des 31

May we all have our hopes…

www.weheartit.com

Jepp, da er det noen timer igjen av 2009. Ser det er mange bloggere som har gått i enten alfabetform med oppsumering av året og andre med måneder. Jeg fant ut at jeg går ikke inn i dybden, men tar året i sin helhet. 2009 har vært et år med en del forandringer, og da til det positive. Jeg fikk nok av gamlejobben på sykehjem. Da mener jeg ikke folkene og sånn, men arbeidet som ble gjort, lite utfordringer og samme prosidyre hvert år, turnusarbeid med sein-tidlig og helligdagsvakter, for å ikke snakke om helgevakter. Kroppen min ble sliten og jeg var mye sykemeldt. Men i MAI 2009 fikk jeg ny jobb, i barnehage og etter det virker det som ting bare har gått oppover. Økonomien, helsen og ikke minst at jeg har blitt mer sosial utenom, det er ikke kun jobbing, slappe av hjemme, ut en gang i blandt og da når jeg var sykemeldt. Nå har jeg hatt overskudd til å finne på ting etter jobben, jeg har fri i helgene og føler jeg får mer ut av kveldene mine også. Jeg har fått god kontakt igjen med «gamle» venninner, og jeg har klart å kutte ut dem som ikke burde være i livet mitt. Jeg har fått en bukett med helt supre og fantastiske kollegaer og jeg føler meg kjempeheldig.

I sommer kom min bror hjem fra 1 år i militæret og det var til stor glede. Vi har det kjekt etter han kom tilbake og hele vår familie på 3 + hund ble komplett igjen. I sommer hadde jeg og mamma oss en tur til Oslo også der vi så Mamma Mia! og Les Miserables. Det var kjempekoselig og kjempestas med mor og datter tur. Musikalene var helt fantastiske og det ble en minnerik opplevelse.

Det er masse å se tilbake på i det gamle året, det som ble negativt skyves vekk for det er ikke nevneverdig en gang. Har bare vært noen mennesker som ikke tåler at noen er venn med deres venner og ikke tåler konstruktiv kritikk eller bare mennesker som MÅ skylde på andre fordi de har det jævlig selv. Det er i allefall dem jeg IKKE skal bruke energien min på i det nye året. Har så mange andre gode mennesker rundt meg som fortjener at jeg er der for dem også, så dem med falske anklager osv blir oversett av meg i 2010. For mennesker som må lage kvalme for å få blest om seg selv, dem holder jeg meg unna fra nå av.

Jeg håper år 2010 blir fylt med masse glede, musikaler, musikk, masse gode mennesker og dem som betyr aller mest, familien min:) Og hunden min.

I kveld skal jeg bare være hjemme, har en hund som ikke er noe fan av fyrverkeri og har ikke hjerte til å la henne være alene. Her har de begynt å skyte opp raketter i går, noen tror virkelig at 1 januar kommer kjappere om de sender opp fyrverkeri tidligere ja.

Hva skal dere i kveld?

Ellers vil jeg takke dere nydelige blogglesere for det gamle og ønske dere et minnerikt og opplevelsesrikt nytt år 2010. Håper alle klarer å holde nyttårsforsettene sine og at alle får en flott start på året. OG ikke minst, at 2009 får en verdig avsluttning, tenk, vi nærmer oss 2010 som er 10 år siden vi feiret millenuimet. Jeg fikk en fin avsluttning på 2009 da, for jeg vant nemlig KARI sin refleksbånd konkurranse. KARI sin blogg er en blogg jeg definitivt kommer til å fortsette å følge i 2010. Andre blogger er Karoline H sin og Reidun Beate sin. Er mange andre blogger jeg følger og, men det er disse som i denne sammenheng er nevneverdige.

Så sier igjen TAKK FOR DET GAMLE & GODT NYTTÅR.

Veronica S

Veronica S

24 kommentarer

 1. Christina sier:

  Nyttårsaften min var veldig koselig med min kjære, mine foreldre, min bror med sambo. Jeg hadde bestemt meg for at jeg ikke orket festingen, og det angrer jeg ikke på.

  Eller så skjønner jeg at barnehagen gav deg mer energi til å gjøre ting som andre jobber ikke gir deg energi til. Jeg fungerer best når jeg er i barnehagen. Mest fordi leddene får brynt seg litt tenker jeg.

  Godt nyttår Veronica 🙂

 2. Elisabeth sier:

  GODT NYTT ÅR ! : )

 3. Hilde sier:

  Godt nyttår! 🙂

 4. Jeanette sier:

  GODT NYTTÅR!! 😀

 5. Veronica S sier:

  @Christina: Høres utrolig koselig ut. Bestemte meg for å ikke orke festing jeg heller, var invitert på ganske så mange, men orket ikke. Dessuten var hunden min prioritering.
  Barnehagen har virkelig vært min reddning ja. Tror grunnen er den samme til det du skriver, leddene får brynt seg litt, men på en riktig måte om du skjønner hva jeg mener. Sykehjem er det mer løfting osv, mens i barnehagen, ikke så mye. Dessuten har vi et fantastisk arbeidsmiljø.

