apr 09

«I don’t want to name names but one of the coaches took him to a titty bar. Gave him nightmares. «

Først må jeg bare takke for alle komplimenter på hunden min;) Dere er så skjønne! Og takk for alle kommentarer på bloggen, skjønner det at mange av leserene min er noen skjønninger hele gjengen!

I går  var jeg på kino sammen med to jenter fra jobben, Ragna og Amanda. Vi har virkelig funnet tonen og vi har det utrolig morsomt sammen. Fant ut at vi skulle på kino å se «Yohan-Barnevadrer», men siden den gikk så tidlig så fant vi ut at det ble stress. Uansett så tenkte vi at kino skal vi på, så vi gikk innpå for å se hva som gikk på kino og det var utrolig mye men kom tilslutt frem til at vi skulle se «Farsan» og «The Bounty Hunter». Egentlig ville vi se «Precious» men kinotiden på den passet ikke helt inn, siden vi gikk for kinomaraton og så TO filmer etter hverandre.

Vi jobbet på samme avdeling hele dagen og var SÅ klar for kino, så når vi endelig kom oss til byen så spiste vi middag på McDonald’s. Litt greit å skeie ut litt en gang i blandt, smakte faktisk utrolig godt med McDonald’s og ble skikkelig mett! Etter en stund med latter og matinntak gikk ferden videre til kinoen for å bestille billetter. DA så vi plakaten for filmen «The Blind Side» med Sandra Bullock i en av hovedrollene og vi fant ut at den måtte vi se, så måtte velge bort en film. Vi tok loddtreking mellom «The Bounty Hunter» og «Farsan», endte opp med å se «The Blind Side» først og «The Bounty Hunter» etterpå. Med 10 minutters mellomrom. Akkuratt nok til å komme seg fra KP kinoen til MB kinoen i Bergen, gå på do og snope litt før film. Film og godis hører jo sammen, selv om det var torsdag i går.

«The Blind Side» Begynte på en måte litt tregt og jeg tenkte: hva er dette for en film, men etter noen minutter tok den seg opp. Denne filmen tar opp et akutuellt tema med en tvist av humor. Rett og slett en film som bringer tårene frem like kjapt som latteren. Virkelig verdt et kinobesøk. Sandra Bullock var HELT fantastisk i filmen, endelig i en seriøs rolle, og det gjorde hun kjempebra. Dessuten, denne filmen er basert på en sann historie.  Får deg til å tenke litt. Definitivt kjøpefilm for min del når den kommer på dvd.

«The Bounty Hunter» Begynte også litt tregt. Og jeg trakk nesten tilbake Gerard Butler er HOT..for her er han virkelig ekkel, ikke av utseende, men av oppførsel som Milo som han spiller. Men ok, jeg forandret mening etterhvert i filmen. Mr Gerry er og blir en knakanes kjekk kar. Tror kanskje grunnen til at jeg ikke ble helt blown away var fordi Jennifer Aniston spillte. Hun er helt utrolig som Rachel Green i FRIENDS, men i andre roller som er hun den samme hele tiden. Virker ikke som hun forandrer karakterene fra film til film og da blir det kjedelig. Dessuten var ikke kjemien med Mr.Gerry helt overbevisende i filmen. Ja, kan være de hadde god kjemi, men sett de skuespillerinnene som har bedre kjemi med ham i en film. Kanskje bare meg. Men som sagt, det er en film som er helt grei å se. Og i allefall om man synes Gerard Butler er flott å hvile øynene på.

En kjempekveld med to kjempejenter. Amanda og Ragna er virkelig to stykker som er moro å gå på kino med. Det skal gjentas, for vi så kinoreklamer og det er allerede 4 filmer vi har lyst til å se. Og man får virkelig trent lattermusklene sammen vi tre. Masse intern humor og masse dårlig humor. Kan ikke si noe annet at jeg er heldig som har blitt kjent med disse to jentene.

Kan si jeg var rimelig trøtt da jeg kom på jobb i dag, siden jeg sikkert har hatt 3 timer sammenhengende søvn i natt, var hjemme kjempeseint, og dumme meg ble sittende å se Paradise Hotel reprisen… Jada, her ser vi på det av og til.  I dag har jeg vært i status nesten zombie. Mangel på søvn gikk over i øvertrøtt og synes synd i Lill-Iren og Tone som jobbet med meg i dag. Fint vi er en arbeidsplass som respekterer hverandres sinnsykt dårlige humor og ler veldig masse uansett.

Har dere sett noen av de overnevnte filmene?

Hvilke helgeplaner har dere?

Veronica S

13 kommentarer

 1. sv: Haha, er meget, meeeeget enig i deg der! Ha en fin fredagskveld videre=) (Eller, blir vel strengt tatt lørdagsmorgen)

 2. Anne-Birthe sier:

  Koselig 🙂 Var The Bounty Hunter ikke noe særlig mer enn hot Gerald Butler? Merker jeg blir veldig skuffet hvis det er tilfellet! Hehe

  I helgen blir det meg og litt mer info om gårdsdyra enn gjennomsnittspersonen vil vite 😉 Skal spare deg for detaljer 😛

 3. Kristine Aga sier:

  Sv: Ååh så snill du er med meg!:D Som sagt så elsker jeg kommentarene dine. De får meg til å smile!:) Jeg har forresten utrolig lyst til å se «the blind side»!

  God natt!
  Sov godt.:)

 4. marnaa sier:

  sv: tusen takk for det :DD

 5. Siv sier:

  jeg har faktisk ikke hørt om noen av de filmene!
  men Rachel Green er jo morsom i Friends i allefall 😛

  xxx

 6. Veronica S sier:

  @Maren Melstveit: haha..good good;) Du må ha en strålende lørdag selv.

  @Anne-Birthe: Haha, kan være min feilvurdering av filmen vennen, for den filmen vi så først var ekstremt god..så tror egentlig jeg må på kino igjen for å se den, eller se den igjen på film;) Men Gerry er jo hot da, og det var en del bra kommentarer i filmen som jeg lo godt av. Haha, give me some details:P

  @Kristine Aga: Aww, du er en skjønning;) the blind side må du absolutt ta deg tid til å se;) virkelig.

  @Marnaa: værsego’

  @Siv: har du ikke? ta bør du ta deg en tur på kino snart;) Ja, hun er morsom i friends, men hun passer liksom ikke helt inn i alle filmer hun spiller i.. sorry til dem som er Jennifer Aniston fans.

 7. Veronica S sier:

  @Adrian Gravem: good!

 8. sv; What?! Er det sol i Bergen?! det er jo aldri sol der! Men digg da! Zumba vil jeg og prøve, høres så morsomt ut! 😀

 9. sv: Takk for det=) Trappetrinn gjør susen for rompa, da! =) Så med andre ord 59 trappetrinn+lang bakke, to eller flere ganger til dagen = meget bra trening =) (ja, jeg har en forkjærlighet for smilyer, hehe)

 10. Veronica S sier:

  @Adrian Gravem: ja, det er faktisk sol i Bergen! Joda, det hender at det er sol der, bare du som kanskje ikke har sett den:P Zumba er kjempemorsomt!

  @Maren Melstveit: Trappetrinn er rett og slett genialt. Så her har vi sprettrompa og god kondis:P haha. Liker smilier jeg også;)

 11. Jeanette sier:

  Jeg har lyst til å se the bounty hunter! 😀 Ha en fin helg! Jeg skal bare slappe av 🙂

 12. Veronica S sier:

  @Jeanette: da bør du dra å se den! Ta med deg din kjære!

Skriv et svar