. Er ikke lenge siden vi løp rundt nabolaget med flasker og hadde vannkrig på sommeren.

Veldig glad i deg Jeanette, og aldri forandre deg, for du er skjønn og snill jente som du er;)

I dag har jeg faktisk ikke så masse å skrive om, for verker i fingrene mine og skal på MR på Haukeland Sykehus i dag, gruer meg som en unge, ikke for å ta MR, men for at de finner noe og må operere håndleddet mitt. Det bekymrer meg, skjønner jo at dette leddet må brekkes opp igjen på en eller annen måte, men håper de finner en annen måte enn operasjon. Så kryss fingrene for meg…

Fikk forresten en mail fra en leser, om jeg kunne legge ut julegavetips. Jeg skal prøve så godt jeg kan med å tenke litt, så skal jeg kanskje legge ut et innlegg i morgen. Er det fler som har forslag til hva jeg skal skrive om, er det bare å sende en mail på evenangelsfallsometimes@gmail.com

Hva skal dere denne Onsdagen?

Veronica S

Veronica S

9 kommentarer

 1. Jeanette sier:

  Tusen takk for mange fine ord! <3 Glad i deg<3

  Håper du får en superfin dag! Nå skal jeg ut og spise 😀 Klem<3

 2. Silje sier:

  sv: Ja når man er i ok form så er vel det der et greit alternativ. Nå blir jeg uføretrygdet fra nyttår jeg da, så det er ikke noe for meg slik situasjonen er just nu. Kjipt å høre at du ikke er helt i form du heller, max kjipt. Men vi må bare gjøre det beste utav det, hva ellers kan man gjør 🙂

 3. Hilde sier:

  Jeg har ikke gjort stort denne onsdagen. Sovet mesteparten av dagen og spist middag hos svigers. :p

 4. sv: aww 😀

  Jeg har jobbet denne onsdagen.

 5. Veronica S sier:

  @Jeanette: værsego’ vennen, du fortjener det.

  @Silje: det er bra du får uføretrygden da;) skjønner godt om du er trøtt og sliten. Kjedelig å ikke være 100% ja.. leddgikt er noe hersens dritt og ja.. så som du sier, vi får bare gjøre det beste ut av det ja, er det jeg prøver på;)

  @Hilde: herlig å komme til dekket bord da;)

  @Maia Kristine: goody;)

 6. Elisabeth sier:

  har ikke gjort noe : )

  SV takk : )

 7. Karoline sier:

  Gratulerer med gårsdagen til Jeanette!

 8. Kari sier:

  SV: Ja Istid er kjempe bra 🙂 Elsker de filmene selv, og best på norsk 😀

 9. Veronica S sier:

  @Elisabeth: hehe;) værsego’

  @Karoline: Jeanette takker helt sikkert kjempemasse;)

  @Kari: den er det, og best på norsk ja..men om du skal ha det moro en kveld du er brisen, se den på svensk:P

Skriv et svar