apr 11

Vimsa…

I går skulle jeg da kjøpe film og sko… men det ble det ikke noe av. Jeg endte opp med en ny cardigan fra Hennes & Mauritz og et dongri skjørt fra Lindex, så sko og film ble det dårlig med. Men når man trenger skjørt og cardigan, så trenger man det. Er vimsete når det gjelder å handle noen ganger. Ender alltid opp med noe helt annet enn det jeg skal ha, men sånn er det.

Cardigan: H&M, Skjørt: Lindex: Lipgloss muffins: H&M

Hva synes dere?

Etter turen på kjøpesenteret så tok jeg en tur ut med hunden, herlig egentlig i VÅR SOL. Finnes ikke noe bedre enn Bergen som bader i sol.

Meg og vofsen

Ut på tur aldri sur... og se jeg har fått mer fregner av solen.

Har vært på tur i dag også. Meg, mamma og min lillebror (min lillebror som da ikke er så liten siden han blir 21 i år). Vi gikk til Fana Kirke der min oldermor er begravd. Mamma og meg var oppe en tur og stelte på graven, nå gikk vi opp for å se om ting stod like fint til som de var da vi forlot graven sist, og det gjorde det. Merket jeg var utrolig sliten i kroppen min etterpå, har slitt så masse med leddene mine i det siste, men må jo ut og gå uansett liksom. Var deilig med en tur, men nå er jeg trøtt og gleder meg masse til å finne sengen.
Etter turen slappet vi litt av, spiste en god middag før jeg gikk ut for å stelle pelsen til Lexie, og klippet klørne hennes. Det kreves virkelig stell av pels når man har en Lassie-blandingshund. Er så mye pels ja, det er det ikke tvil om. Etterpå så lekte meg og Lexie med Mr.Chicken, altså en skalla hønseleke som piper. Vi fant den igjen i hagen i dag etter den har lagt under masse snø i vinter. Skikkelig stilig leke.

Lexie & Mr.Chicken

Mr.Chicken

I morgen er det klart for Teaterskole igjen, nå er det lenge siden virker det som. Skal virkelig si at jeg gleder meg kjempemasse! Dessuten er det 5 dager igjen til første møte med High School Musical esemblet. DET blir stas det!

Til slutt så må jeg bare si at det er trist det kun er 2 episoder igjen av Himmeblå, og hvorfor skal Kim dukke opp nå som det er så lite episoder igjen! Eller dukker han opp? Hva tror du?

Cupcake LipGloss

Disse kjøpte jeg også i går. Var ikke de bare kjempesøte? 19,50 på Hennes & Mauritz. Tror jeg skal ha flere av disse, er blitt litt forelska i cupcakes jeg.

Hvordan har deres søndag vært? Har dere like fint vær som vi har i Bergen?

Veronica S

8 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Flink du var til å holde deg til handlelisten din da… 😉 Men var fine ting du hadde kjøpt så da er jo alt greit 🙂
  Herlig bilde av deg og Lexie -skjønningene!
  Har vært nydelig vær her også i helgen, er så deilig med vår!

 2. kari sier:

  SV: Høres ut som en bra uke søta 🙂 KOs deg masse 😀

 3. Siv sier:

  fregner er flott 😀
  likte toppen din 🙂
  xxx

 4. Jeanette sier:

  Så søte bilder! Jeg likte de nye kjøpene dine 😀 Jeg ender også alltid opp med å kjøpe noe helt annet enn det som var planen 😛

 5. Herlige vårklær! 😀 Kjenner til handleproblemet. «Jeg skal bare kjøpe et brød jeg» og kommer hjem med masse dilldall 😛

 6. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: ja sant..jeg er alltid like flink. Tusen takk snuppa.

  @Kari: du og!

  @Siv: haha, ja ikke sant. Tusen takk.

  @Jeanette: Tusen takk vennen. Bra vi er to, kanskje det ligger til familien.

  @Janne-Kristin: takker. Haha, fint det er flere!

 7. Anine sier:

  Søt hund, herlige bilder! 🙂 Kjempefint innkjøp!

 8. Veronica S sier:

  @Anine: tusen takk;)

Skriv et svar