feb 21

My I don’t have to run day…

I går var meg og mamma på IKEA for å finne trekk til en av stolene vi har i stuen. Vi fant trekk, men de hadde det ikke på lageret der, men på et annet lager litt lengre unna. I og med at vi ikke har bil og allerede hadde sittet på buss i en time ut til Åsane, så ble vi litt skuffa. Vi hadde gledet oss til nytt trekk på den beige stolen. Uansett tok vi turen rundt på IKEA og kjøpte noen nye kle-hengere (man får aldri nok av dem), en skittentøyskurv til og en liten vase. Så  noe fikk vi ut av turen i hvertfall.

Vi var innom Åsane senter også, der fant jeg MUFFINS smykkeskrin på Kremmerhuset. Vært på jakt etter et sånt et lenge, men har ikke funnet dem før i går. Kjempesøte er de, skulle kjøpt to stykker, men nå sparer jeg da til Haugesund tur og ingenting skal komme i veien for den turen! Så nå har Cecilie Melli øredobbene mine fått seg en plass ja.

Muffinsen

Muffinsen

Cecilie Melli i Muffinsen

Øredobbene i Muffinsen

smykketrærene mine

Her har vi orden ja;)

I dag har jeg ryddet rommet mitt og vært en del ute med hunden. Det har begynt å snø enormt masse i Bergen igjen, så jeg er nesten sikker på at denne snøen forsvinner ikke før Mai er over. Er egentlig veldig lei snø nå. Men det er jo koselig å sitte inne å se på Glee på kvelden da, og film på FEM «The Wedding Date», noen som har sett den? Tror det er på FEM den går, eller TVNorge. Handler om en dame som leier seg en date for å gå i bryllup med.

I morgen er det tid for Teaterskolen igjen, gleder meg… Selv om det betyr at helgen er over, kunne godt trengt en dag til med helg.
Fler som er litt skuffet over at helgen er over?

Lovet dere bloggleser bildet som ble tatt av meg og Ben «A1» Adams på MGP 2010. Her kommer det:

Ben & Meg

Ben Adams og Meg

Se bort i fra at jeg ser rimelig starstruck ut da. Men var ikke dette et fint bilde da?

Veronica S

11 kommentarer

 1. Vutarie sier:

  åååååh, jeg elsker å være på IKEA < 3 det er som en helt liten verden for seg selv

 2. kari sier:

  SV: JA det er viktig å hjelpe hverandre <3 Hard økt, men så verdt det. De var evig takknemlig for hjelp 🙂
  Håper du har en flott søndag søte du <3

 3. Anne-Birthe sier:

  Supersøt muffins! Og tror alle jenter skulle ønske de hadde like godt system 😉
  Synes det bildet av deg og Ben er kjempeskjønt 🙂

 4. Marianned sier:

  Så søtt smykkeskrin! Og veldig fint bilde av deg og Ben :):)

 5. Charl8 sier:

  Koselig bilde det da .-)

 6. Veronica S sier:

  @Vutarie: ja, det er det, også får man så masse tips av innredningene deres.

  @kari: ja, det er det virkelig. Gratis trening også:P Takk det samme.

  @Anne-Birthe: Sant, synes også den var superskjønn. Hahah, takk for den;) Meg og Ben ja;) haha.

  @Marianned: Takk, synes også smykkeskrinet er herlig. Takker og neier;)

  @Charl8: takk;)

 7. KAYSO sier:

  ååh hvor har du kjøpte de smykketreene? jeg er på leting etter slike 🙂

 8. Veronica S sier:

  @KAYSO: på Åhlens, der har de i gull og sølv også, og i to eller tre str, jeg har de største;)

 9. Jeanette sier:

  Så søtt det var! Sånn vil jeg også ha 😀

 10. Siv sier:

  Liker muffins-smykkeskrinet! Har faktisk ett svart og ett hvitt sånn smykketre som du har. Hehe, IKEA har mye rart, men hver gang jeg er der og har satt meg ut noe, så har de det ikke..Dermed kjøper jeg masse jeg eeegentlig ikke trenger (planter og lys særlig..). Og så må jeg tilbake når de får inn det jeg skulle ha, og da har jeg kanskje satt meg ut enda en ting jeg skal ha. Som de da selvfølgelig ikke har der og da men «om et par dager». And so the story goes.. 🙂

 11. Veronica S sier:

  @Jeanette: kjøpes på Åsane Senter, Kremmerhuset der;)

  @Siv: ja sant det var herlig;) hehe. åh, de er så geniale de smykketrærene, man får liksom sett hva man har og blir flinkere til å bruke smykkene. Haha, samme sak her på IKEA og..man kommer alltid ut med noe man trenger akkuratt når man er i butikken men ikke bruker fordi man egentlig ikke trenger det;) men IKEA er kjekt å ha anyway. Lys er vi veldig flink til å kjøpe vi og.. hehe.

Skriv et svar