  Godt Nyttår Christina:)

  @Elisabeth: i like måde.

  @Hilde: takk i like så.

  @Jeanette: Tusen takk vennen;) Godt nyttår til deg og.

 6. karoline sier:

  Godt nyttår Veronica! 🙂

 7. therese sier:

  fint bilde 🙂
  sv: takk for kommentar!

 8. kari sier:

  SV: Tusen takk søte du <3 Dette var helt fantastisk.
  Hvordan hadde du det igår da? <3 Og godt nyttår fina 🙂

 9. Karoline sier:

  Du er så fantastisk nydelig du! Håper det nye året blir bra for deg! Jeg kommer hvertfall til å følge deg:)

 10. Hanne sier:

  Jeg hadde en kjempekoselig nyttårsfeiring med elsklingen og gode venner:) Håper du koste deg masse!

 11. langaker sier:

  Godt nyttår! 🙂
  Høres ut som du har hatt en fint år! Og jeg håper 2010 blir like fint – om ikke enda bedre! Også er det kjempe fint at du kutter ut folk som bare lager drama, og som suger energien ut av deg!

  Igjen – GODT NYTT ÅR! 🙂

 12. Veronica S sier:

  @Karoline: god nyttår til deg og søte deg;)

  @therese: tusen takk, er ikke mitt bilde da. Tror jeg glemte å skrive credit ja, men du finner masse fine bilder på http://www.weheartit.com

  @kari: værsego;) joda, stille og rolig med en hund som ikke er supergla’ i raketter men nyskjerrig.

  @Karoline: takk for det du, men er det noen som er fantastisk så er det deg vakre menneske. Tusen takk og ditto;)

  @Hanne: så kjekt da;) ja det gjorde jeg!

  @langaker: tusen takk det samme til deg;) jepp, dem skal så ut av livet mitt..no more miss drama queen her i gården:) godt nyttår til deg og.

 13. Røyndom sier:

  Riktig godt nyttår til deg også :]

 14. KAYSO sier:

  Godt nyttår:):)

 15. Elisabeth sier:

  så fint design du har fått : – )

  SV Takk : )

 16. Veronica S sier:

  @Røyndom: takker;) i like måde;)

  @KAYSO: tusen takk:)

  @Elisabeth: tusen takk du!

 17. Godt nyttår!

  SV: Ja, det var kjempesynd! Men de første sesongene er uansett best da 🙂

 18. Reidun Beate sier:

  Enig med deg i at det er gøy å se tilbake på året. Man ser hvor mye man har vokst som person og utviklet seg. 🙂

  Tusen hjertlig takk for at du føler jeg er verdt å følge videre Veronica! Enda en takk for den flotte mailen du sendte meg. Det var utrolig fint gjort av deg, og jeg følte meg automatisk mye bedre. Takk! 🙂

 19. kari sier:

  SV; Tusen takk for nydelig kommentar <3 Du er god du 🙂
  Tro meg, det kommer mye bryllup og planlegging fremover 🙂 Høydepunktet blir bilder av selve dagen + bryllupsreise 🙂
  Åååååh jeg gleder meg sånn 😀
  Team Simone var BRA! Vi kjenner han ene på Team Benedicte vi da. Liker ikke så godt Benedicte men heier på han i koret hennes 😀

 20. kari sier:

  SV: Ja det høres fantastisk ut 🙂 Men også dyrt 😉
  Har du sendt meg mail søte?

 21. Veronica S sier:

  @Victoria Venebakken: takk det samme;) jaa..de er det,

  @Reidun Beate: Ja.. det er helt utrolig hva et år kan gjøre. Selvsagt, liker bloggen din utrolig godt og skal virkelig følge videre. Værsego’ glad I could make u smile.

  @Kari: gleder meg som sagt til å se;) og å lese. kan tro du gleder deg ja, det er jo det alle jenter drømmer om fra dem er små. Hehe, nei kun Team Simone her faktisk, foreløpig.
  Jepp, sendte deg en mail.

 22. marianne sier:

  SV: Nei, liker ikke lagunen spess godt, men skal til Åsane i morgen så får se om eg finner de der, hvis ikke får eg krype til korset og dra på lagunen! =)
  Godt nytt år forresten =P

 23. Hanne sier:

  Får ikke kommentert på innlegget over, så da kommenterer jeg her i stedet:) Skulle gjerne hatt enda lenger ferie jeg, det var litt hardt å stå opp i dag;) Menmen, det er jo litt deilig å komme i gang igjen også:)

 24. Røyndom sier:

  Fjorten PLUSSGRADER?! Jeg håper nesten du skrev feil, hvis ikke er jeg jævli missunelig på deg istedenfor her.

Skriv et svar