des 15

I have a vision.. a dream..

noen av mine smykker

Noen av mine smykker

I det siste har jeg hatt en liten drøm om å kanskje en gang åpne en egen liten butikk der jeg kan selge smykkene mine. En sånn liten søt butikk som folk vil gå inn i når de ser den. Der smykkene er hengt delikat opp og atmosfæren er ro og varme. Ønsker jo selvsagt å jobbe i barnehagen da, for jeg elsker den jobben min. Men drømmen er jo at noen kan stå i butikken min og at innimellom kan jeg stå der selv. Og at smykkene mine er noe folk liker. I og med at jeg synes det er kjempekoselig å lage smykker og få fine tilbakemeldinger på dem gjør meg veldig glad. For dere som ikke har sett smykkene mine, men har lyst til å se dem, kan dere klikke dere inn på http://veronicadesign.epla.no.

Har dere noen drømmer?

Så har en av mine favorittbloggere  (den fantastiske skjønne Kari) et viktig innlegg på bloggen sin i dag. Om å bruke refleks i mørket. Den lille saken kan redde liv, ditt liv og dine venners liv, ikke minst familien din sitt liv. Ferdes du langs veien i mørket, bør du bruke refleks. Det er ikke u-kult med refleks, det er u-kult å bli påkjørt! Så bruk refleks du også og oppfordre dine venner til å gjøre det samme. Er du ikke ferdig med julegave til familie og venner enda, så sleng med dette refleksbåndet i julegaven dems:

Det er så lite som skal til. Du kan klikke på bildet av refleksen og lese om hvor viktig det er med refleks.

Er du flink til å bruke refleks?

Veronica S

Veronica S

11 kommentarer

 1. Jeanette sier:

  Jeg tror du kan få det til 😀

 2. Veronica S sier:

  @Jeanette: aww, tusen takk vennen;)

 3. Reidun Beate sier:

  Jeg synes du er råflink til å lage smykker, og det er viktig å ha drømmer! Jeg har tro på at du kan klare alt du vil!!

  Jeg er flink til å bruke refleksvest på kveldstid. Det er viktig å vises. 🙂

  SV: Det er jeg som ser «Vampire diaries» ja. Knallbra!! 😀

 4. Silje sier:

  Så fine smykker du lager! :O Var inne på siden din og så! Ble veldig imponert! Stå på, så får nok helt sikkert drømmen din liv! 🙂

  Refleks er SÅ viktig! Her i gården er vi heldigvis veldig flinke til å bruke det! Har en i alle jakker! 🙂

  Serviettene jeg fikk idag, fikk Pål tak i på Europris av alle steder! 🙂

 5. Veronica S sier:

  @Reidun Beate: aww, tusen takk snille søte deg! ja, drømmer er kjempeviktige og håper alle lærer at man må drømme! Tror du klarer det du vil og!
  Det er bra, refleks er viktig, er kjempeflink til det jeg og, hunden min t.o.m må gå med refleks. Når jeg rir så bruker hesten masse refleks den og..ser ut som juletre, men det får være:P
  Hehe, visste det var deg! tror jeg skal se serien når den kommer altså;)

 6. Veronica S sier:

  @Silje: tusen takk;) så kjekt at du var inne på siden da;) spre ordet! hehe. tusen takk igjen.
  Så bra du og er flink til å bruke refleks altså! Europris ja, wow..tror jeg skal ha meg en tur dit!

 7. Monica sier:

  Wow! Håndarbeid altså! Du inponerer!=D=D Håper du får oppfyllt drømmen en dag! Så lenge du får startet så smått på en blogg, å folk viser interesse her, så er du alerede i gang:D

 8. Camilla sier:

  åh, så fine smykker 🙂

 9. kari sier:

  Tusen takk for at du deltar søte deg <3
  For noen nydelige smykker. Håper du begynner å selge jeg 😉 <3

 10. Veronica S sier:

  @Monica: hehe, håndarbeid ja;) noe må jeg gjøre:P Tusen takk. Jeg har som du ser startet smått på en blogg og har egen side for smykkene mine. Så håper det går veien.

  @Camilla: tusen takk<3

  @Kari: Værsego' du;) Tusen takk;) Har så smått begynt å selge, er noen smykker som gikk med en gang. Så spennende å se utviklingen;) Tusen takk.

 11. Elisabeth sier:

  Egentlig er jeg kansje ikke så verst til å bruke refleks. Mamma og pappa maser jo sånn på det, så det må jo endelig ha falt på plass at det er lurt å bruke det nå da :- )

  SV ja, da kan du den vel da ja :- )

Skriv et svar