des 04

Make My Day!!

Meg Og Maria utenfor Oslo Spektrum 2008

Meg Og Maria utenfor Oslo Spektrum 2008. Der hun vant med sangen "Hold On Be Strong" i finalen i Melodi Grand Prix 2008. Dette bildet havnet også i Maria Haukaas Storeng sitt album "Hold On Be Strong"

Okay, dette blir et seriøst overentusiastisk innlegg. Men takket være min kjære venninne Cathrine ble jeg sittende oppe og er fortsatt oppe for å se hvilken artister de slapp som de første artister i første delfinale av Melodi Grand Prix 2010. Angrer ikke et sekund, for MARIA HAUKAAS STORENG er en av disse artistene. Hun skal synge låten «Make My Day» av Merethe La Verdi. Som alle vet er jo dette min heltinne og idol over alle idoler. Jeg er så glad nå at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, skriker som en unge på  julaften med litt for mye julebrus og julegodis, men skriker inni meg fordi at folk i huset sover.
Jeg kommer da ikke til å få sove i natt, jeg kommer til å være hyper på julebordet som er klokken 19:30 og jeg kommer til å ta helt av på julebordet på Lørdag (i morgen) i tillegg. Først av alt synes jeg synd i menneskene jeg skal jobbe med på mandag, da jeg begynner i jobb igjen. For her kommer det til å være gledesutbrudd!

Dette er det offisielle videoen til Hold On Be Strong, og jeg + resten av Mariafansen er da å se en del ganger, vi er dem med Maria-tskjorter og Maria GULL plakat som er å se helt i begynnelsen også noen ganger innimellom. Er ganske stolt av at vi er med, for vi er til og med blitt vist på Serbisk frokost-tv da Maria var i Beograd i 2008 for å delta i Eurovision der vi tok 5 plass som alle vet. Det morsomme er at det er kun de klippene med selveste MariaExpressen som ble vist, moro, moro. Litt barnslig? jeg vet, men bryr meg ikke. For man bør være barn så lenge man kan og sette pris på gleder i livet! Og akkuratt nå er jeg super-lykkelig. Helt sikker på at det topper seg enda mer om neste som blir avslørt er A1, da er jeg solgt!

Ser dere på Melodi Grand Prix?

Veronica S

Veronica S

32 kommentarer

 1. Kari sier:

  nydelig bilde av dere 🙂

 2. Hanne sier:

  Man må jo alltid få med seg Grand Prix:)
  Kos deg mase på julebord, og ha en riktig fin helg:)

 3. Kari sier:

  SV: Ja man må jo stille opp for mormor vet du 😉
  Ja kjedelig å være borte så lenge, men godt å høre at du endelig begynner å bli bedre da søta <3

 4. Kari sier:

  SV_ Takk for gode julefilmtips 🙂
  Jeg elsker julefilmer… 😀
  Home alone gir meg også julestemning <3

 5. Veronica S sier:

  @Gabriella: hmm;)

  @Kari: tusen takk Kari;)

  @Hanne: Ja, man må jo det. Man får jo med seg alt likevel om man ser det eller ikke sånn sett. Tusen takk:)

  @Kari: Ja, man må jo det. Ja, litt bedre faktisk, og det er herlig. Værsego for tips. Liker home alone filmer jeg og;)

 6. Silje sier:

  Så gøy at du er så fan og at du ble så glad! 🙂 Heia Maria, får jeg vel si da! 🙂 Kos deg på julebord! Og god helg! 🙂

 7. karoline sier:

  hun er flink!
  -ja, ser på det!

 8. Veronica S sier:

  @Silje: hehe, takk;) endelig noe positivt folk har å si da;) herlig! Ja, heia Maria. Takk, ha en strålende kveld du og. Go’ helg.

  @Karoline: ja hun er det;) goody;)

 9. Gabriella sier:

  tack så mycket 🙂

 10. josteina sier:

  Jeg synes MGP ødelegger musikkbildet i verden .. MEN Maria er så sykt dyktig at jeg gir meg ende over!!

 11. Veronica S sier:

  @Gabriella;) værsego’

  @Josteina: fantastisk fint sagt da;) virkelig. Masse rart i MGP, der skal jeg være enig, men det er derfor de må ha med Maria så hun hever statusen;)

 12. Kari sier:

  SV: Tusen takk søte du <3 Veldig fornøyd nå ja :)Hva er dine fredagsplaner da?

