apr 06

Femelle…


Femelle

Bildet Lånt av http://femelle.no

Jeg har lenge lest bloggen til Reidun Beate og synes det er en av de beste bloggene som er. Hun er så dønn ærlig på bloggen sin og hun skriver kjempebra. Hun er nå gründer av nettstedet Femelle.no som rett og slett er et kvinnemagasin på nett. Jeg merker at jeg MÅ innom hver dag når jeg har satt meg ned foran dataen. Jentene som skriver for denne nettsiden gjør en kjempejobb og jeg gleder meg til denne siden når nye høyder. Er kjempefornøyd med å stikke innom når jeg er på dataen nå, men tenk når den blir enda større. De fortjener det virkelig, for denne nettsiden er kjempebra. Stikk innom du også på http://femelle.no du også. Ikke minst, belønn både Reidun Beate og skribentene hennes med å reklamere litt for Femelle! For jeg synes de fortjener det.

Min dagens anbefaling!

Har du vært innom nettsiden?

Veronica S

12 kommentarer

 1. Jeanette sier:

  Nei, men tar turen innom nå 😀

 2. Marianned sier:

  Jeg har ikke vært innom der, men skal ta en titt 🙂 Alltid morro å oppdage nye, gode sider 🙂

 3. marianne sier:

  SV: Nei, var ikke så dyrt, fikk en del for pengene =D

 4. Kristine Aga sier:

  Uuh takk for tipset!!<3
  Sv: takk for kommentaren og AAAH spydigheter 😛

 5. martine sier:

  Helt enig! titter innom der hver eneste dag jeg 🙂 flinke jenter!

  sv: neej, er de sånn? æsjda – synes de virker så skjønne jeg!

 6. Karoline sier:

  Reidun Beate er jo veldig flink så jeg skal ta meg turen innom med engang!

 7. Anne-Birthe sier:

  Høres bra ut, kan se for meg at det blir en side jeg titter innom ofte.

 8. KAYSO sier:

  ikke vært innom, men må ta turen nå 🙂

 9. Veronica S sier:

  @Jeanette: så bra;)

  @Marianned: ja, det er det. Og jeg har virkelig sansen for Femelle;)

  @marianne: herlig;)

  @Kristine Aga: værsego du;) haha… spydigheter?:P

  @martine: Ja sant. De er virkelig flinke. Ja, de er nok sånn dessverre!

  @Karoline: Reidun Beate er kjempeflink!!

  @Anne-Birthe: så bra;) ja samme her.

  @Isabell: værsego’

  @KAYSO: ja. det må du!

 10. kari sier:

  Det er en kjempe bra side <3

 11. Jeg har vært innom der hver dag siden de åpnet. Det er mye bra artikler og sånn der, og ikke minst blogg/innlegg anbefalinger!! 🙂 Jeg følger dem på bloglovin, så får oppdatering der – genialt 😀

Skriv et svar