jan 23

Maybe maybe, just maybe…

I’m gonna be a million dollar baby. Det er sangen det skal stemmes på MGP Lørdag 23 Januar 2010. Sangen fremføres av ingen andre enn den talenfulle Belinda Braza. De fleste gjenkjenner henne kanskje fra da hun danset bak Stig Van Eijk i Melodi Grand Prix 1999 og i den internasjonale finalen i 1999 i Jerusalem? Ikke det, vel se her:

Belinda som danser baki her ja, hun med mørkt  hår. Vi husker jo alle den sangen (den som nekter lyver). Tror hele Norge gikk rundt og sang på denne sangen i flere år etterpå. Meg og venninnene mine i gaten der jeg bodde før laget dans til den og danset utenfor REMA 1000 sommerkveldene. Når det ikke var biler på parkeringen der og butikken var stengt. Folk i blokkene så oss da, men hvem brydde seg? Vi hadde skills og vi danset AKKURATT som Belinda og Silje baki her. Trodde vi i allefall.

Belinda har siden det vært i MGP gamet som koreograf for det meste, det var blandt annet hun som laget koreografien til Velvet Inc i fjor (trekker dem frem, for jeg heiet KUN på dem i fjor), en koreografi som kicket ass:

i og med at de fire damene gikk i så pass høye hæler og korte kjoler så er dette FAN-FREAKIN-TASTIC. For en sneakers jente som Belinda er, så skal det godt gjøres å lage koreografi til slike hæler. Og da tror jeg egentlig ikke det hjelper at alle de fire jentene i Velvet Inc er musikal-artister.

Belinda er ikke bare koreograf, hun spilte også i Fruen Fra Det Indiske Hav-musikalen på Oslo Nye Centralteateret sammen med Lisa Tønne og han Noman (noe, han i nrk som hadde en Noman i Paktistan programmet) ett eller annet jeg ikke kommer på. Musikalen var Ibsen sin Fruen fra Havet i en indisk vri, noe som Belinda taklet kjempebra;) Hun har hatt koreografi på Jungelboka ved Det Norske Teateret osv. Så at hun er dreven i faget sitt til trods for sine 28 år! Hun er genial. I morgen stiller hun som MGP artist. Tvilte vel egentlig ikke på at hun sang heller, for det ligger tydligvis i familien. Lillesøsteren hennes Myrna Braza er artist og synger som en engel, og egentlig ligner Myrna og Belinda sine sangstemmer. Belinda er forresten i søsteren sin musikkvideo til «Free As A Bird» også (jeg er Myrna fan så det holder…så dette kan jeg):

Hva jeg vil frem til, jo STEM BELINDA BRAZA I MGP LØRDAG, SEND SMS MED TALLET 3 TIL 26600 fra klokken 19:55 eller ring 82949003.

Jeg skal på Evert Taube (for andre gang) i Grieghallen i morgen, men håper jeg får med meg showet. Men skal uansett stemme, så 19:55, om jeg er på forestilling eller ikke..så skal det tastes inn sms til nrk. For Belinda skal til finalen. Om jeg ikke får med meg showet på TV (selv om jeg stemmer) så skal jeg benke meg med reprisen på søndag.

Hva skal dere denne helgen? bortsett fra å stemme på Belinda?

Veronica S

Veronica S

8 kommentarer

 1. kari sier:

  SV: Tusen takk for hyggelig kommentar 🙂 Jeg må vel bare venne meg til de før jeg blir 100% komfortabel. =)
  Hadde du en hyggelig fredagskveld da søta?

 2. Anne-Birthe sier:

  Hvis du tar deg av stemmingen, så skal jeg ta meg av å følge med på sendingen (yay for nett-tv ;))

  Gjett om jeg husker henne som danser for Van Eijk da! Hun var det store forbildet, og jeg også pugget dansen, hehe.

 3. Veronica S sier:

  @Kari: værsego’ du;) ja, det hadde jeg.

  @Anne-Birthe: den er grei du;) du må sende meg mld om hun går videre eller ei du da, med mindre jeg er på plass i sofan, husker ikke hvor lenge evert varte..

  good to know at vi ikke var de eneste:P

 4. Elisabeth sier:

  Ikke så mye : )

  sv – ja, denner med både touch OG tastatur den da : )

 5. Karoline sier:

  STIG VAN EIJK! Faaaaakkk, nå har jeg fått sangen på hjernen igjen!
  Håper det går Belindas vei:)

 6. Veronica S sier:

  @elisabeth:) hehe ok. najs..

  @Karoline: hahahaha, sorry Karro, vakke meningen:P

 7. Mariell sier:

  Velvet Inc artistene, var de med mgp i fjor, eller er de med i år? Jeg kan ikke huske dem :S
  Er liitt inne i den mgp-verden, men noen ganger føler jeg meg helt forlatt ;D hehe

  Gikk Belinda Baraz videre? Sangen var utrolig fin 🙂

 8. Veronica S sier:

  @Mariell: Velvet Inc (Thea, Anette, Charlotte og Cornelia) var med i fjor. De sang trickey og kom til finalen, men ikke gullfinalen. hehe, er ikke helt inne i den verden jeg heller sånn sett..eneste grunnen jeg har sett på det de siste 2 årene er fordi Maria er med. og fordi jeg vet hvem hun ene i velvet inc var i fjor, og da var Maria programleder.

  Belinda Braza gikk dessverre ikke videre… noe som irriterer meg sykt masse. For hun hadde den beste sangen i den delfinalen.

Skriv et svar