feb 10

I'll be your tower when you need me to…

Meg & Maria 06.02.2010

Meg & Maria 06.02.2010

«Jepp, crappy bildet, jeg vet. Det er fordi jeg hadde på feil innstillinger på kamera mitt og det ble filma i stedetfor å ta bilde. Så vi stod der begge to og gliste til kamera mens stakkars Tina på andre siden skjønte ikke koffor det ikke blinket. Så måtte capse bilde fra filmen, for Maria måtte jo rekke MGP festen;)»

Lørdag 06.02.2010 var jeg som dere sikkert allerede har fått med dere i Oslo sammen med en venninne, Tina. Turen til Oslo var jo selvsagt i relasjon til at meg og henne hadde lyst til å befinne oss i Oslo Spektrum for å se A1 og Maria Haukaas Storeng LIVE. Jeg er jo da Maria Haukaas Storeng fan til min hals og vært det siden FAME 2003, så å kunne være i Spektrum å heie på henne og vise støtte er det minste jeg kunne gjøre. Hun var helt unik live med «Make My Day». Jeg hadde gåsehud fra hårtuppene ned i tærene. A1 var jo også helt geniale å se på scenen igjen. Var ihuga fan da de herjet hit-listene som mest, og føler meg fortsatt som fan. Ikke like mye fan som av Maria da, men seriøst jeg digget MGP låten dems. Jeg hadde jo store ambisjoner om å gifte meg med enten Mark eller Christian. Var kanskje den eneste som ikke digga Ben så mye den gangen. Men nå er jo Ben blitt MANN etter disse årene og han er enda kjekkere i virkeligheten. Jeg fikk selvsagt bilde med ham:P Ville jo gjerne ha bilde med Christian og Mark også da, men de var opptatt med en annen gruppe med jenter også ble jeg så starstruck etter Ben bildet at det var like greit at jeg ikke skulle smile på fler bilder. Så fikk jeg jo treffe Maria også da, så skal søren meg ikke klage. Maria var like strålende som alltid og jeg elsket kjolen hun hadde på seg i finalen. Prata litt med henne og ble enige om å treffes utenfor etterpå hun hadde signert ferdig for alle de små søte autograf-jegerene. Meg og Tina satte kursen ut fra Spektrum og det var jo der vi traff på Ben også. Kjempestas og fin avsluttning på en strålende kveld.

Plakaten jeg brukte.

Plakaten jeg brukte. Og nei, bildet er ikke tagget med min bloggadresse, men jeg skriver på bloggen bildet er tagget med. Dessuten er det jeg som har tatt det.

Jepp, og så klart var det plakat på plass, tror Tina var rimelig flau over meg, og siden vi traff vel omtrent bare på 12-15 åringer med plakater i begynnelsen så var hun enda mer flau. Helt til vi så en gjeng med MARIA HAUKAAS STORENG plakat, eller 3 plakater med navnet spredd utover. Bakpå den plakaten stod det: Maria med Ræva. Jeg sier høyt til Tina at DER var det noen på «vår» alder med plakat, med «vår» Maria sitt navn trøkt på (siden det var TO Mariaer i MGP i år). I den gjengen stod det også et kjent fjes og smilte og vinka, nemlig Hans Marius. Vi fikk slått av en liten prat og han fortalte at han kom rett fra Haugesund og prøver for å heie på Maria. Han var utrolig spent på hennes vegne, noe man merket. Hans Marius er alltid like hyggelig og smilende (som Maria) hver gang jeg treffer på ham. Han har alltid tid til en liten prat og er vel egentlig mer interressert i å høre hvordan det står til med DEG enn å få skryt selv. Han som Maria er så gode tvers igjennom, vakre mennesker begge to. Han hadde det litt travelt fordi han skulle rekke å hente billettene sine, i den 1 kilometer lange køen på bill.kontoret i Spektrum. Men han er skjønn som virkelig vil ta seg tid til å slå av en prat og hilse på en «nyvervet» MariaFan.

Jeg hadde det toppers;) Men ble ikke fornøyd med vinneren da, Didrik, men for all del, det var ham folket ville ha. Hvem heiet dere på da? Fornøyd med vinneren?

Skal få slengt inn bildet av meg og Ben fra A1 i morgen;) eller på fredag;).

Veronica S

Veronica S

5 kommentarer

 1. Kari sier:

  høres ut som en bra helg 🙂 skulle fått tatt en kaffe når du først var i byen søte 🙂

 2. Marianned sier:

  Jeg heiet på venke og bjørn johan. Var heller ikke fornøyd med vinneren, tror ikke han vil nå lagt i mgp.

 3. Anne-Birthe sier:

  Jeg heiet på hun derre som er så flink til å synge, hun du har bilde med 😉
  Vi kunne valgt noe verre, men kunne også valgt noe bedre, hehe.

 4. Jeanette sier:

  Bra at du koste deg!! 😀

 5. langaker sier:

  Så bra at du har hatt en bra grand prix tur! 😀 Hørtes kjempe moro ut! Håper denne helgen blir like god! 😉

Skriv et svar