des 17

Kick the flu…

Kick The Flu

Kick The Flu

Dette er virkelig teen man må bruke om man er dårlig. Jeg har hatt feber siden tirsdag og vært helt utslått, men etter ehm, litt sinnsykt mange kopper med denne teen fra Marks & Spencer i England så har vondten i halsen gitt seg og feberen gått ned. Det meste av slimet jeg har hostet opp har løsnet. Eneste nå er jeg snyltet forkjølet, men det får så være så lenge feberen har gått ned. Så er sånn noen lunde klar for jobb i morgen. Begynner ikke før klokken 09:00 da, heldigvis, litt deilig å kunne sove litt lenge. Så om dere er i England på Marks & Spencer så anbefaler jeg å kjøpe med seg denne teen. Den er forresten mye bedre om man tar honning i den.

Liker du te?

pulsvarmerene

pulsvarmerene

Ellers  er pulsvarmerne som jeg (og med hjelp av mamma) har strikket på. Pyntet dem med paljetter og perler og synes de ble ordentlig søte faktisk. Rosa og fine. Første gang jeg har strikket slike, med litt sms hjelp fra Anne-Birthe sin mamma (tusen takk Ingunn) og litt strikkehjelp fra min mamma så ble dem ferdig. Vurderer å strikke noen fler og legge ut på http://veronicadesign.epla.no for salg. Man får jo ikke nok av pulsvarmere får man? de varmer skikkelig godt. Jeg har  noen ekstra fine fra før av da, strikket av mammaen til Anne-Birthe med perler, de er kjempefine, men slike kan ikke jeg strikke så får holde meg til det enkle jeg.

Er du fan av pulsvarmere?

Ellers fant jeg ut at jeg lovet dere å legge ut bilde av mine Cecilie Melli ørededobber. Jeg ELSKER de øredobbene og skal nok til Oslo igjen å kjøpe meg noen fler ja. Tror jeg tar det når jeg forhåpentligvis skal på MGP finalen i Spektrum den 6 Februar. Her er i allefall bilde av mine.

Lilla, Blanke og sort med gammelrosa

Lilla, Blanke og sort med gammelrosa

Har du hørt om Cecilie Melli?

Ellers så ble de siste finalistene i MGP 2010 offentliggjort i sted på NRK 1 nyheter. Det vil si, om Maria Haukaas Storeng, Mira Craig, Belinda Braza og A1 kommer i finalen den 6 Februar 2010 i Spektrum har jeg et lite problem. Hvem skal jeg stemme på? Joda, selvsagt heller det mest mot Maria, men føler liksom litt at jeg må stemme på de andre og. Uansett blir dette moro, Maria Haukaas Storeng er i delfinalen som går av stabelen i Ørland den 8 Januar 2010. De tre andre skal i ilden den 23 Januar 2010 i Skien. Dette blir spennende.

Belinda, A1, Maria og Mira

Belinda, A1, Maria og Mira

Vet dere forresten at alle disse har en link som sveiser dem sammen på et vis? Vel, Mira skrev jo sangen «Hold On Be Strong» som Maria vant med i 2008 og gikk til 5 plass med i Eurovision Song Contest i Beograd samme år. Maria har spilt i FAME sammen med Belinda Braza, er venninne med Belinda og gudmor til Belinda sin sønn. Maria sin forlovede Hans Marius Hoff Mittet sang en sang skrevet av Christian Ingebrigtsen «She’s My Baby» i Melodi Grand Prix 2000, og Christian som vi alle vet er en del av guttegruppen A1.

Hvem av disse 4 tror dere har best kjangser til å vinne?

Veronica S

Veronica S

13 kommentarer

 1. marika sier:

  sv: så bra 🙂 ha en fin kveld!

 2. kari sier:

  SV: Takk søte deg 🙂 Veldig fornøyd med armbåndene selv 😀

 3. Veronica S sier:

  @marianne: værsego’
  @marika: du og;)
  @kari: de var veldig fine!

 4. Martine sier:

  så sykt mye kjente folk som skal være med i år..

 5. Veronica S sier:

  @Martine: jepp, det er det. Men standaren blir høy da, for flesteparten er sykt flinke.

 6. Røyndom sier:

  Ja, jeg sa også det om å legge det enten ut (eller fryseren). Haha. Men venninna mi mente det ikke hadde noe å si. Men jeg skal prøve. Den er fet. Jeg vil ikke at den skal lukte vondt. Hest lukter ikke så vondt, men jeg vil ikke gå rundt å lukte hest for det liksom. Det er litt sånn. Mat lukter heller ikke vondt, men man vil ikke gå rundt og lukte det hele tiden for det ^^

  OG, herregud. Du må for all del holde deg unna de influensa-relif-tablettene i UK. Fin mix av paracetamol, koffein og litt annet snaks. Haha. Kjempebra >_>

 7. Karoline sier:

  Jeg digger faktisk pulsvarmere! Haha:D
  GOD bedring forresten! Du kan ikke være syk nå<3

 8. kari sier:

  SV: Ja det blir fort smelt med baby 😉
  Hvordan er formen din idag da søte deg?

 9. Maria Sollie sier:

  Men av dem; Mira. Og muligens Maria.

 10. Hilde sier:

  Jeg liker Mira, men jeg er litt skeptisk til at hun vinner.

 11. Veronica S sier:

  @Røyndom: hehe, jeg som leste litt kjapt den site, siden jeg skulle være kjapp med å sende tips:P haha. Ekke tabletter jeg tar, er te..hehe men vet at det er en del mystefistisk i england ja:P

  @Karoline: jeg og:) hehe. Tusen takk..jeg er på bedringens vei.

  @Kari: jaa.. elsker babyer. formen er bedre. var på jobb i dag..men nå er jeg sliten.

  @Maria Sollie: haha..niks.. Jeg joiner dessverre ikke, er i belinda og maria grupper:P

  @Hilde: Mira er en rå dame;) hehe, hadde vært kult å sende en vi var stolt over i hvertfall, men heller Maria;)

Skriv et svar