feb 23

Impro..

trøttisen

Trøtt? Who me?

I går var den første skikkelige kvelden på teaterskolen. Virker som en helt utrolig gruppe, vi startet med å lære navnene på hverandre, men tror ikke dem sitter helt enda. Etterpå hoppet vi i en del improvisasjons øvelser som var kjempeartige. Vi hadde blandt annet en som het «FRYS» der to stykker begynner med en story, så fryser man den og en av dem blir byttet ut med en annen som starter i den posisjonen som den som ble byttet ut stod i. Om man fortsetter på storyen til der det ble fryst eller om man starter en helt ny en tar man der og da, og alt er impro (diktet opp i samme øyeblikk) og man skal følge hverandre. Utrolig morsomt. Så hadde vi en der vi skulle dikte opp en historie som fra ende til annen skulle være løgn. Ganske vanskelig, men klarte det til slutt. Den siste vi hadde ble vi nummerert og ble delt i fire grupper, der vi trakk en avisoverskrift vi skulle «sette til live». Tror vår gruppe gjorde OK på den oppgaven. Impro oppgaver var morsommere enn jeg trodde, og utrolig nok fikk jeg ikke sånn helt jerneteppe.

Bare vent, snart tar jeg teaterscenen i Norge med storm ( I wish). Må bare si jeg gleder meg enda, enda mer til å fortsette, jeg har alltid og kommer alltid til å være fascinert over teater osv. For dere som går med en «skuespiller-spire» i magen så anbefaler jeg dere til å melde dere på teaterskole. Man får litt mer innblikk i hva det går i. Selv om jeg kun har vært en «skikkelig» kveld, så fikk jeg ganske mye ut av det. Skal selvsagt gå alle de andre gangene og, er virkelig booket en del mandager fremover ja. Vi fikk også hjemmelekse, vi skal studere sjefen vår, evt læreren vår (dem som går på skole) en hel uke og prøve å legge merke til ting personen gjør. Vi skal kunne etter en uke prøve å «gjengi» personen neste gang, ikke brette ut menneske, men kunne parodiere personen. Så nå skal jeg følge med på min kjære gruppe-sjef Lill-Iren i en hel uke, skal prøve uten å si noe til henne. Håper ikke hun leser bloggen min. Blir spennende dette, om jeg klarer å «gjenskape» henne på en måte. Noen som har prøvd dette før?

Ellers i dag har jeg faktisk ikke gjort noen ting. Skulle vært i stallen i dag hos Rigel, men jeg er ganske ferdig i leddene mine for tiden, verker og blir fort trøtt. Så må nok ta meg en liten pause ja, merker jeg ikke vil, men må nok lytte til kroppen. Skulle også på kino med en kamerat i dag, men ble ikke noe av. Må nok ta det igjen en annen dag ja, men har i allefall noe å se frem til. Var egentlig like greit å bare kunne slappe av i dag sammen med mamma og min bror og se Ugly Betty og Frustrerte Fruer. Fler som følger med på disse seriene?

Hva har dere kjære bloggere og lesere gjort på i dag da? snør det like mye hos dere som i Bergen? Vi drukner snart i snø og har ikke sett regn på over 60 dager. Helt ærlig ønsker jeg meg litt regn nå!

Veronica S

4 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Teaterskolen høres jo skikkelig, skikkelig bra ut! Virker utrolig gøy 🙂 Gleder meg til å høre hvordan det går neste gang med «leksen», moro oppgave!

  Skjønner ikke hvordan dere kan ønske dere regn! Tror det har klikket for dere bergensere i Bergen-uten-regn!! Er faktisk superklar for å komme hjem til snø nå jeg 😛

 2. Jeanette sier:

  Så gøy da! 😀
  Du er ikke den eneste som ønsker deg regn!

  (jeg får fortsatt ikke opp de nye innleggene dine på bloglovin – bare gamle..)

 3. kari sier:

  SV: Ja det er sykt mange fine kjoler 🙂 så dette blir nok en blanding av kos og veldig vanskelig 🙂

 4. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: Teaterskolen er skikkelig bra;) hehe, har egentlig ikke klart den hjemmeleksen så veldig bra, for L-I er vanskeligere enn jeg trodde å få «tak» på når det gjelder ting hun gjør osv.. for vi har egentlig hatt en uke med masse fjas:P haha. Men skal prøve, har noe:)

  Tja, trekker tilbake det med regn, vil ha masse SOL så snøen smelter… og at det er moro å ake.. haha. Men er litt lei snø, for bakken er et herk å gå opp og ned for tiden.

  @Jeanette: ja..kjempeartig. Dumt du ikke får opp innleggene.. skal se om det er noe jeg må fikse.

  @Kari: Hehe, men håper det blir mest kos;)

Skriv et svar