jan 27

Falling For You…

mee

Jeg har aldri likt Colbie Calliat sin sang «Bubly», synes det var gørr kjedelig og stemmen hennes gikk meg på nervene. Så er det en sang som er spilt masse på radioen i det siste, jeg synes den var fin men har aldri fått helt tak i hvem som synger..helt til for noen dager siden. Da synes jeg det lignet på stemmen til Colbie Calliat, men ble usikker. Det viste seg å være henne som sangen «Falling for you». Noen ganger er det noen sanger som bare snakker til en, selv om man ikke liker eller hører på artisten og sangene til daglig, så er det alltid en eller annen sang fra den artisten som er OK. Og jeg blir alltid glad når jeg hører en sang jeg liker på radio. Det kan virkelig gjøre hele dagen. Har gått rundt og vært småforelska i en fyr nå i 1 år… jada, jeg vet ting går sinnsykt tregt, men jeg er ikke den typen jente som drar gutter så lett… så vi er bare venner.. og det har vi vært i ganske så mange år nå, men det er rundt et år siden jeg fant ut at jeg hadde mer enn bare vennskapsfølelser for ham.. om ikke litt mer enn et år siden, jeg er helt borte når det gjelder sånn. Venninner sier jeg må få fingen ut og ymte frempå at jeg liker ham.. men som sagt, to shy.. når det kommer til slike ting er jeg det. Fler som sliter med samme problemet?
Kanskje jeg skal sende denne sangen til ham over msn?.. haha, for det gjør jo virkelig jeg. Men kan i allefall spille denne sangen og drømme meg bort i allefall.

Liker du sangen?

Ellers var jeg i stallen i går, kosedag med Rigel. Kjempestas å bare ha en sånn rolig kosedag i stallen. Bare jeg er rundt hestene er jeg fornøyd. Hvertfall verdens mest sjarmerende sak, altså Rigel. Han er helt super den hesten der, kosete og får meg i god humør. Og ingenting slår en kveld i stallen for å så komme hjem igjen til verdens beste hund. Som ligger ved siden av deg og ser rart på deg når man griner av siste episode av denne sesongen av Grey’s Anatomy. Herregud, hvorfor måtte det slutte slik i går? Klarer ikke vente til neste sesong.. noen som vet hva som skjer? Fler som er like trist som meg fordi Grey’s ikke skal være om tirsdagene fremover?

I dag har det begynt å regne i Bergen. Nå har det ikke regnet på en måned * applaus * men i dag kom det. Det dumme med Bergen på denne tiden er at alt snøen regner jo ikke vekk med en gang, men regner i sånn en dag før det fryser til is igjen, så i morgen blir det vel å gå på jobb med brodder på skoene. Brodder sier du? jepp, jeg har sånne brodder som gamle damene bruker, grunn: jeg har DEN sinnsyke bakken opp til porten til huset, og når man har kommet seg opp den bakken, så er det 59 trappetrinn opp til huset som venter på deg. Så, så lenge jeg bor her, så må man ha brodder i bakhånd. Jeg skal ikke være en jente på 23 år med brukket lårhals og jeg har ikke tid til å havne på krykker. Ikke har jeg hender til å gå på krykker heller, så her tar vi forhåndsregler.

Flere steder i landet snøen har begynt å regne vekk for å så frosse igjen?

Ellers har ikke dagen min bestått annet enn av jobb og tur med hunden i dag. En avslappningsdag med andre ord. Nå skal jeg se Glee og Koneklubben før jeg finner sengen.

Hvordan har deres onsdag vært?

Veronica S

Veronica S


14 kommentarer

 1. Reidun Beate sier:

  Så kjipt at du er så sjenert da Veronica. Det er aldri gøy å være forelsket, men ikke tørre å gjøre noe med det. Mye av det er nok frykten for å kanskje bli avvist. 🙁 Jeg synes du skal ta kontakt jeg. Mye bedre å finne ut av det enn å gå å ha det litt vondt. Forelskelse er nemlig litt vondt. Er det ikke? :/ Det synes jeg i alle fall, men det er som regel verdt det. 🙂

  SV: Ntåw tusen takk for at du synes jeg skriver bra da. Det er jo mye derfor jeg blogger. Fordi jeg vil bli bedre! 🙂 Takk! 😀

  Synes du har blitt veldig flink da siden du tørr å si at du har andre planer og slikt. Det er kjempebra! Håper jeg kan klare det også. 🙂

 2. Hilde sier:

  sv: hehe jeg var i stallen i dg ;P
  hehe 🙂 koselig å vere i stallen.. eller det kan diskuteres!:P

 3. Elisabeth sier:

  sv – takk :- )

 4. Karoline sier:

  Nydelig sang! Sliter med akkurat samme problem som deg forresten.
  Når det gjelder det å være sjenert så er jeg vel ikke akkurat det, men når det gjelder å vise følelser og det å vise at jeg liker en gutt. Da suger jeg.

 5. kari sier:

  JA! Den sangen er nydelig <3

 6. Anne-Birthe sier:

  Nå ble det nytt fôr til iPod’en ja! Har ikke lagt merke til den sangen før, men falt for den nå 😉

 7. KAYSO sier:

  hehe jeg har allerede kommet langt ut i neste sesong av greys jeg 🙂 klarte ikke å vente nei 😛 hehe

  sv: så flink du er som klarer å holde det til lørdager da! regner med nytelsen er større da ja 🙂

 8. Jeanette sier:

  Det var den sykeste episoden!! Jeg fikk sjokk!

  Er dritt lei av snøen nå¨!! Vil ha vååår! 🙂

 9. Veronica S sier:

  @Reidun Beate: jaa, synes det er kjempekjipt jeg også. Skulle ønske jeg var litt tøffere på dem typene tingene jeg også. Får se hva som skjer;) jaa..det er vondt å være forelska!

  @Hilde: hehe, herlig, ingenting er som stallen. hehe, vel, jeg er ikke så ofte at jeg kan diskutere det så;)

  @Elisabeth: værsego’ du;)

  @Karoline: Skal vi lage oss en klubb Karoline? Hehe.. for oss som er litt «pingle» på enkelte ting.

  @Kari: jaa, den er det;)

  @Anne-Birthe: hehe, jepp, masse nytt for;) vi pleier som regel å ha samme smak ang musikk du;)

  @KAYSO: du har det ja.. lyst å sende meg en mail med stikkord som skjer? jeg holder på å dø av nyskjerrighet.
  Synes jo egentlig at jeg er flink selv;) trodde aldri eg skulle klare det, men i did it;)

  @Jeanette: du fikk det ja..eg ooog;) hehe. jeg og vil ha våren, liker våren;)

 10. sv: Takk. Ja ble veldig fornøyd med den. Nesten så jeg fikk lyst til å beholde den. 😛

 11. Veronica S sier:

  @web-linn: skjønner jeg godt;)

 12. Monica sier:

  Skjønner hva du mener, ikke alle tørr å vise følelser! Men som du sier, msn er et bra første steg=)

 13. Veronica S sier:

  @Monica: hehe, er det det? kanskje jeg skal satse på msn først da;) hehe.

 14. Siv sier:

  Kunne trenge noen brodder jeg også..eventuelt en bil med kjettinger på dekkene! Var helt sykt glatt å kjøre på onsdag, da det frøs på å kvelden. SKummelt.. :-S

Skriv et svar