des 27

Christmastime…

Det er fortsatt jule-tider ja. Jeg har hatt en strålende julaften feiring sammen med mamma og min bror. Er fortsatt syk jeg da, feberen kom tilbake og forkjølelsen klorte seg litt mer fast i kroppen, men kanskje jeg blir frist til nyttårsaften, håper i allefall det. Fått en hel masse filmer til jul, og det er koselig. Nå er jeg helt inn i serien The O.C som jeg faktisk ALDRI har sett før. Så nå er jeg helt inne i sesong 1 og er storforelsket i Seth Cohen, han er virkelig kul altså. Andre kjenner han kanskje bedre som Adam Brody. Gleder meg til neste sesong allerede av denne serien. Er kjempetrist at One Tree Hill er slutt for denne gang, så mens jeg venter på sesong 7 i Norge er jo det allid kjekt å finne seg en ny serie å følge med på. Ellers vil jeg gjerne anbefale en serie dere IKKE kan gå igjennom livet uten å ha sett. Det er en god gammel serie fra 1983 og den heter Return To Eden. Det handler om en rik dame som gifter seg med en tennis proff, som igjen kun gifter seg med henne for pengenes skyld. Han forelsker seg i konens bestevenninne og en dag de er ute på krokodillejakt, prøver han å drepe henne ved å kaste henne ute til krokodillene. Det han ikke vet er at konen ikke dør, og kommer tilbake for hevn. Det er så værdt å få med seg.

Noen som har sett hele O.C og har sett Return To Eden?

1 Juledag var jeg forresten oppe klokken 07.25 for å få med meg Julemorgen og God Morgen Norge, for der var nemlig Maria Haukaas Storeng gjest og sang Julesanger og pratet om saken Barndomsvenn som jeg har skrevet om her før. Kan ikke noe for det, men Maria er og blir min favorittartist. Hun er tvers igjennom menneske, en som har beina planetet godt på jorden og virkelig setter seg inn i tingene hun representerer. Hun synger forresten julesanger bedre enn de fleste. Skulle ønske jeg hadde hennes sangstemme. Kanskje neste år julenissen kan legge noe sånt under treet.

Nye Smykker

Nye Smykker

Ellers har jeg en del nye smykker i min lille Epla butikk som jeg håper dere har tid å snike innom for å se. Jeg er egentlig veldig fornøyd med disse smykkene. Du finner dem på http://veronicadesign.epla.no

Hva synes dere om dem?

Hva har dere gjort i julen da? blitt TV-loppe slik som meg?

Veronica S

Veronica S

17 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Så bra at du har hatt en fin jul så langt 🙂 Men nå må du bli frisk, kjedelig å være syk. Kjempefine smykker du har laget – som alltid- du har talent!

 2. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: hvordan har din jul vært da vennen? jeg vet jeg må bli frisk.. prøver:P Tusen takk snuppa. It means the world coming from you.

 3. kari sier:

  Du er helt rååå…
  Jeg må bestille noe fra deg etterhvert ja 😉

 4. kari sier:

  SV: Kjærlighetsbøker er jo også kos, men ingenting slår krim for meg 😉

 5. Veronica S sier:

  @Kari: aww, tusen takk du;) hehe, noen liker krim og andre ikke, det er så bra vi er forskjellige.

 6. Isabell sier:

  SV: Hihi Jaa 😀 Mine er også blå og rosa 😀

 7. Jeanette sier:

  Så koselig at feiringen ble bra:) Liker ikke O.C så veldig godt, men det er helt ok 🙂 Jeg har bare slappet av for det meste, vært i familiebesøk osv.. 🙂

 8. Elisabeth sier:

  SV: ja, helt enig. Da jeg skulle finne det bildet jeg la ut i innlegget, fant jeg ingenting på «som to dråper vann» måtte søke på «the parent trap » for å finne noe !

 9. Helene sier:

  spennende! 🙂 jeg tror nesten jeg skal stikke innom den nå og se hva du kan by på 😉

 10. Veronica S sier:

  @Isabell: hehe, det er de fineste.

  @Jeanette: ja, den ble kjempefin, din også? Liker du ikke O.C why?

  @Elisabeth: hehe, jepp for det er the parent trap den heter eller som den skulle vært oversatt til: foreldrefellen.

  @Helene: åh, synes du;) kjempekjekt om du svinger innom ja;)

 11. Karoline sier:

  The OC er en av mine favorittserier. Du sa noe der, så kanskje jeg skal starte å se på The OC i julen. For jeg synes ikke det går så mye bra på TV om dagen faktisk..
  Aldri sett Return To Eden, men høres ut som en serie som er verdt å få med seg!

 12. Veronica S sier:

  @Karoline: skjønner godt hvorfor folk liker O.C ja. jepp, er mye bedre med serier på dvd enn å se repriser på teite ting på TV’n. Return To Eden er å anbefale, gammel men en utrolig bra mini-serie.

 13. Andrine sier:

  Kjempefine ting! Har lyst på noe du er jo god<3
  Btw. kan du kommentere på bloggen min hvilken humor du har, hva du nesten alltid pleier å le av?

  Helst på dette innlegget:

  http://dodc.blogg.no/1261832242_hvilke_humor_har_du.html#comment

  Men kolig bare jeg får en kommentar om hvor rar jeg ser ut eller noe<3

 14. Anna sier:

  Fin blogg,og flott att du har hatt en fin jul å så langt (-;

 15. Røyndom sier:

  Joda, det er fint. Så lenge jeg slipper å forholde meg til den: Dvs måke den og sånn.

Skriv et svar