apr 16

The picture sais it all…

Bildet fra weheartit.com

Er en stund siden jeg har blogget nå, jeg vet jeg har sviktet dere. Men ting har gått litt rundt for meg i det siste. Sovet litt dårlig om natten på grunn av smerter i ledd. Dessuten så har jeg egentlig følt mer for å gå tur med hunden og ha kveldene med min mor og bror + hunden enn å blogge. Har også hatt litt på timeplanen denne uken også, så da er bloggen dessverre litt nedprioritert. I kveld skulle jeg egentlig vært på møte for High School Musical, men vi er ganske så mange, så sjefen delte oss opp, så det med etternavn fra A-L skulle i dag, og oss resten skal i morgen. Blir kjempespennende, for dette er noe jeg virkelig gleder meg til. Hva jeg skal være i musikalen aner jeg ikke, det jeg ønsker er jo enten Sharpay, Taylor eller Martha. Men egentlig skal jeg være kjempeførnøyd med å faktisk ha kommet meg igjennom en audition og er en del av esemblet. Gleder meg til å se om vi blir en sammensveiset gjeng, men tror egentlig det er en hel haug med fantastisk dedikerte mennesker og kjempehyggelige mennesker. Så blir kjekt med nye bekjentskaper og nye erfaringer. Som sangen og ordet sier fra High School Musical: We’re All In This Together.

Mandag var det Teaterskole, og der var vi ikke mange denne gangen. Vi var 7 stk. Vi hadde det ganske moro, for vi hadde først en del oppvarmings-leker. Noe som alltid er like moro, for man blir bedre og bedre kjent. Resten av tiden hadde vi da hviske-leken, men på en annen måte. Det ble miming. Vi ble delt opp i to lag, der det ene laget skulle gå ut, mens det andre laget skulle finne et yrke, et sted å være og en måte å dø på. SOM da de skulle fortelle den ene parten på det andre laget, som skulle mime det videre til neste osv. Kan si at det var kjempemorsomt. For som i hviske-leken, så ble ikke ting mimet make, og i hviske-leken kan jo ordet regninger bli til det regnet for eksempel. Vi lo masse den timen vi holdt på ja. Er moro, for man får brukt kreativiteten sin og man blir tøffere og tøffere angående å fremføre ting for andre.

Har du sett High School Musical?

Hva skal du bruke helgen til?

Så må jeg bare slenge til at jeg savner bestevenninnen min veldig for tiden. Men, nå er det ikke lenge til hun kommer hjem. Bare håper denne islandske aske-skyen forsvinner før mai!

Forresten, Maria Haukaas Storeng fan? les bloggen til hennes største fans: http://mariaexpressen.wordpress.com

Veronica S

8 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Gleder meg til å høre hvordan første hsm-møtet går, er så spent jeg! Og igjen, ikke slit deg ut, hør på kroppen 🙂

  Savner deg kjempemasse også, bare 4 uker igjen! Hjem skal jeg, om jeg så må svømme! 😉

 2. Marion sier:

  Hehe, stemmer det:) Jeg flytter til Bergen sentrum i sommer, så håper lavarestene er borte før den tid:) Ønsker deg en fortsatt god helg:) Klem klem

 3. martine sier:

  Så spennende å være med i en musikal da! 🙂 Hørtes utrolig gøy ut!

 4. Jeanette sier:

  Jeg gleder meg til å se resultatet 😀 Det blir gøy å se deg i HSM!! 😀
  Helgen skal brukes på skolearbeid, familebesøk og venner om det er tid 😀

 5. Helene sier:

  Jeg har ikke sett HSM, og tviler på at jeg kommer til å gjøre det 🙂 Er ikke min smak.. Helgen min skal brukes på trening, bursdagfest til en venninne, oppgaveskriving og loppemarked 🙂

 6. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: Du er skjønn du. Jada, skal høre på kroppen, er blitt flink til det. Men litt press må til. Haha, jeg kan møte deg halvveis med gummibåt jeg;)

  @Marion: Jada, de skal nok bli ryddet unna;)

  @Martine: ja sant;) gleder meg som en unge…

  @Jeanette: Hehe, gode deg;) ja, forventer deg i salen altså.Lekser er viktig, kos deg med de andre tingene;)

  @Helene: Hahaha, jeg har sett dårlig dubbing på disney channel og originalversjonen. Trodde aldri jeg skulle på audition for en slik musikal da, men når man har hørt sangene og sånn, ekke det så gale likevel.
  Lykke til med det du skal i helgen;)

 7. Jeg har sett alle tre filmene til high school musical! 🙂

 8. Veronica S sier:

  @Liljen: jeg har sett to;)

Skriv et svar