des 28

Ny header og farger…

The Musical Queen

The Musical Queen

Som sikkert noen har sett så har jeg fått ny header på bloggen og nye farger, eller ny farge. Jeg er veldig glad i blå-farger og det er favorittfargene mine, så derfor blått. Tror egentlig dette er den beste headeren jeg hatt på bloggen min, for den viser på en måte meg på en enkel måte. Nemlig slik:
Mamma Mia! plakaten og meg: Indikerer min kjærlighet for musikaler. Som det ligger i blogg-navnet mitt så elsker jeg musikaler. Mamma Mia! er en av dem musikalene jeg har sett 2 ganger og har vært like fascinert begge gangene. Andre musikaler jeg har sett to ganger er Hair, På’n igjen og GREASE, snart er Evert Taube sett 2 ganger også. Musiakler vil nok alltid ligge mitt hjerte nært.
Øverste bilde på Mamma Mia siden: Det er meg og Myrna Braza, som er en av mine favoritt artister. Hun er fantastisk flink og en helt nydelig person innenfra og ut. Hun betyr masse for meg.
Meg og Maria: Dette bildet er tatt etter hun vant den norske finalen i Melodi Grand Prix. Maria er favoritt artisten min, plassen før Myrna. Maria sin musikk betyr kjempemasse for meg og damen er jo helt fantastisk. Men dere som leser bloggen min skjønner hva jeg mener.
Hans Marius og meg: Maria sin kjære forlovede. Er det en mann i musikalverden jeg har sånn skikkelig sansen for så er det Hans Marius. Talentet hans er ubeskrivelig og han er jo grådig kjekk og tvers igjennom god.
Rigel og meg: Bilde av meg og min kjære «låne»-hest Rigel som jeg er utrolig glad i og heldig som får låne. Han er virkelig en del av livet mitt.
Lexie: Min vakre hund Lexie som er alt for meg. Hun er den i livet mitt som sikkert kjenner meg best, selv om hun «bare» er en hund så er hun en jeg setter uendelig stor pris på. Hun er den vakreste hunden i verden og hun er MIN!

Sånn, da fikk dere en forklaring på headeren min. Hva synes dere om den?

Nå må jeg finne sengen, skal på jobb i morgen, JA, vi har barnehagen åpen i romjulen. Men kun mandag, tirsdag og onsdag.

Veronica S

Veronica S

8 kommentarer

 1. kari sier:

  Så flott bloggen din har blitt søte deg <3

 2. Anne-Birthe sier:

  Kjempenydelig header, representerer deg veldig bra 🙂

 3. Jeanette sier:

  Den nye headeren din var kjempe fin:D Likte den veldig godt 🙂

 4. Camilla sier:

  den nye headeren var fiiin! 🙂

 5. kari sier:

  SV: Du har vunnet vennskapsbånd 🙂 sjekk bloggen min søte <3

 6. Bra header, den beskriver deg veldig godt =D

 7. Veronica S sier:

  @Isabell: hehe. Jeg skulle ønske jeg hadde skikkelige krøller.

  @Kari: tusen takk;)

  @Anne-Birthe: tusen takk, ja du ser det vel best;)

  @Jeanette: tusen takk vennen;)

  @Camilla: tusen hjertelig.

  @Kari: Åh.. jippi;) Ble kjempeglad nå;)

  @Martine Larsen: tusen hjertelig takk du;)

 8. kari sier:

  SV: Ønsker deg et riktig godt nyttår og vil samtidig takke for alle hyggelige kommentarer i 2009 <3

Skriv et svar