jan 24

IKKE KLENG…Karl-Alfred…

meg og hans marius sommer 2009

meg og hans marius sommer 2009

I går var det MGP, den sendingen fikk jeg da ikke se, siden jeg satt godt plassert i Grieghallen og så på forestillingen Evert Taube. Den har jeg sett en gang før i Oslo, men siden den kom til Bergen OG siden en av mine favoritt musikalartister Hans Marius Hoff Mittet spiller, så måtte jeg ha det med meg en gang til. Fikk inn en del stemmer på Belinda Braza i MGP likevel, men hun gikk ikke videre, noe som irriterer meg halvt ihjel. Greit A1 kom til finalen og Maria Haukaas Storeng allerede var trygt plassert i finalen og jeg skal til Oslo. Men synes virkelig Belinda Braza kunne fått plass blandt dem i finalen hun også. Så for min del kan de bare bytte ut Didrik-fyren med Belinda. Kan ikke bare ha ballader i MGP i år, da blir det kjedelig. Eller hva synes dere?

Som sagt så var jeg på Evert Taube i går sammen med Mamma. Var litt bedre enn jeg synes det var i Oslo da, men sikkert fordi jeg skjønte litt mer i hva det gikk i. Skuespillerne var helt nydelige på scenen men Hans Marius var best. Det synes forøvrig de andre bergenserne som så stykket og hun pensjonisten som satt ved siden av meg tok jo HELT av og sang med og klappet i rytme. Forøvrig så dro sikkert meg og mamma + noen andre i salen gjennomsnittsalderen ned til 77 med å være i salen på den tidlige forestillingen. Bergensere er også kjent for å sitte stinn i ro og bare klappe på slutten av en forestilling når den er ferdig og de ikke liker den, og dem er kjent for å reise seg og klappe LENGE om de liker den. Det sistnevnte skjedde i går, noen reiste seg på motsatt side av oss fra første applausen på slutten, og jeg stod alene (pinlig…) på min side, mens de bak meg og ved siden av meg begynte å reise seg de også, og da stod jubelen i taket. De fortsatte applausen lenge etter skuespillerne var gått av scenen. Da meg og mamma endelig var kommet oss ut fra salen for å hente jakkene våre, var allerede neste mengde med mennesker på vei inn i grieghallen til neste forestilling og vi kom oss ikke ut, så vi måtte gå ut en side dør. Da vi går nedover mot bystasjonen igjen, så ser jeg Hans Marius og en del andre stå ute og trekke seg litt frisk luft (jadda). Jeg går bak Hans Marius og setter begge pekefingrene mine i siden på ham og han skvetter til, han snur seg og gliser og bare «heeeei» i følge av en stor klem. Han er så koselig. Vi prata litt før man måtte inn igjen for ny giv på scenen mens meg og mamma skulle rekke en buss, vi ikke rakk og ble ventende på Bystasjonen LITT vel lenge. Men vi kom oss hjem.

Fant ut at jeg skal nok til Haugesund i Mars, mest sannsynlig sammen med min bestis Anne-Birthe håper jeg. For jeg fikk egentlig beskjed av Hans Marius om å innfinne meg i Haugesund for han skal spille i en forestilling der. Så vi må nesten høre på «sjefen» når han taler. ¨ Maria Haukaas Storeng er virkelig heldig som skal gifte seg med denne mannen.

Ellers skal jeg se reprisen av MGP i kveld, selv om jeg vet Belinda ikke gikk videre.

Hvordan har deres søndag vært så langt?

Veronica S

Veronica S


9 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Vil ikke si du gikk glipp av noe ved å gå på Evert istedenfor å se MGP. Jeg var hvertfall ikke helt fornøyd med resultatet, og nett-tv hadde bufre-fest gjennom omtrent hele sendingen, så var begrenset hva jeg fikk med meg.
  Hans Marius er herlig! Håper jeg får vært med til Haugesund 🙂

 2. Maria Sollie sier:

  HEIA DIDRIK!! Det var jo mye mye mer fantastisk i salen enn det var på tv, fant jeg ut. Vi så det på reprisen og Didrik hørtes ikke like flott ut der. Menmen, thats life. Jeg synes Håkon Njøten og Craig skulle til Siste Sjansen og A1 + Didrik <3 til finalen. 😉

 3. kari sier:

  SV: Ja selvfølgelig om det er til hjelp for noen av sånne årsaker er jeg veldig for.. Men ikke som en avhengighet, fordi man vil forbedre sitt eget utseendet ved og endre på alt… !

 4. kari sier:

  SV: Godt tips 🙂 Tusen takk søte deg <3

 5. kari sier:

  SV: Ikke fornøyd med blogg.no eller søta?
  Filmen var helt ok, men ikke på min toppliste akkurat 😉

 6. kari sier:

  SV: Så kjipt at hun ikke får kommentert fra Irland :/

 7. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: Hehe, bra å høre, fikk sett reprisen jeg da,og synes Belinda var den beste, så supersur fordi hun ikke gikk videre. Og du gikk ikke glipp av noe etter Belinda sin opptreden likevel. Hans Marius er knall;) hehe. Ja, håper vi kommer oss til Haugesund;)

  @Maria Sollie: Didrik fikk nok stemmer fordi han er veldig pen ja. Synes ikke han var noe, og sangen hørtes ut som alle sangene på Josh Groban cd’ene til mamma. Heller Belinda enn Didrik. a1 og Belinda håpet jeg på. Litt skuffet over Mira sin sang, men heller Mira enn Didrik. Men alle har foskjellige meninger.

  @Kari: hmm;) nei, for triks, miks og fiks for å se «perfekt» ut er jeg helt i mot. Er ikke sikkert fordi man ser bra ut at man er snill feks. Værsego’ for tips.
  Blogg.no var ikke noe for meg nei..kanskje senere.. men holder meg til ipublish enn så lenge;)
  og ja, kjipt det ikke går an å kommentere på blogg.no fra Irland.Det er jo en av grunnene til at jeg ikke vil ha blogg.no.

 8. karirasmussen sier:

  Det står at jeg må være logget inn for å kommentere. Skjønner ikke noe av dette jeg, men fin blogg du har fått <3

  http://karirasmussen.blogg.no

 9. Veronica S sier:

  @karirasmussen: jeg har fiksa det, takk som sa fra;)

Skriv et svar