jan 22

In good times and in bad times…

I går fikk jeg en skikkelig kjip e-mail med en dårlig nyhet. Vil egentlig ikke gå så mye inn i hva saken dreier seg om, det kommer nok tidsnok til å bli blogget om. I og med at jeg fortsatt er i et lite sjokk  og det må synke litt bedre inn før jeg forteller så mye om det. Det er ikke noe jeg ikke har vært igjennom før, men skulle ønske det hadde vært mer enn et år i mellom hver gang ja.
Det er i disse tider man setter så utrolig pris på venninner og venner man har rundt seg. Jeg er heldig sånn, har mange gode mennesker rundt meg, og jeg er evig takknemlig. I det jeg fikk e-mailen var det faktisk Cathrine som var pålogget på msn. Jeg er så glad for det, hun hadde umiddelbart gode ord å komme med og gjorde ting litt lettere. Dagen ble så mye bedre av Cathrine sine gode ord. Er jo fortsatt utrolig trist på grunn av nyheten, men får håpe og tro at det som Cathrine sier er sant, at alt ordner seg om man ser positivt på tingene.
Takk for at du muntret meg opp Cathrine, glad i deg;)

Fler her som har gode venner og venninner som muntrer en opp når dagen ser grå ut?

Ellers, i går kveld ble jeg helt ferdig med de to  strikkede remsene som skal bli sko-sokker. Knallfarger og jeg er sikker på de blir supertøff etter dem er tovet. Men slik ser dem ut foreløpig:

remsene før dem ble sydd sammen.

remsene før dem ble sydd sammen.

etter en remse er sydd sammen.

etter en remse er sydd sammen.

Altså, en remse = en tøffel/sko-sokk. Føler meg virkelig flink som klarte dette, måtte jo selvsagt ha nød-hjelp av snille «Tante»-Kari som kom en serend oppom meg for å vise hvordan vi fikk to L remser til å bli til noe annet en en L remse. Skal tove dem i morgen forhåpentligvis, så da kommer det helt ferdige resultatet.

Noen fler som kan strikke slike?

Ellers er det bare 1 dag igjen til siste delfinale i Melodi Grand Prix, jeg skal stemme litt på A1 (gleeeder meg til å se gutta på TV-skjermen igjen altså), men skal stemme mest på Belinda Braza. Liker sangen hennes, så kjenner jeg henne litt også, så da får hun ekstra stemmer. Slik lyder sangen «Million Dollar Baby». På Lørdag kommer dere til å få se showet hun har laget helt selv, og hun har med seg proffe dansere. Kanskje de fleste av dere kjenner Belinda Braza best som danselærer, men hun kan altså synge også. Hun er storesøsteren til en av favorittartistene mine Myrna Braza. Så folkens, deltager nr 3. Så sms tallet 3 til 26600 eller ring 82949003 og stem på Belinda Braza, kan stemme fra sendingen begynner klokken 19:55 på Lørdag.

Skal dere se delfinalen?

Veronica S

Veronica S

9 kommentarer

 1. kari sier:

  Vikitg med gode venninner som stiller opp og støtter en.
  Håper det går bra med deg <3

 2. kari sier:

  SV: Nei han er deilig vet jeg <3

 3. Cathrine sier:

  Åh, så bra å høre at jeg kunne være til hjelp 🙂 Jeg er fortsatt helt sikker på at det vil ordne seg til slutt, selv om jeg skjønner at du fortsatt er litt i sjokk og sånn! Det går bra <3

 4. Anne-Birthe sier:

  Som Cathrine er jeg sikker på at det går bra:)
  Så flink du har vært til å strikke, kjempefine!

  Heia Belinda!

 5. Veronica S sier:

  @Kari: ja, det er kjempeviktig. Joda, det går;) må bare komme litt mer over sjokket.

  @Kari: hmmm.. virkelig.

  @Cathrine: takk vennen;) du er snill du;) og ja, du var til hjelp!

  @Anne-Birthe: Takk snuppa;) tusen takk vennen. Ja, heia Belinda!

 6. Elisabeth sier:

  sv – nei, ikke jeg heller. Men jeg får nok til noe selv også 🙂

 7. Elisabeth sier:

  sv- den har jeg lest, den er søt ! : )

 8. Andrea :D sier:

  Eg å ha strikka slike:) Eg strikka dei kjempestore å tova dei etterpå1 Dei e kjempegode! 🙂

 9. Jeanette sier:

  Whæ, kule sokker!

Skriv et svar