des 05

Kos i kveld…

I går var jeg på julebord med jobben. Det var utrolig koselig, i og med at jeg ikke har sett flesteparten på 3 uker, siden jeg har vært sykemeldt, så var det kjempekoselig. Jeg gleder meg utrolig  masse til å begynne i jobb igjen på Mandag… Vi var på Holbergstuen i Bergen, der hadde jeg aldri vært før, så kjekt å være et nytt sted. Føler jeg alltid ender opp på Egon eller noe på julebord, så synes det var bra med en forandring selv om jeg er veldig fan av Egon. Jeg og to andre bestillte pinnekjøtt, det smakte godt, men det er ikke det samme som på julaften. Resten av gjengen hadde kalkun eller biff. Vi ble egentlig sittende på Holbergstuen til 00:30 før vi gikk til bussen. Følte ikke for å dra ut for å danse etterpå egentlig, i og med at jeg skal på julebord igjen i kveld. I kveld er det sammen med stallfolket, gleder meg. Skal først opp en tur til hun som eier hesten jeg låner, før vi sammen går bort til julebordet som skal være i en låve. Litt kjekt at hun som eier hesten samler meg og hun andre forrytteren så vi får pratet litt før julebord. Håper jeg bare holder meg i den stand som jeg «kom» i, slik at jeg slipper en morgen med fylleangst og tømmermenn:P Ikke det at jeg pleier å være fra sans og samling, men brisen, det pleier jeg å bli noen ganger.

Noen av dere som skal på julebord i kveld?

Hva spiser dere, pinnkjøtt, lutefisk, kalkun eller ribbe?

Veronica S

Veronica S

11 kommentarer

 1. Kari sier:

  NAM pinnekjøtt. Jeg elsker det!
  Gleder meg til julaften… Fikk vann i munnen av det bilde 😛

 2. rannveig sier:

  Takk for kommentar 😀

 3. sv: alltid lurt på det med Berget og regneværet.
  Så det er faktisk fakta at det regner ofte hos dere ? trist at regneværet skal ta bort all snøen. tar bort julestemninga 😛

  spiser ikke pinekjøtt på juleaften, men er godt 🙂

 4. Hanne sier:

  Jeg hadde ribbe på julebord i går! Ellers er jeg veldig glad i pinnekjøtt, det er så utrolig godt!

 5. Hilde sier:

  Jeg var på julebord forrige helg, jeg! Og jeg hadde tømmermenn på jobb dagen etter for å si det mildt. hahaha

 6. Jeanette sier:

  Kos deg 😀

 7. Røyndom sier:

  Ingen av delene. Veggis! Jeg tror jeg satser på sopp-paté i år også. Herlig i fjor ^^

 8. Veronica S sier:

  @Kari: Ja sant, pinnekjøtt er kjempegodt. Vi hadde koltbord i går, og pinnekjøtt. Gleder meg til julaften jeg og, da smaker pinnekjøttet best.

  @rannveig: værsågo’

  @Marita Gundersen: Det er fakta at det regner en del her ja, men det er FAKTISK fint vær og, sånn som denne uken har det ikke vært så værst vær egentlig. I dag er det og opplett, men når snøen kommer så pleier det alltid å regne bort nesten.
  Hva spiser du på julaften da?

  @Hanne: Ribbe er godt det og;) men er noe eget med pinnekjøtt.

  @Hilde: hehe, herlig. da kjenner man at man har hatt det moro. Har ikke tømmermenn i dag jeg da, heldigvis. Og skal heldigvis ikke på jobb før i morgen:P

  @Jeanette: tusen takk vennen.

  @Røyndom: aha, beundringsverdig å være vegetarianer!!

 9. Henriette sier:

  Sv: Takk for at du meldte deg på 🙂 Du får vite om du ble valgt ut i morgen 🙂 ^^

 10. solstråle sier:

  Ja, tror jeg kanskje går for de svarte. De får jeg jo brukt til alt! Og 550 kr er sannelig ikke mye for et par sko fra guess 🙂

  Julebord hørtes hærlig ut, elsker pinnekjøtt!! mmmmmmm 🙂

Skriv et svar