 13. Marianne sier:

  Ja, man må bidra der man kan. Ikke alle kan gjøre alt:) Men jeg meldte meg som blodgiver i går, siden jeg her ganske sikker på at jeg kan det. De finner vel ut av det de 😉 Hvis ikke får jeg gjøre noe annet!
  Det var vondt å høre at hun døde.. Jeg hadde håpet for henne hele veien..Ville ikke gi slipp på det :/ Har grått mange ganger siden den triste beskjeden.. Men vi får gjøre som hun ba alle om: sett pris på livet og ikke klag over småting 🙂

  hehe, så Maria kom med altså;) Artig når folk er så entusiastiske 🙂 Blir jo glad av sånt! Hehe

 14. Theri sier:

  MGP ser jeg ikke på nei. 😛 Syns det er gørrkjedelig. 😛 Må ha noe med litt mer fart og spenning i jeg. 😛

 15. SV: Jeg får svar på hvordan det gikk på mandag, og jeg er kjempe spent! Du er heldig som slipper alle disse store prøvene før jul 🙂

  Så lenge jeg har fri de dagene melodi grand prix går så prøver jeg å få det med meg. Det er jo det avisene skriver om i mange dager etterpå. Samtidig har jeg en lillesøster som liker at jeg er sammen med henne å ser slike programmer 🙂

 16. karoline sier:

  Ser faktisk ikke på MGP jeg :PP

 17. Liv Bianca sier:

  SV: Monki i Bergen er på Galleriet.. 🙂 Vedsiden av manneavd. og ungdomsavd. 🙂

 18. Camilla sier:

  så skjønt bilde! 🙂

 19. Karoline sier:

  Utrolig kos at Maria er med:D For et nydelig bilde forresten! Vakre skapninger!

 20. Veronica S sier:

  @Kari: værsego du;) Mine fredagsplaner er julebord med jobben;)

  @Marianne: Det er helt sant det du skriver. Og jeg beundrer alle som blir blodgivere altså;) virkelig. Kunnskapsrike ord som kom fra Regine, som det du skriver her, at man skal ikke klage over småting;)
  Jepp, Maria er med ja;) hehe, åh sånn er kjekt å høre!

  @Martine Larsen: ja sant;)

  @Theri: hehe, maken er som baken, todelt;)

  @Susanne Vedvik: Åh, skjønner at du er spent altså;) hehe, ja jeg er veldig heldig. Hehe, MGP er så moro, vi er i hvertfall to venninner som digger det og diskuterer oss i mellom. Vi skal definitivt ha fri den 8 januar for å se det sammen:P

  @Karoline: gjør du ikke? wow, synes du må se det 8 Januar og stemme Maria;) For min skyld.

  @Liv Bianca: Aha, da skal jeg ha meg en tur tid i julehandelen. Takk;)

  @Camilla: haha, tusen takk. Maria er skjønn, jeg er bare teit på det bildet:P

  @Karoline: Ja, kjempekos og stas;) Haha, tusen takk, Maria er vakker ja;)

 21. ida sier:

  nei, jeg gjør ikke det..

 22. Iselin sier:

  sv: Jeg jobber på Esso On The Run. Vannvittig mye vi har å gjøre der, sjeldent vi rekker å ta pause til og med.

 23. Kari sier:

  Nydelig bilde av dere begge <3
  SV: Tusen takk for det 🙂 Det var hyggelig å høre. Jeg vet i hvertfall at jeg gjør mitt beste for å svare på alle kommentarer!

 24. Veronica S sier:

  @Ida: okay;) hehe.

  @Iselin: aha, skjønner. min bror jobbet på bon appetitt før, der og var det fullt kjør hele tiden. Lite pauser.

  @Kari: tusen takk;) hehe. Det er alltid koselig å få kommentar av deg;) så blås i hva noen duster som er anonyme mener.

 25. Kristine sier:

  Den delfinalen skal jeg på! Gleder meg! Jeg ble mest glad fordi Bjørn Johan Muri skal være med – han er så søt! xP

 26. Jannice sier:

  Dere er få Maria fans om det er bare dere i filmen og jeg vet om en annen en og som ikke er i den filmen OG jeg vet du skrev ett stygt innlegg ment til henne en gang.

 27. Maria Sollie sier:

  Gleder meg til grand prix, har to favoritter –> koristene! 🙂 heier alltid på dem, så dette året blir inget unntak.

 28. Veronica S sier:

  @Kristine: hehe, herlig. Kos deg, jeg tenker meg en tur til finalen.

  @Jannice: det var ikke et innlegg ment til henne, det kunne vært til hvem som helst. Er bare enkelte som er hårsår. Men du er jammen ikke noe voksent menneske som er innpå andre blogger å kritiserer. Jeg sier ikke det var bare meg i filmen, men var i coveret:P vi er ikke få Mariafans, er mange, men er noen som har fulgt mer med en andre. Har du ikke fornuftig å kommentere på bloggen min, ser jeg helst at du lar være å lese.

  @Maria Sollie: hehe, du er så skjønn! koristene er jo kjempedyktige de da!!

 29. Maria Sollie sier:

  De er helt fantastiske 🙂 flotte mennesker. Koselige og flinke 🙂

 30. Veronica S sier:

  @Maria Sollie: det er dem;)

Skriv et svar