apr 12

Precious to me…

Da skal jeg snart på Teaterskolen, men vil jo meddele en fantastisk nyhet. Fikk sms av Anne-Birthe da jeg var på jobb i dag der det stod at Maria Haukaas Storeng sin nye singel var ute på iTunes i dag. Jeg har aldri gått så fort hjem fra jobb i hele mitt liv. Maria synger duett med den svenske Måns Zelmerlöv, som ikke bare er flink til å synge, men han er DRIITPEN også.  Det ljomer sommer av sangen, så denne skal jeg spille like mye nå som jeg skal spille den i sommer. Er du nyskjerrig nå? Kjøp singelen på iTunes HER. Gleder meg sånn til albumet til Maria Haukaas Storeng kommer nå at jeg får  ikke sagt det nok. Og denne nye singelen er vorspiel musikk til tusen!

Vel, da må jeg  bare hive meg rundt og komme meg på Teaterskolen… med iPoden og «Precious To Me» på repeat hele veien.

Skal du kjøpe sangen?

Veronica S

7 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Yayness 😀 Passer perfekt til vårsolen, repeat her også 🙂

 2. christine sier:

  Jeg har ikke hørt den sangen:( må høres 🙂

 3. kari sier:

  SV: Ja det er jeg veldig enig med deg i søta. Sex på TV er ut 😛

 4. Silje sier:

  Nice! Den vil jeg høre 😀 Liker henne, hun er flink.

 5. Marit sier:

  Nydelig sang, blir i godt humør av den:)

 6. Synes den var kjempefin! 😀

 7. Veronica S sier:

  http://svtplay.se/t/102966/sa_ska_det_lata

  @Anne-Birthe: det er bra, denne sangen er super.

  @Christine: ja, den MÅ høres.

  @kari: jepp, det er det!

  @Silje: aww..ja, hun er superflink. Du kommer nok til å like låta.

  @Marit: åh;) ja sant! Nå ble jeg glad.

  @Janne-Kristin: åh så utrolig bra!

Skriv et svar