mar 23

fun for everyone…

I går var det kvelden for Teaterskolen igjen. Denne gangen hadde vi FRYS igjen, bare med en ny vri. Vi skulle nemlig ha en med høy status, og en med lav status. Hver nye som ble satt inn i FRYS begynte med høy status. Det vil si, den med høy status skulle få den med lav status til å føle seg som en med lav status via holdning og språk. Ganske spennende egentlig, vanskelig å forklare i detalj, men spennende.
Vi fikk også en annen oppgave der vi var en gruppe som skulle være en familie. Denne familien skulle ha en konflikt seg i mellom, og min gruppe bestod av en pappa, en mamma, en lillebror og meg som storesøster. Vår konflikt var at jeg som 15 årig datter fikk like masse lommepenger som min lillebror på 7 år, og måtte legge meg klokken 20:00 som min 7 år gamle lillebror. Vi improviserte der og da, og tror vi klarte det ganske greit. MEN, det vi ikke så komme, var at vi måtte spille scenen baklengs med å snakke sånn bablespråk. Det ble så morsomt at ene gruppen bare måtte stoppe fordi de fikk latterkikk. Vi hadde det i allefall så gøy at jeg mistet bussen min og måtte vente en kjempegod stund på neste.

I dag har jeg vært i byen rett etter jobb, skulle nemlig møte en venninne som jeg ikke har sett på mange år. Vi gikk i samme klasse på barneskolen, hun er halvt Tanzaniask, så da hun flyttet til Tanzania igjen så skrev vi brev til hverandre og har holdt kontakten mer via facebook da facebook kom. Det var kjempekoselig å møte Maria igjen, tiden har stått litt stille, for kjente henne igjen med en gang. Vi var på kafè og prata og gjett om vi skal gjenta det.

Da jeg kom hjem igjen tok jeg hunden med meg på en joggetur. Det var opplett vær ute og gjett om det var herlig å få på seg joggeskoene igjen! Etter å ha gått rundt i vintersko i en halv evighet. Lexie (vofsen min) var rimelig giret på å løpe, så hadde med meg en god motivatør ja. God og svett, setter jeg meg ned å ser Frustrerte Fruer og Privat Practice før jeg hopper i dusjen og rett til sengs.

Hva har dere gjort tirsdagen da? og har dere noen onsdagsplaner?

Veronica S

2 kommentarer

  1. martine sier:

    I morgen har jeg studiedag og det er utrolig deilig å tenke på! Tror ikke det blir noe spesielt med studering heller, har bestemt meg for at det skal bli bare min dag – sove lenge og gjøre akkurat det jeg har lyst til ! 🙂 Trenger det nå!
    Hørtes ut som du har fått gjort mye spennende idag da! ha en fortsatt fin kveld! 😉

    sv: hmm, så rart! På nettsiden sier de jo at det kun er personer som har/har hatt kreft eller hiv som ikke kan bli donorer?

  2. Anne-Birthe sier:

    Høres kjekt ut alt sammen 🙂 Må gi Lexie en kos fra meg!

Skriv et svar