jan 14

Refleks & Skirenn

Har ikke vært  blogging på en liten stund, men har vært litt travel og de dagene jeg har vært hjemme har jeg ikke hatt så mye overskudd. Tror kroppen min rett og slett er mektig lei kulde, for eier liksom ikke motivasjon til noe, og minst av alt til å gå ut. Jeg er en frysepinn og fryser veldig lett, får jeg frost i meg setter det seg rett i leddene mine og da har vi det gående med leddvondt og sykemelding i måneder fremover. Så konklusjonen er, jeg kler meg med ull i flere lag og holder meg mest mulig innendørs og slapper av. Merker liksom i luften at det går mot mildere tider, for jeg er irritabel og trøtt med masse vondter her og der. Klager?? Jeg? Nei, aldri:P

Mandag 11.01.2010: Tidligvakt på jobb, hardt å stå opp klokken 05:45 etter helgen. Men koser meg på jobben så etterhvert som man klarer å få med seg armer og bein ut av sengen og kommer i gang så går det greit. Vi hadde personalmøte på jobben klokken 17:00 til 19:30, og merket jeg ble rimelig sliten på slutten. Jeg var jo ferdig på jobben 15:30 mandag, men siden jeg ikke orket å gå ut i kulden for å gå hjem for å bare snu igjen, ble jeg på jobben hele tiden. Da vi var ferdig tok meg og min bror den ukentlige handlingen, så da jeg kom inn døren hjemme var jeg trøtt ja. Var godt å legge seg.
Tirsdag 12.01.2010: Tidligvakt på jobben og stallen etterpå. Litt mer opplagt på en måte, men en dårlig nattesøvn. Stallen var noe jeg virkelig gledet meg til. Se Rigel igjen etter too long, og se Tove og Even igjen etter lang tid borte fra stallen og menneskene, ikke minst hestene. Jeg kledde meg med 4 lag med ull både på beina og overkroppen, klar for en kveld ute med hest. Ble en suksess. En herlig tur i mørke, med snø og hodelykter på Rigel, med godt selskap av Even og Matthijs;) Kjempekos. Fikk også en forsinket julepresang, et nydelig smykke, 3 par øredobber og ridehansker som var gode og varme;)
Onsdag 13.01.2010: Seinvakt og var så privligert at jeg kunne sove helt frem til 07:00. Etter jobben var jeg ute en tur i snøen og sparket ball med min kjære hund Lexie. Hun trengte seg virkelig en tur ut for å tømme litt av duracellbatteriene. Etterpå fikk vi besøk av min kjære «tante»-Kari som skulle hjelpe meg og mamma teknikken til å strikke tøfle-sko. Noe jeg gleder meg til å begynne med.
Tordag 14.01.2010: I dag har vi hatt en litt travel men kjekk dag i barnehagen. Passet meg liksom midt i blinken å ha seinvakt i dag og. Vi har hatt 9 livlige barn med de morsomste innfall, de er så skjønne de små fra 0-3 år. De utforsker alt og smaker på nesten alt. Om det er spiselig eller ikke. Alt skal i munnen. De er så herlige. I dag har ungene hatt skirenn i barnehagen. Det har vært utrolig  morsomt å se de store mestre kunsen å stå på ski. Slappet av i kveld, med musikk og en hund som krever min oppmerksomhet.

Kjedelig innlegg, tja. MEN, jeg fikk pakke i dag fra Kari. For en stund siden vant jeg reflekskonkurransen hun hadde på bloggen, i dag kom den i posten. Så tusen takk Kari😉

vet den ikke skal brukes slik da, men bare måtte:P

vet den ikke skal brukes slik da, men bare måtte:P

Hva er deres fredagsplaner?

Veronica S

Veronica S

7 kommentarer

 1. kari sier:

  Bare hyggelig søte deg <3

 2. Jeanette sier:

  Travel uke du har hatt! God helg! 😀

 3. Anne-Birthe sier:

  Slitan med refleksbånd, og du kan godt bruke det sånn, hehe 😉
  Litt travel fredag for meg, masse å ordne før jeg slutter ferien.

 4. Veronica S sier:

  @Kari: hehe;)
  @Jeanette: jepp.. god helg til deg og snuppa;)
  @Anne-Birthe: hehe, ja sant, tenkte eg skulle feste strikk i det;) skjønner..huff, dumt du må reise hjem så fort. sende deg en fjesbokmld

 5. Den refleksen har jeg også vunnet:)

 6. Janne sier:

  SV; ja, det er sant-takk for tipset 🙂

 7. Siv sier:

  ULL! Thats the way to go! 🙂

Skriv et svar