mar 29

Puuuuuus…..

prøver å se frustrert ut

prøver å se frustrert ut

For dem som hadde forventa seg et innlegg om Teaterskolen i dag, så må jeg nesten skuffe dere. Det ble ingen teater i dag, av forskjellige grunner.
De to hovedgrunnene er: det har SLUDDET, ja du leste riktig SLUDDET i Bergen i dag. Så ut som snøstorm og jeg hadde bare lyst til å legge meg ned for å klaregjøre meg for en dvale frem til sommeren. Er så dritt lei værforandringer og spesielt snø nå at om det varer lengre så må jeg få resept på SOL altså. Det herper opp leddene mine med masse vondt når det er sånn, kjære værgud, la det komme noen solstråler over Bergen, pakk sammen snøen, den er ikke ønsker i slutten av Mars. Den andre grunnen er at jeg har en sånn vanvittig hyggelig nabo, som synes det er helt greit å stå ute og gneldre etter katten sin klokken 02:00 på natten. Seriøst, JA, det er påskeferie for de fleste, men det betyr ikke at vi sitter oppe til langt på natt for å se påskekrim på TV. Selv om det er påske er det mennesker som legger seg før klokken har passert midnatt i håp om å få stått tidlig opp for å få noe ut av dagen som kommer… Da trenger vi ikke deg som VEKKER oss med en evig jamring etter katten rett under soveromsvinduet til andre mennesker. TA HENSYN! Og da mener jeg IKKE de to skjønne menneskene som bor over oss og vi leier oss… Slipper du ut katten så seint på kvelden, så ta den i bånd og gå tur med den eller la være å slipp den ut. Har den sittet inne hele dagen, så hadde den nok overlevd kvelden og inne. Neste gang får du en bøtte vann i hodet! Ingen kødder med et menneske som mangler søvn, spesielt ikke meg. Endte opp med at jeg måtte hvile middag i dag, fordi jeg var trøtt og hadde vondt. Så applaus til værgudene og han ene naboen for å virkelig sette en standard for uken!

Fler som kunne tenkt seg å bytte ut naboen sin?

Ellers så har jeg gjort et forsøk å reparere noen bukser med symaskinen i dag. Gikk relativt dårlig i og med at symaskinen ikke er samarbeidsvillig og jeg mangler sy-egenskaper + har et håndledd som fortsatt ikke er i slaget… men fikk sydd meg en slags iPod-beskytter greie da. Skal legge inn bilde i morgen… det var liksom det jeg klarte før symaskinen gikk til streik og jeg gav opp. Det er virkelig sant, at når ikke man helt fungerer selv, så fungerer ikke alt rundt. Gjett om hvem som skal snu alt det negative til positivt i morgen da (la oss i allefall prøve) bare for å få en super dag!

Hatt en fin start på påskeferien dere da?

Veronica S

15 kommentarer

 1. Katrine sier:

  SV: Tusen takk! 😀

  Hahaha herregud! Stakars deg. Ja til å skifte ut naboer! Uff her sluddet det også..holdt på leeeeenge! herregud, det skifter jo altfor for. Vil ha SOMMER!

 2. Anne-Birthe sier:

  Huff, nå må været ta seg sammen! Liker ikke at du får så vondt 🙁
  Artig nabo du… Skulle ikke vært mulig å ta så lite hensyn til andre som han duden der

 3. Tonje sier:

  Forferdelig at det sludder her! 🙁

 4. Veronica S sier:

  @Katrine: Værsego’
  Ja, synes egentlig veldig synd i meg selv jeg og..Har egentlig nesten alltid vært uheldig med naboer.. Ja, sommeren kan virkelig begynne å vise tegn!

  @Anne-Birthe: Ja, været må det.. er så lei nå. Takk snuppa;) ja, han er virkelig en knall nabo..*himler med øyner* bare vent, neste gang er det virkelig en bøtte med kaldt vann i hodet.

  @Tonje: Ja.. det er tragisk!

 5. Katrine sier:

  SV: Mmmm kyllingfilet i hamburgerbrød er også SUPER digg! 😀

 6. kari sier:

  SV: Går det ann? 🙂 Dæven, da skal jeg helt klart sjekke ut det 😀

 7. Siv sier:

  jeg som var sikker på at dere hadde vår og blomster allerede :O
  men sludd er ikke gøy…
  xxx

 8. Rikke sier:

  Må jo være lov å rope på katten sin, man vil jo ikke at de skal forsvinne midt på svarte natta! Jeg tror nok at om du hadde hatt en katt som var ute på natta hadde du nok ropt du og! 😉

 9. Cecilie M sier:

  Åh, så vanvittig irriterende! :/ Er så kjipt med støy om natten!!

  Og så morro at du syr litt! Det er gøy! Men er såklart et herk når symaskinen streiker litt … :/

 10. monica sier:

  sv: Jeg skjønner ikke hvorfor du hele tiden haner i spam!:o

  Ja er så sant det der med melommåltid! Men likevel så gjør ingen av de som styrer prisene noe ed det! Jeg skjønner ikke greia! Kanskje jeg skal dra til avisa?! haha!

 11. Marianned sier:

  Ferien har vært veldig fin så langt, men litt stress. Nå skal jeg bare kose meg 🙂

 12. Veronica S sier:

  @Katrine: det er det;) virkelig.

  @Kari: har i allefall gått an her;)

  @Siv: hehe, niks, ikke helt vår og blomster enda dessverre, trodde jo det jeg og til å begynne med..men neida:P

  @Rikke: for å si det sånn Rikke, den katten har vært inne helt til han fyren kom hjem, og hadde sikkert ikke dødd om den måtte vært inne til morgnen.. min katt hadde i allefall måtte holdt seg inne, og nei, hadde aldri stått i to tiden og gaulet og gnålt etter katten min…

  @Cecilie M: jaa. det er virkelig irriterende når det er nesten HVER kveld. og da ikke bare gnål etter katten.
  Haha, tror ikke min symaskin liker meg, men er litt moro å sy likevel:P

  @monica: hmm. rart.. får håpe jeg kommer i normal pending kø i stedet for spam i fremtiden;) Ja.. du kan dra det til avisen;)

  @Marianned: såå bra;) kos deg kjempemasse!

 13. kari sier:

  SV: Tusen takk søta 🙂 Deilig med litt forandring 😀

 14. Rikke sier:

  katten måtte vel på do da, og da er det ikke lett å være inne, hah! 🙂 GO PUSEKATT!

 15. Veronica S sier:

  @Kari; ja det er alltid det;)

  @Rikke: ehm.. den pleier som regel å være inne, og sånn som søppelspannet vår pleier å lukte, så er jeg sikker på den har kattedo inne..så den trenger ikke gå ut liksom.

Skriv et svar