apr 03

TIVOLI

Jeg har ikke blogget på en stund, for har hatt min kjære fetter på besøk. Mandag og tirsdag gjorde jeg ikke noe spesielt bortsett fra å slappe av mandagen, og rydde litt på graven til min oldemor på tirsdagen. Det trengtes etter at det har lagt snø over i aldri så lang tid. Så meg, mamma + hunden min gikk oss en god tur opp til kirkegården som er et stykke fra hjemme og ordna, så gikk vi hjem igjen. Noen timers tur, men for en herlig tur og røre på kroppen og være i naturen. HERLIG!

Onsdag hentet jeg min fetter på bystasjonen. Veldig kjekt å få besøk, i og med at vi bor så langt i fra hverandre er det egentlig litt vanskelig å bli godt kjent med fettre og kusiner. Vi har jo  kontakt via sms, msn og facebook liksom…men er da grenser på hvor kjent man blir gjennom det. Og de blir jo mer og mer voksen etterhvert som jeg ser dem. Han vi har på besøk nå skal komfirmeres i mai, og jeg husker ham fortsatt som en liten hyper guttunge som synes det var kjekt å leke gjemsel med store kusinen og fetteren sin. Nå er han eldst av 4 barn, med nr 5 som kommer til høsten. Så vi har hatt noen koselige dager. Han reiser seinere i dag (i og med at dette innlegget kommer til å være publisert 3 april). Litt trist, men skal jo snart i komfen hans.

I går var vi en gjeng på Tivoli i Arenum i Bergen. Min kjære lillebror, Aleksander (min fetter), meg og vår felles 3 menning Jeanette. Kunne ikke funnet et bedre følge til tivoli en Jeanette altså, vi skriker og hyler like masse. Mens min bror og min fetter bare lo av oss. Fant ut da jeg kom hjem at jeg har i allefall tatt 15 ting tilsammen, og da telt med at noe er tatt to ganger. Men har egentlig vært oppe i det meste bortsett fra barnekarusellene. Har vondt i halsen nå og småkvalm enda, men fy så kjekt det var. Vi var en gjeng på 4 som har ledd og skreket i nesten 4 timer på tivoli. Er jo ganske så barnslig av meg, og på tivoli er jeg helt urtrolig barnslig. Litt pingle, men prøver det meste likevel. Jeg liker IKKE pariserhjul da, men tok to stk i dag. * Applaus *

Liker du tivoli?

Ellers har jeg sett tre gode filmer så langt denne påsken. «Så Som i Himmelen» som var helt fantastisk. Den som ikke skjønner den filmen, den mangler følelser i kroppen. Utrolig hva svenskene får til av filmer. Har også sett «Drageløperen». Det var også en bra film, som anbefales. Sist men ikke minst så jeg den DEILIGE Gerard Butler i «The Ugly Truth». Etter jeg så den filmen på kino så klødde det i hendene etter å få den på dvd..nå har jeg det og jeg skal se den om igjen og om igjen. Elsker den filmen, og Gerry er sinnsykt HOT.

Så er Kathrine Heigl en av mine favorittskuespillere. Og hvor heldig er ikke hun i denne scenen her? Skulle gjerne danset slik med mr Gerry Butler jeg da.

Synes du han er hot? om ikke, hvem synes du er den kjekkeste mannen på film?

Veronica S

10 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Høres ut som du har hatt en herlig påske så langt! 🙂
  Vettu, jeg bare eeeelsker Mr Butler, nesten like masse som jeg elsker tivoli! Haha! Vi må finne oss et tivoli til sommeren! Gjør meg ikke noe om vi finner Butler heller 😉 Og nå tror jeg det er på tide at jeg kutter ned på sjokoladeinntaket, mye sukker i blodet nå ja! 😛

 2. kari sier:

  SV: FIlmen var ganske så bra 🙂 Jeg anbefaler den 🙂 Litt treg i begynnelsen, men verdt det 🙂
  Veldig fornøyd med designet selv. Bra du likte det også søta <3

  Hva er dine 1.påskedagsplaner da? <3

 3. christine sier:

  En ganske bra påske 😉
  Han er ganske kjekk!

 4. Cecilie sier:

  Det er alltid kjekt på tivoli, men etter man har tatt berg og dalbaner med øynene lukket, er det på tide å gå hjem;) Jeg husker før i tiden når familiene våre reiste på bilferie sammen og vi reiste til tusenfryd blant annet. Det var tider det.

  Fin blogg:) jeg er innom og leser nå og da, selv om jeg ikke alltid er like flink til å kommentere:)

  Ha en finfin dag og hils til din mor og bror fra meg:)

  -Cecilie

 5. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: ja, egentlig. Hehe, du altså, jeg og bare eeeelsker Mr Butler:P vi får sloss om ham! Håper det blir tivoli i sommer ja.. virkelig! Enten det eller vi reiser på Tusenfryd! Hahaha.. finner Mr Butler ja.. du altså, step away from sjokoladen!

  @Kari: okay, skal skrives på listen. Jeg likte det veldig godt. joda, påskedagen har vært kjempefin hittil ja! Herlig med fri.

  @Christine: så bra;) Ja, han er det!

  @Cecilie: Hahaha, ja sant det. Tok en ting med øynene nesten lukket da, tok en ting etter det så var vi ferdig. Ja alle disse bilferiene våre var knall. Tusenfryd og Liseberg! Det var tider det.
  Tusen takk, i like måde til deg! Hilser tilbake fra dem.

 6. lina sier:

  sv; joda, det tror jeg nok også 🙂 ha en fin kveld !

 7. Marianned sier:

  sv: Hehe, hun er nok ganske lydig når det kommer til å sitte og vente. Hun rører det ikke før hun hører vær så god 🙂 Men hun har nok av andre nykker, har for eksempel ikke så mye kontroll på henne ute i skogen, da elsker hun å erte meg 🙂

 8. Helene sier:

  Det er lov å ta seg litt fri fra bloggingen 🙂 Særlig med besøk! Jeg elsker tivoli! Særlig ting som går fort, og alt det der. 🙂

  SV: Jeg tror nok ikke det var meg… Jeg dro til byen 3 april, men ikke så tidlig 🙂 Jeg sees oftest på 31 og 2’er bussen jeg 🙂

 9. A n n e t t sier:

  Sykt, blogga nettopp om at jeg har sett den nyeste filmen hans. Han er dødsdigg!! 🙂 Elsker The Ugly Truth, lo så jeg gråt da jeg så den. ^^

 10. Veronica S sier:

  @Lina: hehe;) du og.

  @Marianned: Haha, min er litt space i skogen hun også..men hun er også ekstremt matglad;)

  @Helene: Ja sant;) Jeg tok meg virkelig velfortjent bloggfri.Ja, tivoli er kjempemoro.
  Okay..ligna på deg i allefall;)

  @Annett: Var den bra? Lyst å se den filmen jeg og, så kommer nok til å se den i nærmeste fremtid, for ingenting er som Gerard på storskjerm nei;) hehe. Haha, ledd så tårene har trillt jeg også av den filmen;)

Skriv et svar