apr 07

Random egentlig…

Jeg hadde en aprilspøk sammen med en av mine beste kamerater. Vi forandret statusen vår til i et forhold med hverandre. Gratulasjonene hagglet inn både på sms, inbox på facebook samt folk som kommenterte statusen. Kjempekoselig og var faktisk noen som ble skuffet over at det ikke var sant.

Aprilspøk

Det er bra å ha venner med en god sans for humor og er like utspekulert som en selv. Lurte du noen 1 april?

I går var jeg en deilig tur med hunden, for å børste av henne litt hår. Hun røyter sinnsykt masse og spesielt om våren, vinterperlsen skal bort og sommerpelsen må få plass. Er så herlig nå når kveldene er lysere, man merker det på energien og humøret. Merker også at hunden er rimelig vår-yr for tiden. Se denne vakre skapningen.

Lexie 1

Lexie 2

Ball-lek

Er ikke vofsen min bare vakker dere? Hun elsker å leke ball, så etter jeg hadde børstet henne så fikk hun løpe mellom buskene og myrene etter ballen.

iPod greia

Lovet dere bilder av den iPod greien jeg sydde, jepp, amatørmessig, jeg vet. MEN, den varmer min kjære iPod og jeg synes den ble litt søt jeg da.

I dag har jeg vært på jobb og etter det tok meg og min lillebror ukeshandlingen. deilig å være ferdig og ikke skal vi på handling før neste Onsdag, så herlig. I morgen skal jeg på kino med Ragna og Amanda fra jobben. Hva vi skal se er enda ikke bestemt, vi tar det på impuls. Vi får diskutere det på jobb i morgen. Gleder meg i allefall, er en stund siden jeg har vært på kino nå.

Har egentlig bare vært en strålende dag, fikk vite at jeg får en del igjen på skatten gjett hvem som hopper rundt nå…, de pengene kommer så godt med. OGSÅ kunne Anne-Birthe fortelle meg at Maria Haukaas Storeng kommer med ny singel snart, den heter «precious to me» og er en coverlåt. Dere kan høre originalen HER. Gleder meg til å høre sangen i Maria-spirit!

Hva har dere gjort denne onsdagen? holder dere enda på å omstille dere etter påsken? Jeg vet jeg sliter med det i allefall!

Forresten så ønsker jeg meg DENNE OnePiecen.

Veronica S

18 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  God aprilspøk da, selv om du ikke klarte å lure meg 😉
  Herlige Lexie, og fine bilder av henne!
  Tenker iPoden din er veldig fornøyd, og jeg synes den ser stilig ut!

 2. marnaa sier:

  sv: HAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nåååå døde jeg innvendig, fy faan

 3. marnaa sier:

  sv: ser den. VELDIG godt :p æææ liker du musikaler?:D jeg går musikallinje 😉

 4. marnaa sier:

  Sv: ææææ, så gøy 😮 Jeg skal være med på musikalmeadley på to timer om 4 uker 😉

 5. marnaa sier:

  sv: i seljord 🙂 går fhs der

 6. marnaa sier:

  sv: jada 😀 du forresten. Du virker å være flink med design. Har du lyst til å se litt på mitt en gang?:)

 7. marnaa sier:

  sv: okeei 😀 yes. har fått nytt kamera ser du, så tenkte å prøve å få tatt noen ordentlig bilder og få lagd en ny header snart ;p

 8. MammaFride sier:

  Haha, herlig aprilspøk!
  Jeg lurte ingen i år, men ifjor fikk jeg 62 gratulasjonsbrev i innboksen i tillegg til masse kommentarer, smser og telefoner når jeg sa jeg var gravid igjen 😉

 9. ida therese sier:

  haha, bra aprilspøk! 😀

 10. Karoline sier:

  Åh herre min for en nydelig hund! Hahaha, bra aprilsnarr da!

 11. kari sier:

  Snuppa. Det er noe feil.. Alle innleggene dine på Bloglovin er kjempe forsinket. I dag fikk jeg opp ett innlegg du skrev i mars??!! Jeg skjønner ikke noe jeg.. Hørt flere som har problemer med dette eller?

  SV: Ja det skjønner jeg du gleder deg til.. Det er aldri noe hyggelig å bo langt fra hverandre 🙁

 12. Cecilie :-D sier:

  Haha, god aprilspøk 🙂
  Jeg lurte ingen, men ble lurt 2 ganger selv…
  – Nydelig hund du har!<3

 13. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: Hehe, ja sant! Vet jeg ikke klarte å lure deg.. men skal litt til ja. Ja, Lexie er jo verdens beste, og hun savner tante AB, sånn at du vet det. iPoden virker fornøyd ja..nå er det lenge siden den har streiket.

  @marnaa: hehe, jeg har svart deg på bloggen din;)

  @MammaFride: Takk;) haha. Herlig, det er så moro når folk går på slike spøker. Man kan le godt i ettertid.

  @ida therese: takker;P

  @Karoline: Tusen takk! Ja, hun er virkelig vakker den hunden om jeg så må si det selv. Hehe.

  @kari: jeg vet..er flere som har sagt det, men aner ikke hva jeg skal gjøre med det. Helt sant, men da er det jo uansett ekstra kjekt å se dem igjen.

  @Cecilie: Takker og neier. Huff, det er kjedelig å bli lurt. Men jeg har i utgangspunktet vanskelig for å ta ting alvorlig den dagen. TUSEN TAKK, synes egentlig det jeg og.

 14. Siv sier:

  for en aprilspøk! god idè 😉
  kjempe skjønn hund!! Er en hundeelsker jeg da 😀
  synes den ble veldig fin, jeg! Skulle hatt en sånn selv 😛
  xxx

 15. Veronica S sier:

  @Siv: haha, tusen takk! Ja, hun er herlig, elsker hunder jeg og.
  Haha, takk..hmm..kanskje jeg skal starte produksjon av dem..får se..skal i allefall legge ut om jeg syr fler og legger i epla butikken min;)

 16. christine sier:

  Kjempe søt hund og morsom aprils narr :p

 17. Veronica S sier:

  @Christine: tusen takk du;)

 18. Det eneste som var veldig kjedelig, var at ALLE hadde dette som spøk i år:p Enten var de i et forhold, skulle gifte seg eller skulle få barn! .. :p Derfor gikk jeg ikke på noen slike spøker på facebook ..

  Ble heller ikke lurt av noen andre, og lurte ikke noen heller 🙂

Skriv et svar