des 21

Jada, jeg er i live..

Er bare litt treig innen bloggverden, fordi jeg har ikke hatt overskudd i kroppen til å skrive blogginnlegg. Forkjølelsen henger fortsatt kraftig i kroppen og har mer enn nok med å holde meg i jobb disse to siste dagene før julaften.
Lørdag var jeg i Grieghallen sammen med Elisabeth på julekonserten til Oslo Gospel Choir. Det var helt fantastisk, som sikkert alle har fått med seg, så begynte det å snø i Bergen på lørdag, eller fredags kveld da, men var mest snøvær på lørdag. Så med julestemning ute og julemusikk inne ble det en flott kveld. Oslo Gospel Choir er virkelig fantastiske, så den timen vi satt og hørte på dem gikk så alt for fort. Kunne godt vært en annen gjesteartist, i og med at jeg ikke har noe særlig sans for Maria Arredondo, men alt i alt en helt super konsert. Meg og Elisabeth koste oss i allefall glugg ihjel.
Skulle jo egentlig feiret 18 års dagen til Even på byen etterpå konserten, men siden forkjølelsen var der, og jeg ville ikke resikere noe lungebetennelse så tok jeg bussen rett hjem. Glad er jeg for det, for er jo ennå ikke kvitt forkjølelsen. Vil ikke ligge strak ut på julaften med feber og mer tett i pappen en jeg allerede er. Heldigvis er jeg feberfri og det er det viktigste. Så får jeg kjempet meg gjennom leddvondt og forkjølelsen. Så må bare svare den skjønne Karoline med at: jada, jeg lever:)

Ellers, på lørdag var det den siste Mamma Mia! forestillingen på Folketeateret. Hadde så lyst til å være til stedet, men jeg var jo på julekonsert + at lommeboken min ikke strakk til nå før jul likevel til en Oslo-tur.
Var det noen av dere som var der? Var det bra show?

Til slutt vil jeg dele et bilde med dere av Heidi Gjermundsen Broch (som spilte Donna i Mamma Mia!) som bare er nydelig. Det er hentet fra Cecilie Melli fordi kjolen hun har på seg er en Cecilie Melli.

Er dere ferdig med alle julegavene?
Jeg har litt igjen på en gave, ellers finito finito og deilig er det.

Veronica S

Veronica S

6 kommentarer

 1. Karoline sier:

  Åh, godt å høre at du lever vakre du!
  Hørtes utrolig koselig ut å dra på julekonsert!

 2. kari sier:

  SV: Søte deg <3 Du er så nydelig 😀

 3. kari sier:

  Din heldiggris <3 Den julekonserten vil jeg tro var fantastisk ja <3

 4. Karoline sier:

  Huff jeg er IKKE ferdig med julegavene. Har enda ikke kjøpt til mine småsøsken!

 5. Veronica S sier:

  @Karoline: hehe;) det var veldig koselig på julekonsert ja;)

  @Kari: hehe tusen takk i like måde du;) Den var det, helt unik.

  @Karoline: hehe, jeg er finito finito og det er DEILIG.

 6. Elisabeth sier:

  Jeg er ferdig ! :- D

  SV Tusen takk for kommentar på bloggen min. Blir så glad når en søting som deg legger igjen en kommentar hos meg. Så tusen tusen takk ! Også vil jeg bare ønske deg en kjempeflott jul, og et aldeles nydelig nytt år ! :- )

Skriv et svar