jan 28

to be or not to be..


Da har jeg gjort noe jeg har tenkt på lenge, nemlig meldt meg på et slags kurs eller skole eller hva man skal kalle det. Nemlig på www.teaterskolen.no. Jeg er jo som de fleste leserne av min blogg vet, totalt musikal-freak. Elsker teater og musikaler av hele mitt hjerte og det har alltid vært en liten drøm å stå på scenen selv. Synge har jeg gjort i barnekor siden jeg var liten, selv om jeg har litt sceneskrekk så har jeg bestemt meg for å gjøre dette. For jeg har så lyst til å være med i sånn teater og slikt selv. Gikk på teaterskole tidligere, men det var ikke noe som helst med musikal eller musikk å gjøre, men kun sånn norrøn mytologi teater, noe jeg ikke visste den gangen jeg ble meldt på. Og det var ikke så veldig moro egentlig, er kjekkere når det er noe musikk i forestilling.

Jeg må bare si at jeg gleder meg sinnsykt masse;) Er heldigvis voksen-gruppe av dette, så jeg ikke blir den eldste sammen med en gruppe fra 10-15 år. Sikkert superkjekt det også, men er mer moro å dele en interresse med folk på egen alder. Bare jeg kommer over sceneskrekken min…men Moccia skal bli tøff.. bare vent:)

Noen fler som har gått skal begynne på Teaterskolen?

Hva har deres Torsdag gått til da?

En dag igjen til helg, og jeg gleder meg masse til en frihelg;)

Veronica S

Veronica S

9 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Nå er jeg stolt av deg! På tide at du begynner med noe sånt 😉 Håper det svarer til forventningene 🙂

 2. langaker sier:

  Å! Så spennende! Og ganske tøft også, må jeg si! 🙂 Men blir nok utrolig bra! I og med at du har en sånn stor interesse for dette!

  Min torsdag har gått med på å male og pusse opp rom! 🙂

 3. kari sier:

  SV: Ja den filmen er kjempe morsom 😉 Love it!

 4. Så sinnsykt spennende! =)

 5. Jeanette sier:

  Så spennende!! Det høres kjempe gøy ut! Lykke til, håper du får the time of your life:D

 6. marte sier:

  gud, det høres gøyt ut !
  du må ha det kjempe gøyt
  på teaterskolen 😀

 7. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: Du er det ja;) fint å høre vennen. Du synes det er på tide altså..haha;) Tar tid med meg du;) håper eg og at det svarer til forventningene, men går man inn med en god innstilling så blir det meste bra;)

  @langaker: Hehe, takk, ja synes egentlig jeg er tøff selv. Håper det blir kjempebra ja;)
  åh, spennende å oppussing.

  @kari: hehe, jepp den er det;)

  @Martine Larsen: ja sant;)

  @Jeanette: tusen takk vennen, du skal ikke begynne du også da?

  @marte: ja.. sant;) hehe, tusen takk;)

 8. Siv sier:

  Så bra at du gjør noe du har villet gjøre lenge! Du får oppdatere med hvordan det går! Har selv alltid vært med i skolerevyer og lignende; selv om jeg har supersceneskrekk av dimensjoner..brr..

 9. Veronica S sier:

  @Siv: ja, jeg skal oppdatere du;) believe you me;) hehe, har så sceneskrekk at eg håper det går over..hahah, at eg blir så redd at eg bare må kaste meg skikkelig ut i det uten å tenke;)

Skriv et svar