jan 05

da er vi i 2010

*dette innlegget er redigert.. pga feil med kommentar-feltet.

meggullFant liksom ikke en bedre overskrift. Vi er snart ferdig med 3 dagen i dette nye året og i morgen er det som det heter pågodt engelsk «back to reality». Allerede har jeg følt at dette året kommer til å bli bra, har en god følelse til fortsettelsen på 2010. Nyttårsforsetter vil jeg egentlig ikke ha så mange av, for de er brutt innen slutten av Januar likevel, men kanskje mitt nyttårsforsett dette året kan være å ikke bryte dem før Januar 2010. Men noen kan jeg ha.

*Spise sunnere (for å få mer energi, finere hud og hår)
*prøve å få jogget annenhver dag, eller gå en lang tur i raskt tempo annenhver dag (for å få mer energi og overskudd)
*kutte ut en del TV-serier (man får jo dem på dvd box)
*kutte ned på tiden på PC’en
*legge meg tidligere
*bruke mindre penger på klær og bli flinkere til å bruke dem klærne jeg har
*bli flinkere til å være med venninner på ting og tang litt mer spontant
*virkelig kutte ut mennesker som aldri gir en lyd fra seg, selv om de alltid sier «vi MÅ snart finne på noe» hver gang man møtes og aldri sender melding. Kutte ut mennesker som kun er med en når det er en felles interesse og ellers ikke gidder si hei på verken msn eller facebook før jeg sier hei.
*Bli en flinkere blogger
*spare penger
*markedsføre smykkene mine bedre.

Ellers ble nyttårsfeiringen litt annerledes enn jeg hadde trodd, men det ble koselig. Hunden min var ganske redd rakettene ute, men inne gikk det over all forventning. Litt tusling og tasling i beina på meg og mamma da, men ellers ganske greit. Ble invitert på noen fester, men siden jeg har vært syk og ikke var noe særlig i form nyttårsaften så ble jeg hjemme og angrer faktisk ikke.

I morgen skal jeg på jobb igjen, så er nok best jeg finner sengen.

Noen fler som egentlig gleder seg til å starte den normale hverdagen igjen?

Veronica S
Veronica S

7 kommentarer

 1. Cathrine sier:

  Happy new yeaaaaar! Det skulle vel være mulig å overholde disse nyttårsforsettene 🙂 selv har jeg ingen, for jeg er så flink til å ødelegge for meg selv når jeg setter mål. Føler jeg har klart det viktisgte målet med å slutte med neglebitingen 🙂

 2. Veronica S sier:

  @Cathrine: og det har du vært kjempeflink til.. den neglebiting-stoppen misunner jeg deg.

 3. kari sier:

  Ja har sliti med å kommentere hos deg. Bra du har fått fikset opp søta <3

 4. langaker sier:

  Det var mange bra forsetter! 🙂 Jeg har ikke turt å lage meg noen forsetter i år. Men jeg har den samme følelsen som deg – at 2010 kommer til å bli et BRA år! 🙂

 5. Anne-Birthe sier:

  Yay, så bra at det gikk greit å fikse kommenteringen!
  Skal nyte å ha ferie og fri en stund til, og er egentlig ganske fornøyd med det 😉

 6. KAYSO sier:

  Der hadde du noen gode nyttårsforsetter! Likte igrunn veldig det «vi må finne på noe» -forsettet. Jeg har et par slike jeg treffer på senteret innimellom jeg også, men det blir aldri av, så jeg orker ikke å legge energi i det. Er ikke de jeg vandrer sammen med om dagene likevel 🙂

 7. Veronica S sier:

  @Kari: fikk masse mail om at det var klikka med kommentering hos meg. aner ikke hva som skjedde men fikk fiksa det med å poste innlegget på nytt:) takk pena.

  @langaker: tusen takk. Hehe, jeg er veldig skeptisk til nyttårsforsetter jeg og, men disse tror jeg at jeg skal fikse. Håper det i allefall.

  @Amme-Birthe: Hehe, ja, du får nyte ferien din men du må nok slite med meg.hehe. Jepp, kommentar greien er fiksa:)

  @KAYSO: Tusen takk. jepp, derre Vi må finne på noe en dag vennenene man aldri hører noe fra er ikke viet min energi i 2010 i allefall. Har så mange andre gode jeg må ta vare på i stedet.

  @Omana: hehe, jeg har alltid vært den som dropper nyttårsforsetter 2 dager etter dem er laget. Men denne gangen skal det gå;) hehe.

  @Jeanette: Jeg skrev annenhver dag jeg da, siden jeg ikke klarer å holde hver dag så. Men med en iPod på ørene med god musikk så er det greit å løpe.

Skriv et svar