des 24

Julen ër her…

Askepott er over, Disney jul er over, finstasen er kommet på og jeg MÅ bare en liten tur innom bloggen før middagen inntas.

Da vil jeg ønske alle mine herlige lesere en riktig GOD JUL. Håper alle får en strålende julefeiring. Her har pinnekjøtt lukten spred seg i leiligheten, julemusikken runger fra cd-spilleren og hunden passer på julepresangene. Det vil si, hun har beslaglagt dem, og vi er heldig om vi får åpnet dem, for hun blir kjempefornærmet når de er åpnet. Snøen ute gjør det enda mer til at det er julestemning, når telysene speiler seg i vinduet så ser du et snev av det hvite teppet og snøbelagte tre topper. Kan det bli bedre?

Stakkars meg sms er mottat (vil ikke gå mer innpå denne, men dem som kjenner meg vet hva jeg mener) så nå kan resten av kvelden gå sin gang.

Julesangen som jeg har tatt med her, har vært min favoritt opp igjennom tiden (sikkert mange som blir sjokkert over at det ikke er en Maria julesang ja). Om dere hører på teksten så skjønner dere nok hvorfor. Min oldemor hadde blitt 97 i dag og denne sangen får meg til å tenke masse på henne, spesielt andre verset. Min mamma sin tante (min reserve-mormor) gikk bort i fjor rett før juletider og hun elsket julen spesielt nisser. Så mine tanker går virkelig til dem i kveld «for dem som ikke fins hos oss, tenner vi nu et blås». Så går mine tanker til Regine Stokke sin familie som må feire jul uten sin datter i år.

GOD JUL ALLESAMMEN!

Veronica S

Veronica S

6 kommentarer

 1. marte sier:

  du må ha en kjempe fin julekveld og kose deg kjempe mye !
  juleklem fra marte

 2. Karoline sier:

  God jul vakre du!

 3. Elisabeth sier:

  fin sang :- )

  SV Tusen tusen takk for tilbakemelding på mitt outfit ! Blir så ufattelig glad når noen orker å legge igjen en liten tilbakemelding på det jeg skriver. Føler jeg smiler fra øre til øre resten av dagen jeg da ! Så tusen tusen takk, og ha en fortsatt fin jul ! :- D

 4. Jeanette sier:

  God jul 🙂

 5. kari sier:

  SV; Takk det samme vakre deg <3

 6. Veronica S sier:

  @marte: tusen takk, du og. Juleklem tilbake.

  @Karoline: takk det samme nydelige menneske.

  @Elisabeth: ja sant;) aww, du er så skjønn;)

  @Jeanette: til deg også;)

  @Kari: aww;) nydelige du.

Skriv et svar