feb 27

Barndomshelt…

Torsdag var meg, Lill-Iren, Ida, Amanda og Ragna + kjæresten til Amanda og en venninne av henne og Ragna fra jobben på Ricks for å høre en kollega Kingsley synge sammen med D-Techs på deres realise konsert. Dere som ikke vet hvem D-Techs er, så er det blandt annet han Rene fra Norske Talenter. På sangen «Beautiful Day» synger også en av mine absolutt favorittartister Myrna Braza. Men Myrna sang ikke denne gangen dessverre. Konserten skulle jo da egentlig begynne klokken 23:00 men den ble jo som de fleste konserter blir «fashionably late» og vi hadde så vidt kommet oss innenfor dørene på Ricks før det var slåsskamp på gang og stakkars Amanda fikk et helt øl-glass over seg. Hvorfor skal folk slåss liksom, kan ikke man heller bare unngå å se på hverandre om man har noe i mot hverandre? er det rart det er krig i verden?

Vel, selv om ikke Myrna sang, så var hun tilstedet. Jeg traff på henne og hun er alltid like nydelig. Vi prata litt før jeg gikk å satte meg hos mine kjære kollegaer igjen for å heie på Kingsley. Han var utrolig flink og det var en bra konsert, selv om vi ikke var hele konserten. Vel, Ida, Lill-Iren og jeg var ikke hele konserten, jeg skulle jo innfinne meg på jobb 07:30 fredag da, og var ikke i seng før halv to, og vi reiste fra konserten ca 00:30. Trøtt i går på jobb, neida..hehe..

I går var mamma og jeg på teateret. Vi så musikalen Company, som jeg nå anbefaler på det sterkeste. Det var bra fra enda til annen og makan til talentfulle skuespillere. Mine favoritter var nok Monica Hjelle og hun ene som spillte en galen vordene brud. Stykket handlet om Robert «Bobby» som er den eneste single i venneflokken der alle er godt gift eller skilt men fortsatt kjærester. Bobby ser alle feilene med et forhold og har vanskelig med å binde seg. men har likevel lyst på en å gifte seg med. Stykket må bare oppleves, så bor du i Bergen så bør du ta turen for å se. Går på småscenen på DNS. Mamma og meg fikk bra plasser, og da vi har satt oss ned kommer det et kjent fjes forbi oss, nemlig hun som var helten min da jeg var liten og elsket Kaptein Sabeltann. Hvem tror dere det var? Det var Janne Formoe!! Hun var med en jentegjeng og jeg ble rimelig «starstruck» siden en av dem var Cornelia Børnick, kjent som en av Velvet Inc jentene og musikalartist hun er også hun i kvasir reklamen med skjørtet i trusa. Jeg elsket Kapetin Sabeltann da jeg var yngre og Sunniva «Janne Formoe» var da favoritten. Så Buddy 10 ganger på kino der Janne spilte og så Rett i Lommen på DNS for ikke så lenge siden. Men må si at jeg angrer som en hund for at jeg ikke turte å si noe til Janne Formoe i går. Skulle jo sagt at jeg synes hun er superflink eller noe sånn da jeg stod 2cm fra henne, men neida, fikk bare frem et «takk» da hun ene i jentegjengen dems sa at det var ledig på toaletten (de stod rett utenfor toaletten) mens jeg bare smilte og bare følte meg skikkelig dum. Men det er utrolig kult å bare være på SAMME forestilling som Janne Formoe da. Lever lenge på den.

Tilbake til forestillingen, jeg blir enda mere giret på å lære teaterteknikker og stemmebruk og det som hører til fra teaterskolen. Jeg har også lyst til å stå på scenen og gjøre det disse menneskene gjør. Å bruke følelser osv på scenen, få ut litt frustrasjon gjennom en karakter og spille noe andre kan kjenne seg igjen i. Det er helt fantastisk, og jeg har alltid en god følelse når jeg kommer ut fra en forestilling. Når det er så utrolig å være publikum på forestilling, må det sikkert være enda bedre å stå på scenen selv. Kanskje jeg blir like flink som jeg synes Janne Formoe er, ikke så utrolig pen som hun er da, men halvparten så flink er jeg fornøyd. Eller tenk å havne i en forestilling hun også skulle spille i… eller en forestilling Hans Marius Hoff Mittet hadde spilt i.. spørs om jeg hadde klart å prestere noe, men hadde vært drømmen. Ikke minst om da Maria Haukaas Storeng hadde dukket opp for å spille i den og. Da hadde man sikkert lært mye av å studere dyktige mennesker på nært hold. ÅHHH, jeg elsker musikaler og teater… og revyer…

I dag har jeg rukket å være på Lagunen kjøpesenter, jeg har siklet etter en bukse fra H&M fra den Blue Denmin kollesjonen som har kommet inn, buksen kostet 199 kr. Jeg fikk heldigvis kjøpt den, har en tendens til å vente for lenge med å kjøpe ting jeg har lyst på, men nå måtte jeg bare hoppe i det.
Denne buksen her kjøpte jeg. Var den ikke fin? Gleder meg til sprade rundt i den. Tenk, denne gangen ble det ikke tights, men faktisk bukse. Hurra for meg.

Senere skal jeg faktisk begynne på sesong 4 av The O.C. Den serien er kjempebra, utrolig at jeg ikke så på den da den gikk på TV. Og kjempetrist at det er kun 4 sesonger av serien. Ser den sammen med mamma og min bror faktisk, vi har det kjempekoselig på lørdagskveldene de lørdagene vi er sammen. Vi ser filmer og serier sammen, jeg er virkelig glad i familien min. ¨

Fler som fortsatt har lørdagskvelder sammen med familien?

Veronica S

8 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Er så kjekt å lese hvor entusiastisk du er når det gjelder musikaler og teater. Du har virkelig noe å gjøre på en scene og har rette innstillingen.
  Kjempefin bukse 🙂

 2. Helene sier:

  Teater og slikt er jo GØY! 🙂
  Kjempe fin bukse 🙂

  Tenkte forresten å si at når du kommenterer hos meg, legger du igjen en link til en wordpress-blogg som ikke er i bruk.. Kanskje greit å fikse? 🙂

 3. Kjempepen bukse !
  Jeg vil også si at jeg kjenner meg igjen med det starstuck-greia, jeg har selv møtt mange, men har ikke turt å snakke med dem :/

 4. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: Synes du? herlig. Ja, jeg er kjempeentusiastisk når det kommer til de tingene der, virkelig. Haha, takk for det. Forventer at du sitter i salen og heier på meg.
  Tusen takk;)

  @Helene: Ja, det er kjempemoro;) Takker og neier. Fiksa det nå, takk som sa fra.

  @Rebekka-Jennie: Tusen takk, synes jeg også. Bra det ikke bare er meg, jeg har turt å snakke med mange jeg har møtt selv, men noen ganger kan faktisk jeg bli satt ut..haha.

 5. kari sier:

  SV: Ja aking er moro og ski forsåvidt, men er liksom så lei det nå. VIl ha sommer og sol nå 🙂 Hvordan har helgen vært? <3

 6. Anne-Birthe sier:

  Du kan se etter meg på første rad, jeg skal selvfølgelig være på plass. Jeg er klar når du er klar! 🙂

 7. Veronica S sier:

  @Kari: hehe, vil ha sol jeg og. Helgen har vært grei den;) din da?

  @Anne-Birthe: hehe, hørees bra ut!

 8. Silje sier:

  Jeg er helt sikker på at du blir så flink som bare det, hvis du øver og fortsetter på teaterskolen! 😀 Stå på!

Skriv et svar