jan 06

snowday..

hentet fra www.weheartit.com

I dag har jeg vært 3 dager uten noe som helst form for godteri og  Pepsi Max. Jeg er kjempestolt av meg selv, selv om hodepinen og absitnensene er på sitt værste og skriker sukker. Skal i allefall ikke gi etter presset, for dette skal jeg klare. Kun godis på lørdagene. Funnet ut at trening får vente til neste uke, for det er ikke noe kjekt å trene og jogge med hodepine også i denne kulden.

I går var jeg sammen med Elisabeth og Anne-Birthe i akebakkene på Storetveit i Bergen. Det var 3 jenter og en gira hund. Elisabeth og Anne-Birthe har aldri møtt hverandre før i går, og jeg er så glad for at de to har gått så godt overens. Det er ikke mange venninner jeg har som går overens eller respekterer at jeg har hunden min med meg på ting. Men det gjør i allefall disse to og det setter jeg enormt stor pris på. Vi hadde det kjempeartig, fikk publikum av to jenter i sikkert 12-13 års alderen som på død og liv flyttet seg etter oss når vi skiftet akebakke og de satt ikke mer enn en 3 cm fra oss og bare så på oss. Hva er vel bedre enn at man kan ha det gøy selv og i tillegg underholde? Ikke vet jeg. Det ble i allefall en kald fornøyelse, med aking, en hund som løp etter som en jojo og bjeffet som bare det og prøvde å drepe akebrettene. Vi hadde det kjempegøy i kuldegradene. Vi ble til det begynte å blåse, da tok vi turen hjem og det gjorde overraskende nok disse to publikumerene våre også. Eller vi vet ikke, men vi tror det. Det var i allefall en super tirsdagskveld. Og aking er ikke barnslig for dem som synes det. Aking får frem barnet i deg ja, men det er jo kjempesunt. Og når man får adrenalinkick så lever man lengre. Så enkelt er det. Det er ikke før man finner barnet i seg man kan kalle seg voksen.

Liker dere å ake?

I dag har jeg egentlig bare slappet av etter jobb. Trengte en hviledag etter jobben i dag ja, i og med at jeg har litt hodepine og jeg sov dårlig i natt pga naboen under som bråker i teite tidspunkt. Eneste grunnen til at det er greit å ha nabo i underetasjen som varmer i leiligheten sin i kulden. For alle vet jo at varme stiger, dvs, vi får varme i gulvet vårt. Samme med nabonene våre oppe, når vi har varme, får de varme i gulvene sine. Og nå i disse sinnsykt kalde tider så trenger man varme.

I morgen blir en spennende dag, for da skal Anne-Birthe være vikar i barnehagen på min avdeling. Blir kjekt, nå som hun er hjemme på ferie fra studier i Irland så er det veldig kjekt å få tilbringe litt tid sammen med bestevenninnen sin. Og hva er vel bedre enn at hun kan være vikar for oss når vi trenger det? Skal bli en artig dag på jobb i morgen.

Hvordan har deres Onsdag vært? og hva er deres Torsdagsplaner?

Veronica S

Veronica S

7 kommentarer

 1. Kari sier:

  SV: Ja det er sant 🙂 Godt å få igjen noe for pengene da 🙂
  Hvordan har du det om dagen da søta ? <3

 2. Karoline sier:

  Åh, så moro å ake! Altfor lenge siden jeg har gjort det!

 3. kari sier:

  SV: Gode filmtips 🙂
  Hva gjør du i kveld da?

 4. Veronica S sier:

  @Kari: ja, det er det;) Jeg har det bra, søte deg som spør;)

  @Karoline: aking er knall. Virkelig!

  @Kari: hehe, så bra. jeg slapper litt av faktisk. lader opp til MGP i morgen.

 5. Jeanette sier:

  Det hørtes kjempe gøy ut å ake! Jeg er nødt til å ta meg en tur før snøen forsvinner (noe jeg håper skjer i løpet av februar om ikke annet, det er jo SÅ KALDT!!:-O..)
  Så koselig at dere får jobbe sammen! 🙂

 6. Christina sier:

  Hvem er det som ikke elsker å ake da? Det er jo kanongøy!

 7. Veronica S sier:

  @Jeanette: det er kjekt å ake;) Ja, Jeanette du bør komme deg ut med akebrettet og nyte snøen når vi har den. Var kjempekoselig å jobbe i sammen.

  @Christina: Hehe, vet faktisk ikke om noen som ikke liker det.

Skriv et svar