feb 19

Drit i å danse…

I går var jeg på showet «Drit i å danse» som er showet til Marit Voldsæter.Jeg var da dritdårlig hele dagen, hadde pausedag fra jobben, noe jeg ikke angrer på at  jeg tok. Lå og sov omtrent hele dagen siden jeg var virkelig slapp og trodde virkelig ikke jeg skulle klare gå-turen til bussen en gang. Men med god hjelp fra min kjæreste mamma og min snille lillebror så kom vi oss avgårde og showet var FANTASTISK. Var på det første showet hennes «Med ræven i fatle» og det var kjempebra, men dette nye showet er mye bedre, så det sier litt. Damen er et geni og har enormt masse krativt på hjertet. For dere som ikke har sett det enda, så anbefaler jeg å bestille billetter. Jeg lo fra jeg kom til jeg gikk.

Ellers så gikk første møte på Teaterskolen veldig bra da, gleder meg kjempemasse til å bli kjent med resten av gjengen. selv om jeg ble tatt for en 15 åring, så gjør det ingenting. Var litt pinlig å si at jeg var 23 da, men fikk høre jeg holdt meg godt for alderen. Synes det hadde vært bedre å gå for halv på bussen enn å bli tatt for en 15 åring i voksengruppe. Hehe, men gleder meg uansett til mandag, blir spennende å se hva det blir av oss teater-spirer til slutt. Kanskje en ny Kjersti Elvik eller Heidi Gjermundsen Broch… hvem vet. Blir i allefall kjekt å komme i gang.

Ellers er det ikke mye nytt her nei, tenkte å ta en rolig helg der jeg skal blogge litt mer. OG legge ut bildet av meg og Ben i A1 som jeg lovet dere.

Hva er deres helgeplaner? Og noen som starter på vinterferie denne uken?

Veronica S

15 kommentarer

 1. Camilla sier:

  i helgen skal jeg slappe av med kjæresten og ut med venner! 🙂 har nok ikke ferie før etter neste uke, men men, gleder meg stort 😀 ha en fin helg!

 2. Anne-Birthe sier:

  Kjekt at det gikk bra på teaterskolen 🙂 Blir bare lesing på meg i helgen, får heller ha «ordentlige helger» når jeg kommer hjem 😉

 3. Margrete sier:

  Jeg har vinterferie, og jeg gleeeder meg til å slappe av og dra på jobb! 🙂

 4. Veronica S sier:

  @Camilla: herlig da;) Hehe, her starter ferien i uke 9, men jeg har ikke ferie dessverre. Jobber og jobber;) kos deg i allefall!

  @ELISABETHSL: herlig;) kos deg!

  @Anne-Birthe: ja;) sant! Kos deg med lesing, så dedikert som du er blir du en fantastisk dyrlege! Ja, vi skal i allefall ha en knall helg;)

  @Margrete: herlig, kos deg masse!

 5. marianne sier:

  SV: Takk takk =D Nora Norway selges på Oasis tror eg, hvis det er den butikken som ligger ved siden av Vita på Lagunen 😉

 6. Marianned sier:

  Jeg skal bare slappe av i helgen 🙂 Gleder meg 🙂
  Ingen vinterferie på meg, minuset med å være ferdig på skolen.

 7. Jeanette sier:

  Så bra at showet var gøy!
  Jeg begynner å bli frustrert over at jeg ikke får innleggene dine på bloglovin! Vinterferie etter neste uke… 😀

 8. Silje sier:

  Se her, ja! Har du bytta, ja! 🙂 Så fint du har det her også! 🙂

  Deilig med slappe av helg! Jeg er forkjøla. Så jeg skal også bare slappe av! 🙂 Blir digg!

  Ha en super lørdag! 🙂

 9. Therese sier:

  Sv: Tuusen takk 😀

 10. Hilde sier:

  Så bra at det var gøy! 🙂 Denne helga er jobbhelg for min del, men unnet meg en konsert i går 😉

 11. Therese sier:

  Sv: Den var i Jacob Kirken i Oslo! =)

 12. Veronica S sier:

  @marianne: Okay..takk, skal inn å se en dag;)

  @Marianned: herlig, eg og! hehe, da er vi to, ingen vinterferie her heller.

  @Jeanette: ja, det var kjempekjekt. Hm..prøvd å slette den gamle og legge meg til på nytt?

  @Silje: Ja, jeg har bytta. Tusen takk:) Huffa, god bedring med forkjølelsen da, drikk masse grønn te med honning.

  @Therese: værsego’

  @Hilde: ja, det var virkelig supert. Kjekt med konsert da!

  @Therese: åh så kjekt da! Har ikke sett noe på nettet om det, utrolig nok:P Var sikkert helt utrolig kjekt.

 13. kari sier:

  Så bra du kom deg av gårde og hadde det moro 🙂 Er det et stand-up show eller? 🙂

 14. Veronica S sier:

  @Kari:på en måte blanding av stand-up og revy. Marit Voldsæter er jo fra kvinner på randen…hun er enestående;)

Skriv et svar