apr 10

Vårstemning…

Nå har jeg prøvd meg litt på sånn Zumba, og det var utrolig morsomt, så gleder meg til å få prøvd det mer. Snakk om trening for alle kroppsdeler da. Hvem trenger å betale i dyre dommer på treningssentre, når man kan bruke tiden og trene i sin egen stue, og slippe fellesdusjene etterpå? HERLIG. Jeg er ikke en av dem som synes det er knall i treningsstudio der de fleste går rundt og flasher sine nye treningsklær eller konkurrerer i benkpress. Synes heller ikke det er så utrolig stilig av dem som går på treningsstudio som kjører omtrent til døren der, trener, setter seg i bilen igjen etterpå så hjem. Da er det faktisk bedre å bruke kroppen å gå seg en lang tur i all slags vær og vind, eller effektiv trening i egen stue. Det er det å være ute også som gir en god helse, med frisk luft og skikkelige motbakker med grus eller ulent-terreng… Naturen er gratis, og tenk de gode turklærne og gode turskoene man kan få, for måneds avgiften på et treningsstudio.. Noe å tenke på. Jeg er egentlig ganske flink til å gå tur siden jeg har hund, men har et mål på å bli enda flinkere. Dessuten skal trening være gøy, og jeg synes ikke det er moro på treningsstudio. Vel, kanskje en aerobic time eller dansetime hadde vært tingen, men da fordi det er musikk og det går fort. Å sitte i en spinningstime med dårlig luft i lokalet med en haug mannfolk og kvinnfolk som stønner høyt og svetten renner nedover treningsapparatene.  Og tanken på å måtte dusje med 50 andre svette mennesker…NEI TAKK! Men Zumba var virkelig tingen det og. Dans, trening for armer, bein, rumpe, lår og ja, you name it.  Heftig musikk og garantert at svetten renner, men da slipper du etterpå å dusje med halve treningssenteret etterpå. Dessuten så om man gjør feil, blir ikke en resten av aerobic folkene sure på deg fordi ting må gjøres om igjen. Her kan man «spole» tilbake og prøve igjen til det sitter.

Det er strålende vær i Bergen i dag, våren har vist seg fra sin beste side. Min kjære mor og lillebror har vært en god tur over fjellet med hunden, mens jeg stod over i dag på grunn av vonde tær og hæl på høyre fot, og er kjedelig å gå bakerst på tur og la dem andre vente på deg. Og være i litt dårlig humør fordi man har vondt. Da danset jeg heller det jeg klarte av Zumba og rocket litt med rockeringen min (sånn treningssak). Så nå har jeg pådratt meg noen nye fine blåmerker på magen av rockeringen og har nettopp dusjet og det var DEILIG. Snart går turen til kjøpesenteret, skal ha en film og se på noen sko. Er ikke verdens rikeste for øyeblikket og jeg er svindårlig på å spare, så får se om jeg klarer å la være å kjøpe noe mer enn akkuratt det jeg skal ha.

Bildebevis for at det er fint vær i Bergen

BLÅ HIMMEL!

Lexie nyter utsikten fra altanen.

Hvordan har deres Lørdag vært hittil? og hva er planene deres for resten av dagen/kvelden?

Er du medlem på treningsstudio?

Nå er det forresten bare 6 dager til High School Musical forberedelsene starter. Gleder meg som en unge!

Veronica S

10 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Jeg er så enig med deg når det gjelder treningssentre! Tror jeg fremdeles gikk på barneskolen da jeg bestemte meg for å holde meg til utendørstrening eller dansestudio, hehe -skal jo være kjekt! Zumba virker artig, kunne tenkt meg å prøve en gang.
  Herlig at godværet er kommet til Bergen også, dere fortjener virkelig solen etter all snøen 🙂

 2. Kristine Aga sier:

  Vet du hva jeg gjorde i dag!?

  I dag kjørte jeg til treningssenteret, ti meter unna døren, trente, satte meg i bilen igjen! x) Men jeg elsker jo å trene på treningssenteret og syns det er fantastisk å ha som motivasjon de dagene psyken ikke har spesielt lyst til å henge med naturen. Men jeg ser poengene dine!:) Jeg har stor forståelse for at folk liker forskjellige ting. Hehe.

  Håper tær og ledd blir bedre!:)

 3. Jeanette sier:

  Jeg har sett reklame til zumba, og det virker gøy! Hvilken film skal du kjøpe deg da? 🙂 Jeg skal slappe av og prøve å sosialisere meg litt 😛

 4. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: vi er ganske så like vi to. Trening skal være moro, ikke noe slit. Og man skal trene for å komme seg i form… ikke for å komme i str 34 fordi alle andre gjør det liksom…Zumba var moro og kommer nok til å danse litt mer i helgen ja;) JA, godværet skal visst være en stund..men bare nyter det som det er og tør ikke håpe sinnsykt masse på at det holder en stund.

  @Kristine Aga: Haha, er ikke meningen å snakke stygt om dem som trener på treningsentrene da… men tror du skjønte ironien og poengene mine ser det ut som, og det er bra. Jeg har jo hund så det er så mye lettere å bruke naturen… og ikke har jeg bil som jeg kommer meg på treningssenter heller, så da kan det være:P
  Tusen takk skjønne deg,

  @Jeanette: Jeg skulle kjøpe meg film..men så er jeg et surrehue når jeg er på Lagunen, så endte opp med skjørt og cardigan i stedet for jeg da..så ble ingen My sisters keeper film på meg i dag.

 5. Marianned sier:

  Jeg er medlem av treningsstudio, men nå som det er fint vær er jeg mest ute. Jeg hadde akkurat den første ordentlige skogsturen med hunden min i går, det var så utrolig godt! Har savnet skogen masse! 🙂

 6. kari sier:

  SV: Ja vi spytter på Rybakk 😛

 7. Siv sier:

  jeg prøvde 10 minutter Zumba, og jeg var peist xD
  også var det litt vanskelig å henge med… 😛
  xxx

 8. Silje sier:

  JA det er faktisk kjempefint vær i Bergen! ååh, elsker våren 🙂

 9. A n n e t t sier:

  Jupp, er medlem av Elixia. Bildene var veldig fine, deilig vær her i Oslo og 🙂

 10. Veronica S sier:

  @Marianned: Det er virkelig herlig med skogstur ja;) VÅREN er virkelig kommet.

  @Kari: ja..haha

  @Siv: Synes det var lett å henge med når man lærte de basic greiene.. haha, var pest etter dem jeg..for søren det er trim.

  @Silje: JAA;) Bergen er så vakker i vårsolen.

  @Annett: Hørt at Elixia skal være bra;) tusen takk. Føler det alltid er bra vær i Oslo..hehe, alltid når jeg er der i allefall;)

Skriv et svar