jan 30

right back where we started from…

bilde fra weheartit.com

Jeg så en episode av The O.C en gang og fant ut at serien var kjempeteit. Så kom min bror hjem fra militæret der han hadde sett noen episoder med The O.C på en militær-kamerat sin PC. De satt tydeligvis en del folk å så på det. Han sa at den måtte vi se, og jeg bare: nei, skal ikke se det serien, for den er teit. Det endte opp med at vi kjøpte sesong 1 til han i julepresang, og at meg, mamma og min bror ble sittende å se den. Etter tre episoder var jeg hekta på The O.C. I og med at jeg aldri hadde sett serien fra begynnelsen og kun sett en episode, så hadde jo jeg ikke noe å gå ut i fra. Men nå har vi da starta på 3 sesongen, eller det heter vi er snart ferdig med 3 sesongen. Er jo bare 4 sesonger i serien og kommer sikkert til å få abstinenser etter 4 sesong.

Jeg liker ikke Marissa da, to much drama. Men Ryan er virkelig  flott da, når han ikke roter seg opp i for mye drama han og. Adam Brody er dødslekker (han som spiller Seth) og jeg heier på Summer (Rachel Bilson) og Seth jeg. Og Seth kunne jeg godt sittet å stirret på i timesvis.. aaah.. Bare se på han da, skulle likt å være Summer der ja.

bilde fra weheartit.com

Flere som ser/har sett The O.C, og hva synes dere, uten å røpe hva som skjer..?

Veronica S

Veronica S

14 kommentarer

 1. Monica sier:

  sv:huff! =/ Det hørtes ikke noe særlig ut!:/ Da er det best å holde seg unna slikt=/ Huff=(

 2. Reidun Beate sier:

  Jeg elsker The OC. Har kjøpt første sesong nå, men har sett alle. Liker Seth mye bedre enn Ryan jeg også. Yummi! 😀

 3. Anne-Birthe sier:

  Jeg har akkurat samme førsteinntrykk som du hadde, hehe. Bør sikkert gi det en sjanse til 😛

 4. har ikke sett det, men har hørt at det er dritbra 😀

 5. Omana sier:

  Jeg ELSKER OC, og har sett alle sesongene kanskje 7 ganger.. Sesong 1 liker jeg ikke pga Oliver, og jeg hater Marissa, kan ikke noe for det. Hun er ekkel. ÆSJ.. MEN den beste i OC er Volchok, bare vent NAM NAM NAM <3

 6. Veronica S sier:

  @MONICA: Eg prøver eg prøver..hehe.

  @REIDUN BEATE: Jeg har kjøpt 1-3, men må se helt ferdig 3eren først, så skal eg kjøpe 4erern:) MÅ jo se ferdig. Ja Seth er <3 elskbar.

  @ANNE-BIRTHE: Ja, du må gi det en ny sjanse AB, virkelig!!! Du kan låne sesong hos meg vet du.

  @INGER LISBETH: Hehe, da bør du se;) du blir hekta.

  @OMANA: Hehe, så bra, jeg og!! oj, du er jo virkelig fan, har sikkert sett OTH sesongene like mange ganger som du har sett The O.C.Jeg kan ikke noe for det jeg heller.. liker ikke Marissa. Volchok er virkelig deilig..men seth awwwww.. haha.

 7. Maria sier:

  Lenge siden jeg har sett det nå, har alle 4 sesongene men nr 1 og 2 er favorittene :p

 8. Monica sier:

  The OC har jeg ikke fulgt med så mye…ser på i ny og ned=p

  sv: hva du mener med bursdag?=p Når jeg var singel så pleide vi å ha valentinsdag som en vennine dag før! Dra ut å spise å kose oss å sånn!=) Men for 5 år siden så ødela jeg DEN tradisjonen! HEHE! MEn vi har jo mange andre stunder nå da!=) Hva skal du i oslo da?=)

 9. Veronica S sier:

  @MARIA: jeg liker egentlig alle sesongene jeg har sett til nå. gleder meg til 4eren.

  @MONICA: du må begynne å følge med;) skal på MGP finalen i spektrum.

 10. Omana sier:

  Seth er min livs kjærlighet <3

 11. Veronica S sier:

  @OMANA: Trodde det var Chuck Bass jeg da.. men ok;) hehe.

 12. Kari sier:

  Elsker OC! 🙂

 13. Veronica S sier:

  @KARI: jaaaa;) goody

 14. kari sier:

  Den serien har ikke jeg sett heller, men vil helt klart se den 🙂 Kanskje jeg må shoppe sesong 1 😉

Skriv et svar