des 16

sjukling…

frk sjukling

frk sjukling

Jeg har suttet meg igjennom 1 hel STREPSILS pakke, drukket 4 kopper med «Kick the flu» te med honning i, brukt opp snart en hel boks med honning og er nesten sikker på at den siste Serla tørkepapir ryker snart. Ikke  minst har morgenkåpen blitt min outfit for the day og Facebook + Bloglovin’ er mine nye bestevenner. Snømannkoppen er blitt min nye favoritt og håret mitt ser ut som en såte. Ferdig å klage? niks, ikke enda. Har ikke følt meg så elendig siden jeg startet år 2009 med å ha influensa (ikke grisesyken) og lå i 14 dager strak ut i sengen omtrent. Mamma var syk også og min bror i militæret, så det eneste vi fikk i oss av mat var det vi fant i huset, og det var ikke mye. Denne gangen er mamma frisk og min bror hjemme fra militæret, men det hjelper ikke på saken at jeg er skikkelig elendig. Endelig kom jeg meg på jobb etter 3 uker med sykemelding for de hersens leddene mine, så skal jeg bli syk…! Kjedelige greier.

Håper bare det ikke er svineinfluensaen som har kommet snikene, jeg er da ikke vaksinert (er en veldig god grunn for at jeg ikke er det) og heller ikke dem jeg deler hus med. Så vurderer egentlig å låse meg inn på rommet og bli der i 7 dager. MEN, på fredag håper jeg at jeg kan være tilbake på jobb igjen, lørdag skal jeg på Oslo Gospel Choir i Grieghallen i Bergen sammen med Elisabeth + at vi skal ut på byen å feire min fantastiske gode kamerat Even sin 18 års dag. Har jo lite lyst til å gå glipp av dette da. Savner ungene og de ansatte i barnehagen kjempemasse og hadde jo gledet meg kjempemasse til lørdag. Skal jeg satse på at dette er en vanlig forkjølelse med litt feber? Jepp, er akkuratt det jeg gjør. Synes utrolig synd  i meg selv, selv om jeg vet det er andre som sikkert har det mye verre enn meg.

Får ta meg en ny kopp med «kick the flu» impotert fra England med honning i. Se Hotel Cæsar, Ali Reza, Bjarte på rette staden og Glee. Så skal jeg legge meg og sove av meg denne faenskapen.

Noen fler som ser disse seriene?

Noen fler som hangler litt om dagen?

Veronica S

Veronica S

14 kommentarer

 1. Camilla sier:

  god bedring!! 🙂

 2. Veronica S sier:

  @Camilla: tusen takk;)

 3. kari sier:

  SV: Takk for det søte deg <3 Nå begynner det å bli litt for mye for oss kjenner jeg! <3
  Takk for gode ord i hvertfall nydelige deg. Håper du får en flott onsdag 🙂
  Hvor mye tar du for smykkene dine da søta?

 4. Veronica S sier:

  @Kari: u r very welcome my friend. takker og neier. alt bra 130 til 220 du;)

 5. Jeanette sier:

  God bedring!

 6. Karoline sier:

  Vakre du! MASSE god bedring!<3

 7. Christina sier:

  God bedring Veronica.
  Av seriene så ser jeg på Glee, syns den er kjempe bra, og syns godt det kunne komt ut litt flere episoder.

 8. kari sier:

  Åh nei sååå kjedelig søta <3
  Masse god bedring. Sender deg gode tanker.

 9. I r l i n sier:

  nei jeg ser ikke dem ,ser generellt lite på tv 🙂

  sv; tusen tusen takk for kommentar på bloggen min i går! Så koselig at du er innom hos meg og etterlater deg dine fingeravtrykk! :D:D Gir meg et stort smil i hverdagen – så du er snill asså! 😀 Håper du får en alle tiders torsdag med all morro og gleder som du fortjener! Take care vakkre vesen! 😀

 10. Veronica S sier:

  @Jeanette: tusen takk søte deg.

  @Karoline: tusen takk nydelige menneske;)

  @Christina: Tusen takk.. hehe, enig Glee er virkelig bra. og synes også det kunne kommet ut fler episoder. men vi får bare vente i spenning.

  @Kari: hmm.. kjempekjedelig å være syk. Tusen takk søte deg.

  @Irlin: da er du heldig som ser lite på TV altså. Værsego snille du;)

 11. Hanne sier:

  God bedring, håper du snart er frisk:)

 12. kari sier:

  SV: Takk søte deg <3 Jeg håper virkelig at du har rett 😉
  Hvordan er formen idag da?<3

 13. marika sier:

  sv: sløyfene er fra sprang, dressur, ponnigallopp, rideleir, pussekonkurranse osv 🙂

 14. Veronica S sier:

  @Hanne: tusen takk;) er på bedringens vei.

  @Kari: det tror jeg nok jeg har du;) den er litt bedre i dag, heldivis..

  @Marika: åh.. så gøy da;)

Skriv et svar