mar 28

Danse mot vår…

Bildet fra weheartit.com

Stiliongsen er lagt innerst i skapet og skinnjakken min og de litt lettere skoene er leitet frem. Det er herlig at snøen er borte vekk, selvsag regner det litt her i Bergen men SNØEN ER BORTE… Bare litt sånn her og der som er igjen, men man ser bar mark og noen snøklokker som har begynt å stikke hodene sine frem for å møte våren. Jeg har mine søte grønne sjøstøvler fra Økonomisko og lett jakke med paraply, får ikke mer vårstemning enn det. Her på torsdag kunne jeg faktisk gå i conversesko og skinnjakken min, fordi været var virkelig vår i Bergen.  Alt ullen er ikke pakket vekk, kun stilongsen. Bruker basic toppene i ull fortsatt for er jo litt kjølig. Gjett om jeg gleder meg til mer sol og mer varme. Har vært rimelig dårlig i leddene mine denne tiden. Temperaturforandringer og værforandringer er ikke godt for kroppen merker jeg,  men satser på at det kommer seg når våren virkelig setter inn.

I dag har vi jo stilt klokken en time frem og. Hvor deilig blir det ikke med lysere kvelder og lysere morninger? Det hjelper på humør og energien. Mørketiden har seilt forbi, og lyse sommernetter venter oss alle. Vi gleder oss….?! Ja, det gjør vi.

Denne helgen har jeg virkelig bare slappet av, greit jeg ryddet i går, desto enda bedre å slappe av i dag. Godt samarbeid mellom meg og mamma ang. husrydding. Det er deilig med ryddet hus, for da er søndagen mye bedre å stå opp til. Er dere ikke enig? Nå ser jeg reprisen av fire stjernes middag, fordi den deiligste mannen EVER er med, nemlig Daniel Nannskog fra Stabæk er med. Kan ikke noe for det, men den mannen er rett og slett MANN. Jeg kaller ham faktisk NAMSKOG! Synes dere han er kjekk?

Vel, igjen så må jeg  bare GNI inn at jeg skal være med i scene oppsettingen av High School Musical i Bergen til høsten. Jeg har virkelig Anne-Birthe og Jeanette å takke for at de var med meg som moralsk støtte på audition, og gav meg et spenn i revva om man kan si det slik. Hadde jeg ikke hatt med meg moralsk støtte, hadde jeg stormet ned trappen på første buss hjem igjen før jeg hadde gått inn til «dommerne». Så takk Jeanette og Anne-Birthe for at dere brukte fritiden deres til å være med meg og støtte meg. Love you♥  Fått vite at vi starter med hele greien begynner i april, så blir kjempespennende. Jeg gleder meg som en unge og lover å blogge om hvordan ting utvikler seg etterhvert, om dere vil lese da.

Sang faktisk en sang av Rolv Løvland på audition, den er kjent fremført av Bettan. Det er virkelig en sang som setter VÅR-stemning i hjertene til mange. Hva synes dere?

Nå skal min skitne vofs i dusjen, slik at vi får en rein firbeint i familien, hun er ganske så skitten nå og trenger litt pels-stell, rene tenner og klipte klør. SÅ er det HIMMELBLÅ som står på tapetet, gahd jeg elsker den serien.

Hva har dere gjort denne søndagen?

Veronica S

8 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Ikke snakk om 4-stjerners middag! Krysset fingrer, tær og alt for at Nannskog skulle være med når jeg var hjemme, skikkelig surt å gå glipp av han med en uke! 😛
  Jeg har hvertfall kjempelyst å høre om forberedelser og alt rundt HSM 🙂

 2. Marianned sier:

  I dag har jeg syklet en lang tur i det deilige været, og vært på besøk hos svigermor 🙂

 3. Marianned sier:

  sv: Helt enig! Er så glad at det er nok av tak i min mann 🙂

 4. Kristine Aga sier:

  sv: tusen takk!:):) Du er alltid så blid og vennlig på kommentarene dine. Det setter jeg utrolig stor pris på!:) God påske <3

 5. Tonje sier:

  Jeg slappet bare av i hele går 🙂 Var ute på lørdag nemlig…

 6. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: hehe, sorry..men NAMSKOG kan ikke la være å nevnes, fader den mannen skulle vært klonet.. damn it.. HOT HOT HOT. Hadde han vært med i ungkaren og jeg hadde vært deltaker, hadde jeg systematisk psyket ut de andre jentene for å få ham *skrattler* får håpe det legges ut på nett vennen.
  Du blir nok peppra anyway om HSM du, om det er blogg eller ikke.

  @Marianned: herlig da, akk..min sykkel venter på at den skal bli lappet sammen.. jeg må få fingeren ut.
  Vi liker menn med tak i ja;)

  @Kristine Aga: så fint å høre at noen blir glad for kommentarene mine da;) søte deg. God påske;)

  @Tonja: noen ganger MÅ man bare slappe av etter en fuktig kveld:P

 7. Jeanette sier:

  Bare hyggelig 😀 Det var koselig å få lov til å bli med! Og jeg vil absolutt at du forteller om hvordan det går med hsm!! 😀 God påske kjære <3

 8. Veronica S sier:

  @Jeanette: hehe, det er bra, du og kommer til å bli en av dem som blir peppra;)

Skriv et svar