des 18

Breaking the silence…

Shackles

Shackles

Om Chand vinner i kveld så sliter egentlig Norge med sin musikksmak og lurer på hvordan de skal stemme i MGP 2010… er skeptisk til tusen. Dem som fortjener å vinne er Shackles, fire friske norske normale jenter med former, sangstemmer og sjarm. Det er noe norge trenger, en jentegruppe som kan lanseres internasjonalt og sette standard på norske artister. Kanke sende trønderrock til utlandet liksom.

SHACKLES, HEIER PÅ DERE I KVELD, FINALELÅTEN DERES ER VAKKER OG ER ALLEREDE PÅ PLASS I iPOD en min.

Hvem heier dere på i kveld?

Veronica S

Veronica S

10 kommentarer

  1. kari sier:

    De var helt råååååe idag!

  2. Veronica S sier:

    @Kari…jepp..helt fantastiske.

  3. Ane Kamilla sier:

    Jeg må si at jeg ikke heier på noen egentlig. Synes de alle er flink, på hvert sitt område.

  4. Veronica S sier:

    @Ane Kamilla: beundringsverdige menneske så kan ha slike meninger..skulle ønske det var meg.

  5. Camilla sier:

    jeg heiet på chand, men grunnen til det er at jeg føler han er mer ærlig, koselig og den slags. ville egentlig ikke at noen av de som var i finalen skulle stå der 😛 heide på stine therese og gabrielle. men men, sånn er det 🙂

    synes shakles er litt for «skrikemusikk» for meg. hater hylende damer, slik som mariah carey (bortsett fra all I want for christmas, utrolig nok), og de i samme kategori som henne. shakles har jo flotte stemmer alle fire, og er utrolig søte 🙂

  6. Karoline sier:

    Jeg heiet ikke på noen i finalen i og med at jeg mener de beste har gått ut..

  7. Karoline sier:

    Veronica! Lever du<3?

  8. Veronica S sier:

    @Karoline: hehe, heiet på Shackles, men også Tommy.. Og ja..jeg lever, men så vidt:P

  9. Karoline sier:

    Heiet på Shackles, men bare fordi jeg har et hat-forhold til trønderrock og Chand :p

  10. Veronica S sier:

    @Karoline: hehe, vi har allerede trønderrockere, vi har ingen jentegruppe.;) men Shackles var flinke.

Skriv et svar