feb 10

Velkommen til min nye blogg.

Følg min blogg med bloglovin

Fra å ha blogget hos blogspot og ipublish som bloggplatformer, har jeg nå bestemt meg for at jeg flyttet hit til blondie.no. Jeg leste faktisk om denne plattformen på nette og tenkte at det var egentlig en veldig grei plattform. Så vi prøver, men siden jeg egentlig har bestemt meg for å kun blogge her, så gjør jeg det. Håper alle dere som har fulgt bloggen legger meg til Bloglovin’ igjen. Det hadde vært kjempekoselig. Skal legge inn blogginnlegg senere;) Men nå kun praktisk info.

Veronica S

6 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Spennende med «ny» blogg, slitan! 🙂

 2. Susanne sier:

  Velkommen til Blondie! Jeg håper du kommer til å føle deg hjemme her 🙂

 3. themusicalqueen sier:

  takker, eg skal skifte den helt skikkelig senere;)

 4. themusicalqueen sier:

  @Susanne: aww, tusen takk;)

  @Anne-Birthe: Takker;) skal bruke denne;)

 5. Marianned sier:

  Grattis med ny blogg, og happy valennes day til deg også 🙂

 6. marianne sier:

  SV: Ja alt skal ut, de har samlet alt fra alle butikkene der fordi de andre allerede er blitt Boys Of Europe. De skal bli Boys Of Europe fordi de ikke har selgt så bra, så nå velger de å satse på gutteklær i stedet. Fikk alt for bare 200kr forresten (kjolen kostet 799,- når eg først så på den) De har masse igjen så ambefaler deg å ta en tur, mye fint og de fleste str igjen også =D

Skriv et svar