des 06

Julemat og stallfolk..

Amanda & Meg (jeg er hun lyse:P)

Amanda & Meg (jeg er hun lyse:P)

I går var jeg på julebord med stallfolket fra Almeland Hestegaard, der jeg passer hest. Det var kjempekoselig. Først var jeg hos Tove og Even (dem som eier hesten jeg passer) en stund, der var også Amanda, hun andre forrytteren til Rigel (vi er nemlig to som passer han) og det var veldig kjekt å prate litt med henne og. Vi var jo egentlig langt inne på bondelandet som vi kaller det, så etter en stund fikk vi skyss med noen andre julebordsfarere fra stallen opp dit vi skulle være. En låve, var egentlig veldig stort og fint der. Dansegulv (som vi egentlig ikke benyttet så masse som vi kanskje burde) biljardbord og dart. Sistnevnte ble brukt da, vi kasta piler både forlengs og baklengs.

Det var heller ikke noen som ble sånn kjempefulle (og det var kjempebra!), alle var i godt humør og det var god tone mellom allesammen. Vi er en herlig gjeng. Samtalene gikk i hest og masse annet, vi er jo så innmari varierte. Ble kjent med noen nye mennesker, som jeg egentlig bare har sett i stallen men ikke snakket så masse med, og fikk snakket mer med de andre som jeg vanligvis har noe med å gjøre i stallen.

Maten vi fikk var først koldtbord med diverse, jeg elsker jo kylling så var det jeg spiste mest av. Etterhvert kom pinnekjøttet og det var kjempegodt! Festkomiteèn har vært kjempeflinke.

Over er det da bilde av begge forrytterne til Rigel, Amanda og jeg. Jeg gikk i den kjolen jeg har på meg, støvletter til, sort strømpebukse og skinnbolero. Smykket lånt av mamsen.

I dag skal jeg bare slappe av, etter to julebord på rad merker jeg at jeg er litt sliten, og vil helst være i topp stand da jeg begynner på jobb igjen i morgen etter 3 uker borte. Skal se noen repriser på TV også som jeg ikke fikk med meg siden jeg var på julebord.

Hva skal dere denne søndagen?

Så vil jeg bare si at det er laget en gruppe på Facebook, for oss som vil gjerne se Regine Stokke sitt ønske om at bloggen hennes kommer ut i bokfor5m. Håper det er mange som melder seg inn, linken er:http://www.facebook.com/group.php?gid=19246930319

14 kommentarer

 1. sv: kjedelig at regnet skal ta bort all snøen da, nå regner det faktisk her nede i akershus også, men tror da snøen blir.

  spiser vi ribbe, skinkestek og medisterkaker osv på julaften.

 2. Theri sier:

  Kjekt med julebord da. 😀 Jeg skal på julebord neste lørdag, og jeg har aldri vært på julebord før, så dette kan jo bli spennende. 😀 Mine planer for denne dagen er å rydde litt på soverommet, bake kakemann, og sette på en klesvask til, i tillegg til å skifte på senga vår. Høres ikke så mye ut igrunn, men treg som jeg er kommer dette til å ta hele dagen, og jeg blir sikkert ikke ferdig engang. 😛 Jeg er lat.

 3. Kari sier:

  SV: Ja tro meg det var syyyykt kjipt med billettene….
  Ja den tanken slo meg ikke en gang :/ Det kunne verdt et forsøk ja !

 4. Hanne sier:

  Hørtes ut som et koselig julebord:) Hva slags rase er hesten du rir?

 5. Elisabeth sier:

  SV Smart ! 😀

 6. Veronica S sier:

  @Marita Gundersen: jaa. det er kjempekjedelig, men sånn er det. Noen må jo ta i mot regnet slik at det kan snø andre steder:P
  skinkestek er jo kjempegodt!

  @Theri: Åh så kjekt da, håper du koser deg kjempemasse kjempemasse. Du har virkelig planer du, skal rydde litt jeg også. Er lat jeg og.

  @Kari: ja. huffa, du som hadde gledet deg sånn. Jeg tenker alltid sånn, believe me.

  @Hanne: Ja, det var kjempekoselig. Han er en blanding mellom kaldblods og døl, men kan registerers som døl.

  @Elisabeth: ikke sant:P

 7. Marit sier:

  ååh, julemat! Nice 😉

 8. Røyndom sier:

  Takktakk :]

  Haha, det er jo bra det. Er mange som gjør det, ser litt rart ut, men hey, du får jo andre til å smile også så.

  Og hva veggisgreiene gjelder, vel, det er ikke så vanskelig, bare å bestemme seg så klarer alle det.

 9. Veronica S sier:

  @Marit: ja, julemat er digg;)

  @Røyndom: værsego’ du. Hehe, jeg vet, men uansett er det litt flaut.
  Jeg synes det er vanskelig, men kanskje jeg skal prøve meg en uke som veggis etter jul, for å sjekke ut hva som skjer.

 10. Omana sier:

  Høres bra ut! 🙂
  Vel, jeg våknet for ikke så lenge siden, så resten av kvelden skal jeg bare ligge i senga mi 🙂

 11. Veronica S sier:

  @Omana: Sant! hehe. Herlig, noen dager må man bare slappe av litt.

 12. Kari sier:

  Fint bilde av dere 🙂

 13. Jeanette sier:

  Så koselig med julebord 🙂
  I dag skal jeg se film og slappe av (og prøve å få litt julestemning!)

 14. Veronica S sier:

  @Kari: tusen takk;)

  @Jeanette: ja, kjempekos med julebord ja. hehe, film er kos;)

Skriv et svar